11 Restaurants in Almere

Restaurants Almere: goed uit eten gaan in een eigentijdse stad

De provincie Flevoland heeft een bijzondere uitstraling. In dit jonge deel van Nederland vind je een uitgestrekt kunstmatig aangelegd polderlandschap met fraaie vergezichten, steden en dorpen met een geheel eigen karakter en unieke bezienswaardigheden. En in bijvoorbeeld een eigentijdse stad als Almere zijn volop restaurants aanwezig waar je goed uit eten kunt gaan. In en rond de stad kun je veel zien en beleven als je van geschiedenis, cultuur, kunst, uitgaan en moderne manieren van vermaak houdt. Ook watersportliefhebbers kunnen in het gebied rond de stad optimaal aan hun trekken komen. Zo zijn Almere en zijn restaurants een allround bestemming voor een geslaagd dagje uit, en lang weekend weg of zelfs voor een complete vakantie. En dat alles in een omgeving waar de natuur je volop rust en ontspanning beloofd.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Gouden Huis - Almere

Almere Stad
Aziatisch
5.3/6623
Gouden Huis - Almere

Thaicoon Almere

Almere Stad
Thais
4.9/617
Thaicoon Almere

Payal

Almere Stad
Indiaas
4.5/644
Payal
Beste restaurants in de buurt?

Brasserie Julia

Almere Haven
Internationaal
5.4/6113
Brasserie Julia

Tapas Barca Almere

Almere Stad
Spaans
5.3/616
Tapas Barca Almere

BravaCasa

Almere Haven
Italiaans
4.9/666
BravaCasa

Yamas

Almere Stad
Internationaal
4.8/657
Yamas

Kimono

Almere Stad
Japans
5.2/6142
Kimono

Sake - Sushi & Grill

Almere Stad
Sushi
5.2/6275
Sake - Sushi & Grill

Treasure

Almere Haven
Aziatische fusie
5.4/698
Treasure

Mandana

Almere Stad
Persisch/Iraans
4.9/625
Mandana
 1. 1.

  Je ontdekt de restaurants van Almere gewoon online

  Als je denkt dat het uitzoeken van goede restaurants in Almere een probleem is, dan heb je het mis. Via Quandoo kun je online iedere horecagelegenheid in de stad bekijken en deze vergelijken met andere etablissementen. Dit kun je doen door de aangeboden menu's en prijslijsten in te zien en de beoordelingen van andere gasten te lezen. Zo kom je snel en eenvoudig tot de beste keuze en kun je zelfs direct online reserveren wanneer je in het aanbod van restaurants in Almere een locatie gevonden hebt waar jij wilt lunchen of dineren. Zo ben je op alles voorbereidt en kun je met een gerust hart bezoeken brengen aan onder andere het IJmeer, het onvoltooide Stadskasteel, de haven, of de landschapskunst van de Groene Kathedraal bewonderen. En als je van winkelen houdt, dan is de winkelstraat in het centrum van de stad voor jou de plek waar je wilt zijn. Daarnaast is het voor recreanten aantrekkelijk om een luie of actieve dag te beleven aan het Almeerderstrand, de Lepelaarplassen, de Oostvaardersplassen, het Kotterbos, het Weerwater of Stadslandgoed de Kemphaan waar je ook een leuke kinderboerderij vindt.
 2. 2.

  Veel keus voor de buitenlandse keuken in de restaurants van Almere

  Doordat veel mensen vanuit Amsterdam naar Flevoland zijn getrokken, vind je in Almere en de restaurantsdie er gevestigd zijn, een aantrekkelijke mengelmoes van culturele invloeden. Als jij een liefhebber van de buitenlandse keuken bent, dan kun je in en rond de stad eetgelegenheden vinden uit onder meer Italië, Frankrijk, Griekenland, Turkije, Spanje, Mexico, Argentinië, Afrika, China, Indonesië en Japan. Uit dit multiculturele aanbod kun je altijd een goede keuze maken wanneer je gebruikt maakt van de online diensten van Quandoo. Bovendien kun je ook nog een profiteren van aantrekkelijke loyalty points en regelmatig wisselende speciale aanbiedingen. Zo wordt eten in de restaurants van Almere een echt feestje nadat je genoten hebt van je bezoeken aan vuurtoren het Paard van Marken, Veiligheidsmuseum PIT, de Botterwerf in Huizen of het Echobos in Muiderberg.
 3. 3.

  Altijd zeker van prima restaurants in Almere

  Je zult er zonder enige twijfel in slagen om in Almere restaurants te vinden die jouw dag op smaakvolle wijze compleet maken. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, in de stad vind je op culinair gebied altijd een plek waar je precies volgens jouw wensen goed kunt eten en drinken. De in en rond Almere gevestigde restaurants vind je vlot en overzichtelijk online bij elkaar via Quandoo, waar je met een paar klikken op je telefoon, tablet of computer de beste eetgelegenheden in de omgeving kunt selecteren, beoordelen en reserveren.
 4. 4.

  Het hele gezin beleeft plezier in de restaurants van Almere

  Als je er met het hele gezin op uit getrokken bent, dan hoef je er niet aan te twijfelen of je in Almere restaurants kunt vinden die ook voor kinderen geschikt zijn. Er zijn online via Quandoo verschillende locaties te achterhalen waar op kinderen van alle leeftijden gerekend is qua accommodaties en speciale menu's met gerechten waar kinderen van houden. Als je er van tevoren online reserveert, weet je zeker dat je rond etenstijd terecht kunt in de restaurants van Almere en kun je voor die tijd een zorgeloze dag beleven met bezoeken aan onder meer attractiepark Walibi Holland in Biddinghuizen, het forteiland Pampus in het IJmeer, dierenopvang en -educatiecentrum Jungle, amusementscentrum Immersive en kunstwerk De Olifanten.
 5. 5.

  Op verhaal komen in de restaurants van Almere

  Na een drukke dag vol belevenissen, kun je in de restaurants van Almere weer heerlijk op verhaal komen terwijl je met je reisgenoten napraat over alle leuke dingen die je gezien en gedaan hebt. Ondertussen doe je nieuwe energie op terwijl je geniet van de heerlijkste gerechten, uitstekende bieren, mooie wijnen of een koel glas frisdrank. Na het dessert keer je met een voldaan gevoel weer terug naar huis of je vakantieadres waar je nog lang met veel plezier kunt terugkijken op je bezoek aan Flevoland.