10 Restaurants in Zuidlaren

Restaurants Zuidlaren: ontspannen uit eten in een fraai Drents dorp

Als het noorden van Nederland je aanspreekt en je wilt ook nog eens optimaal culinair kunnen genieten, dan kun je een leuk bezoek brengen aan Zuidlaren en de restaurants die je in het dorp en zijn omgeving vindt. In het typisch Drentse landschap met veel aantrekkelijk natuurschoon, kun je een aangename tijd beleven in een fraai pittoresk dorp als Zuidlaren met zijn restaurants waar het altijd gezellig eten en drinken is. Er valt in de Drentse contreien genoeg te doen voor fietsliefhebbers, wandelaars en mensen die houden van historische plaatsen en unieke bezienswaardigheden. Vlakbij de restaurants in Zuidlaren kun je bijvoorbeeld een bezoek brengen aan Molenmuseum De Wachter, het beeld van Berend Botje, het Zuidlaardermarkt Monument en de hunebedden in het gebied. Zo valt er in en rond het dorp veel te zien en te beleven voor je uit eten gaat in een van de gastvrije restaurants van Zuidlaren waar vriendelijk personeel het je graag naar de zin maakt.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Fabuleus

Zuidlaren
Internationaal
5.4/617
Fabuleus

Silk Sushi & Asian Dining

Binnenstad
Aziatisch
5.0/6377
Silk Sushi & Asian Dining

Konbu Streetfood

Binnenstad
Aziatisch
5.1/6339
Konbu Streetfood
Beste restaurants in de buurt?

Kota Radja - Hattem

Centrum
Chinees
5.6/6106
Kota Radja - Hattem

Beachclub Nethen

Bekhausen
Internationaal
5.1/659
Beachclub Nethen

Kota Radja - Leeuwarden

Binnenstad
Chinees
4.0/617
Kota Radja - Leeuwarden

Fratelli D'italia

Binnenstad
Italiaans
4.1/617
Fratelli D'italia

Sumo Groningen

Binnenstad
Sushi
5.0/6386
Sumo Groningen

Wok Palace

Zuid
Aziatisch
5.3/610
Wok Palace

Restaurant Topoli

Centre
Persisch/Iraans
4.3/67
Restaurant Topoli
 1. 1.

  De beste restaurants in Zuidlaren vind je gewoon online bij Quandoo

  Quandoo maakt het je graag gemakkelijk als je op zoek bent naar de beste restaurants in Zuidlaren. Je kunt online op de website een overzicht vinden van alle horecagelegenheden in het dorp en de wijde omgeving. Aan de hand van adressen, menu’s, prijslijsten en de reviews van andere gasten, kun je een goede keuze maken voor de lunch of het diner. En als je een etablissement hebt gevonden dat beantwoordt aan jouw persoonlijke wensen, dan kun je daar zelfs meteen online reserveren dankzij de digitale dienstverlening van Quandoo. Maar voor je met familie, vrienden of ander reisgezelschap aan tafel gaat in de restaurants van Zuidlaren, ga je eerst een kijkje nemen bij onder andere het arboretum Pinetum Ter Borgh van de Boswachterij Anloo, Grafheuvel Galgenberg en het Nationaal Bus Museum in Hoogezand. En een dagje in recreatiepark Breeland in Annen staat garant voor plezier met sport en spel voor het hele gezin.
 2. 2.

  Heerlijk culinair verwend worden in de restaurants van Zuidlaren

  Het kan zo eenvoudig zijn: lekker ronddwalen in een inspirerende omgeving vol bos, heide, weilanden en water en je daarna heerlijk culinair laten verwennen in de restaurants van Zuidlaren. Je kunt in het dorp of in de steden en dorpen er omheen, perfect eten en drinken in gelegenheden waar ze, naast de Hollandse pot, gerechten serveren uit landen als Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland, Turkije, India, Suriname en Mexico. En vanzelfsprekend vind je er via Quandoo ook snel online een goede Chinees met een overvloed aan smakelijke maaltijden op de kaart. Je vindt en reserveert online via Quandoo snel uitstekende restaurants van Zuidlaren waar het goed ontspannen is na een dag vol trips naar het Drents Museum in Assen, het Boomkroonpad in Drouwen, het Groninger Museum, de Sprookjeshof, Museum Kinderwereld in Roden en het Veenkoloniaal Museum in Veendam. Je zult zien dat dit deel van Nederland je veel meer te bieden heeft dan je van tevoren verwacht had.
 3. 3.

  Tot slot relaxt bijkomen in de restaurants van Zuidlaren

  Na een dag met veel bijzondere momenten, kun je tot slot relaxt bijkomen in een van de restaurants van Zuidlaren die je online bij Quandoo ontdekt hebt. Daar kun je aan een uitnodigend gedekt tafeltje gezellig napraten over alle leuke dingen die je in het Drentse landschap gezien en gedaan hebt. Zo komt er op een aangename manier een einde aan je verblijf en kun je tevreden terugkijken op alles wat je samen met je familie of vrienden hebt meegemaakt in en rond een dorp dat voor iedereen de moeite waard is.