16 Restaurants in Amstelveen

Restaurants Amstelveen: Gezellig tafelen in een bijzondere stad

Als voorstad van de Nederlandse hoofdstad Amsterdam is Amstelveen met zijn restaurants een goed vertrekpunt voor de leukste uitstapjes in Noord-Holland. In het stadshart kun je gezellige terrasjes en aantrekkelijke bezienswaardigheden vinden die beslist de moeite van je bezoek waard zijn. In het noorden grenst de stad aan Amsterdam zodat je ook snel daar kunt zijn voor een leuke dagtrip vol amusement, cultureel plezier en historische wetenswaardigheden. De restaurants van Amstelveen zijn uitstekende gelegenheden om lekker en uitgebreid te kunnen eten nadat je in een inspirerende omgeving van alles gezien en meegemaakt hebt. Je kunt op uiteenlopende locaties terecht voor een stevig ontbijt, een geweldige lunch en een meer dan goed diner. Zo beleef je, onder de rook van een echte wereldstad, veel leuke momenten op het gebied van kunst, cultuur, historie en culinaire verrassingen op topniveau.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Grand Cafe All Sports

Centrum
Borrel
5.6/621
Grand Cafe All Sports

Het Amsterdamse Proeflokaal

Centrum
Nederlands
3.5/66
Het Amsterdamse Proeflokaal

Blvd Cafe

Centrum
Internationaal
4.6/612
Blvd Cafe
Beste restaurants in de buurt?

Oriental Restaurant Ruby

Zuid
Chinees
5.4/632
Oriental Restaurant Ruby

Koetjes & Kalfjes

Zuid
Internationaal
5.5/62
Koetjes & Kalfjes

Grill-Bar Rooz

Centrum
Internationaal
6.0/63
Grill-Bar Rooz

Diwali Palace

Centrum
Indiaas
6.0/61
Diwali Palace

Restaurant La Brochette

Zuid
Frans
3.0/61
Restaurant La Brochette

Restaurant Twist

Omringende Landschap
Aziatisch
4.8/64
Restaurant Twist

Veri Sapori

Centrum
Italiaans
5.0/614
Veri Sapori

De Oude Smidse

Omringende Landschap
Nederlands
5.7/611
De Oude Smidse

Restaurant Kronenburg

Centrum
Internationaal
5.5/62
Restaurant Kronenburg

Kreeftenbar

Zuid
Aziatisch
5.3/64
Kreeftenbar

Pasta Pane e Vino

Centrum
Italiaans
5.0/61
Pasta Pane e Vino

Max Ten

Zuid
Internationaal
3.4/69
Max Ten

Silversant

Centrum
Internationaal
Silversant
 1. 1.

  De restaurants van Amstelveen vind je eenvoudig online

  In en rond een moderne stad als Amstelveen kun je restaurants genoeg vinden. Dit kan op een zeer eenvoudige manier online via Quandoo. Je vindt er snel een overzicht van verschillende horecagelegenheden in de stad die je met elkaar kunt vergelijken aan de hand van de diverse menukaarten, prijslijsten en de reviews van andere gasten. En als je je keuze gemaakt hebt, kun je als je wilt direct online je reservering plaatsen. En dat allemaal met slechts een paar klikken op je smartphone, tablet of computer. Zo ben je voor het middageten of de avondmaaltijd verzekerd van een tafeltje in een van de restaurants van Amstelveen en kun je onbezorgd bezoeken brengen aan onder andere het Cobra Museum, strand Diemerpark, de Bosbaan in het Amsterdamse Bos, molen de Dikkert aan de Amsterdamseweg en het oorlogsmonument langs de Amsterdamseweg.
 2. 2.

  Internationaal culinair genieten in de restaurants van Amstelveen en omgeving

  Natuurlijk kun je in een typisch Nederlandse stad de Hollandse pot eten. Maar ook wat betreft de internationale keuken kun je in de restaurants van Amstelveen en omgeving volop culinair genieten. Je vindt er gelegenheden met menu’s uit onder meer landen als Frankrijk, Italië, Turkije, Griekenland, Spanje, China, Mexico, India, Afrika en Suriname. Zo kun je als liefhebber van buitenlands eten je hart ophalen in een van de buitenlandse restaurants die Amstelveen en de omliggende steden en dorpen rijk zijn. Voordat je in een online via Quandoo uitgezocht restaurant aan tafel schuift, ben je natuurlijk op stap geweest naar bijvoorbeeld het uit 1896 daterende Raadhuis aan de Dorpsstraat en heb je, vlakbij de Sint-Annakerk een drankje genuttigd op een gezellig terras.
 3. 3.

  Op verschillende manieren restaurants in Amstelveen bezoeken

  Je kunt op verschillende manieren de restaurants in Amstelveen bezoeken. Zo kun je vanaf bijvoorbeeld het station, lopend verschillende eetgelegenheden bereiken. Maar ook met de auto kun je vlot leuke locaties vinden waar ze goede maaltijden bereiden. En voor fietsers is de stad een bijzondere uitdaging wanneer je op een actieve manier naar een van de beste restaurants in Amstelveen wilt reizen. Op deze manier hou je je conditie op pijl terwijl je geniet van de frisse buitenlucht waardoor je nog meer trek krijgt in heerlijk eten en drinken.
 4. 4.

  Kinderen en restaurants in Amstelveen: altijd prijs op de leukste locaties

  Met kinderen een horecagelegenheid bezoeken vraagt net iets meer aandacht dan wanneer je uitsluitend met volwassenen uit eten gaat. Via Quandoo hoef je niet urenlang te zoeken voor je goede restaurants in Amstelveen gevonden hebt waar je met het hele gezin terecht kan. Je kunt online in no time meerdere locaties vinden waar je met kinderen van alle leeftijden relaxt kunt lunchen of dineren. Daarbij zijn de aantrekkelijke aanbiedingen en loyalty points van Quandoo beslist een extra stimulans. Maar voordat je in een van de restaurants van Amstelveen aan tafel gaat, moet je natuurlijk wel eerst het een en ander gaan zien en beleven. Je vindt in de stad en zijn onmiddellijke omgeving leuke bezienswaardigheden en attracties zoals Fun Forest Amsterdam, de grote Speeltuin in het Amstelpark, de kinderboerderij in park Elsenhove en buitenplaats Wester-Amstel. En natuurlijk mag een dagje naar dierentuin Artis in Amsterdam niet in je programma ontbreken. Zo is de stad voor iedereen een uitstekende uitvalsbasis voor bezoeken aan bijzondere locaties in een uniek deel van Nederland.
 5. 5.

  In de restaurants van Amstelveen maak je een smaakvol einde aan de dag

  Na veel uren intensief in de omgeving te hebben rondgereisd, kun je in de restaurants van Amstelveen een smaakvol einde aan de dag maken. Onder het eten kun je, in een etablissement dat je online via Quandoo gereserveerd hebt, ontspannen en gezellig napraten over je belevenissen in een onvergetelijke ambiance. Moe maar absoluut voldaan, kun je met je reisgenoten digitale foto’s uitwisselen onder het genot van heerlijke voor-, hoofd-, en nagerechten voordat je met het openbaar vervoer of de auto weer naar huis rijdt.