10 Italiaanse restaurants in Zwolle

Italiaanse restaurants Zwolle: lekker uit eten in een verrassende stad

Als je van lekker eten en urenlang rondkijken in een verrassende stad houdt, dan kun je nergens beter terecht dan in Zwolle en de Italiaanse restaurants die je er vindt. Er is in de stad veel te zien en te doen als je van culturele uitstapjes, interessante bezienswaardigheden, en gezellig winkelen houdt. En als je aan eten en drinken toe bent, kun je via Quandoo online een leuke horecagelegenheid uitzoeken. Op de website vindt je bijvoorbeeld een duidelijk overzicht van alle Italiaanse restaurants van Zwolle. Je kunt ze op de website met elkaar vergelijken aan de hand van de reacties die andere gasten geplaatst hebben, de verschillende menukaarten, prijslijsten en locaties.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Fratelli D'italia

Binnenstad
Italiaans
4.1/613
Fratelli D'italia

YamYam

West
Italiaans
5.3/6330
YamYam

Restaurant La Grotta

Centrum
Italiaans
4.6/679
Restaurant La Grotta
Beste restaurants in de buurt?

Saturnino

Centrum
Italiaans
5.2/6132
Saturnino

l'Angolo Italiano

Zuid
Italiaans
5.0/699
l'Angolo Italiano

Pianeta Terra

Centrum
Italiaans
5.6/6116
Pianeta Terra

Trattoria La Forca

Centrum
Italiaans
5.7/620
Trattoria La Forca

La Trattoria di Donna Sofia

Centrum
Italiaans
5.3/632
La Trattoria di Donna Sofia

Restaurant Gusto

Centrum
Italiaans
5.1/648
Restaurant Gusto

Pasta Factory 2

Centrum
Pasta
2.3/64
Pasta Factory 2
 1. 1.

  Zeer eenvoudig online de leukste Italiaanse restaurants in Zwolle ontdekken

  Gebruik maken van Quandoo, is dé ideale manier om snel en zeer eenvoudig online de leukste Italiaanse restaurants in Zwolle te ontdekken. Op je smartphone, tablet of computer zie je waar je perfect uit eten kunt gaan. Je kunt via Quandoo zelfs meteen je reservering plaatsen wanneer je een geschikte eetgelegenheid gevonden hebt. Maar voor je gaat lunchen of dineren, bezoek je in de stad eerst onder andere de oude stadsmuur, museum De Fundatie, het Wezenlandenpark, het Anton Pieck Museum en laatgotische toren de Peperbus van de Onze-Lieve-Vrouw-Tenhemelopneming basiliek.
 2. 2.

  Een goede maaltijd voor iedereen in de Italiaanse restaurants van Zwolle

  In de Italiaanse restaurants van Zwolle kan iedereen genieten van een goede maaltijd. Jong en oud, dus ook gezinnen met kinderen, kunnen zich er, na een bezoek aan de prachtige historische binnenstad, tegoed doen aan de heerlijkste mediterrane gerechten zoals bijvoorbeeld diverse pasta’s als macaroni, spaghetti of penne met bolognesesaus, carpaccio, ravioli, lasagne, verschillende verse steenovenpizza’s, ossobuco, kip marengo en bruschetta. Via Quandoo is het online uitzoeken en reserveren van een goed etablissement waar de keuken van Italië op het menu staat zo geregeld. Je kunt er rekenen op een gastvrije ontvangst na je bezoek aan onder meer de Herman Brood Experience, het Bonami SpelComputer Museum en Ten Kate’s Dierenpark in Nieuwleusen.
 3. 3.

  Ontspannen nagenieten in de Italiaanse restaurants van Zwolle

  Na een dagje in de stad kun je in de Italiaanse restaurants van Zwolle ontspannen nagenieten terwijl je de mooiste wijnen, prima bieren en topmaaltijden voorgeschoteld krijgt. Zo maak je op een aangename manier een smaakvol einde aan je dag in een unieke omgeving.