NL
Gefilterd op:
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveren mogelijk
360

restaurants in Amsterdam

Restaurants in Amsterdam: culinair genieten in een unieke omgeving

Een tijdelijk verblijf in de Nederlandse hoofdstad staat voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen die van cultuur, aantrekkelijke bezienswaardigheden, gezelligheid en lekker eten houdt. Het grote aanbod restaurants in Amsterdam geeft je de mogelijkheid om overal in de stad een tussenstop te maken en te genieten van internationale culinaire hoogstandjes. In een multiculturele stad als Amsterdam kan je gelegenheden van internationale allure vinden met een grote variëteit aan gerechten op de kaart. Of je nu voor een of meerdere dagen, of zelfs voor een complete vakantie in de stad bent; je hoeft op het gebied van eten en drinken niets tekort te komen. De restaurants die in Amsterdam te vinden zijn hebben voor iedereen wat te bieden, of je nu van de buitenlandse keuken, of van een stevige Hollandse pot houdt.

 • Alle restaurantsHier moet je zijn
 • Smart OffersDeals & kortingen
Orontes West

Orontes West

West
Mediterraans
5.7/614
Orontes de Pijp

Orontes de Pijp

Zuid
Turks
5.5/649
Sumo Haarlem 1

Sumo Haarlem 1

Centrum
Japans
4.9/6195
YamYam

YamYam

West
Italiaans
5.4/6288
Casa di David

Casa di David

Centrum
Italiaans
4.9/6173
Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat)

Sumo Amsterdam 2 (Vijzelstraat)

Centrum
Japans
4.6/6124
Sampurna

Sampurna

Centrum
Aziatisch
5.1/6180
Sumo Haarlem 2

Sumo Haarlem 2

Centrum
Japans
5.0/6155
Olijfje

Olijfje

Centrum
Mediterraans
5.5/6393
Restaurant Fondue & Fondue

Restaurant Fondue & Fondue

West
Internationaal
5.1/6186
Sumo Hilversum

Sumo Hilversum

Centrum
Japans
5.3/6158
Vijfnulvijf

Vijfnulvijf

Oost
Aziatisch
5.1/6207
Takumi-Ya

Takumi-Ya

West
Japans
4.8/6261
Piet de Leeuw

Piet de Leeuw

Centrum
Steakhouse
5.3/6233
Mamouche

Mamouche

Zuid
Arabisch
5.6/6208
The Golden Temple

The Golden Temple

Centrum
Vegetarisch
5.2/6248
Gouden Huis - Almere

Gouden Huis - Almere

Almere Stad
Aziatisch
5.3/6157
Amstelhoeck

Amstelhoeck

Centrum
Europees
4.6/6147
Sake - Sushi & Grill

Sake - Sushi & Grill

Almere Stad
Japans
5.1/6124
Sumo - Amsterdam 4 (Leidseplein)

Sumo - Amsterdam 4 (Leidseplein)

Centrum
Japans
4.7/674
 1. 1.

  Ontdek het gemak van snel online goede restaurants in Amsterdam vinden

  Het is natuurlijk niet eenvoudig om uit de vele restaurants die Amsterdam rijk is een goede persoonlijke keuze te maken. Quandoo helpt je daarbij graag een handje. Op de website of via de app vindt je een duidelijk overzicht van verschillende horecagelegenheden, compleet met adressen, menukaarten en reviews van eerdere bezoekers. Zo kun je vlot een locatie vinden waar een ontbijt, lunch of diner geserveerd wordt dat past bij jouw voorkeuren. Bovendien kun je via Quandoo online je reservering plaatsen bij de restaurants van Amsterdam. Wel zo gemakkelijk, want zo weet je dat je zeker terecht kunt op het tijdstip van je voorkeur en hou je meer tijd over om te genieten van al het andere dat deze fantastische wereldstad te bieden heeft.
 2. 2.

  Amsterdam en restaurants: volop keuze uit internationale keukens

  Amsterdam en restaurants horen bij elkaar als dag en nacht. De bloeiende en gevarieerde horeca in de stad zorgt voor de aangename bedrijvigheid die hoort bij een metropool die jaarlijks vele miljoenen internationale bezoekers weet te trekken. Je komt in de stad veel verschillende nationaliteiten tegen wanneer je bijvoorbeeld een wandeling door het Vondelpark maakt of het Paleis op de Dam bezoekt. En ook in de vele mooie winkelstraten kun je rekenen op een gemêleerd gezelschap toeristen en zakelijke bezoekers uit alle hoeken van de wereld. Dat is dan ook de reden dat je in Amsterdam ook restaurants vindt waar om je heen uiteenlopende talen gesproken worden aan gezellig gedekte tafels met Nederlandse en buitenlandse gasten. Er is in de stad volop keuze uit internationale keukens die je overzichtelijk bij elkaar vindt bij Quandoo.
 3. 3.

  Altijd succes in de beste restaurants uit Amsterdam

  Als je zeker wilt weten of je een eetgelegenheid van goede kwaliteit bezoekt, dan kun je via Quandoo snel en eenvoudig de beste locaties vinden. De reacties die eerdere bezoekers hebben achtergelaten zijn vaak een goede indicatie voor de keuze van een etablissement dat past bij jouw voorkeuren voor smaak, een sfeervolle omgeving en je beschikbare budget. Als je weet dat je met behulp van Quandoo altijd op tijd een goede keuze kunt maken voor een van de restaurants in Amsterdam, geniet je nog veel meer van je bezoek aan bijvoorbeeld het Rijksmuseum, het Van Goghmuseum, Artis, het Anne Frank Huis of het Nationaal Monument op de Dam.
 4. 4.

  Vindt in Amsterdam ook restaurants voor het hele gezin

  Amsterdam is restaurants rijk die voor het hele gezin geschikt zijn. In het centrum en daarbuiten zijn veel kindvriendelijke restaurants met op kinderen gerichte gerechten en een speelse ambiance die past bij de specifieke belevingswereld van de jongsten onder ons. Je kunt op de website of met de app van Quandoo op je smartphone, tablet of computer snel achterhalen welke horecagelegenheden geschikt zijn voor een bezoek met kinderen van alle leeftijden. Ook voor hen zijn er op de kaart van verschillende restaurants in Amsterdam smaakvolle gerechten en heerlijke toetjes te vinden. Na een drukke dag met een rondvaart door de unieke grachten van de stad en een leuke rondrit met een van de vele trams, kun je zo met het hele gezin genieten van kwalitatief goed eten en drinken.
 5. 5.

  Een ontspannen dagje uit sluit je af in de restaurants van Amsterdam

  In een miljoenenstad als Amsterdam kan je restaurants in overvloed vinden. Of je nu van bijvoorbeeld de Hollandse, Franse, Chinese, Indiase of Surinaamse keuken houdt; je kunt in de stad op culinair gebied altijd je hart ophalen. Als je de hele dag veel door de stad gelopen hebt, dan kan een smakelijke maaltijd je weer voldoende energie geven om verder te gaan. Misschien bezocht je het Leidse Plein, het Rembrandtplein, Madame Tussauds, de Hortus Botanicus, de vermaarde Albert Cuypmarkt of het IJ. Waar je ook geweest bent, de stad laat altijd een overweldigende indruk achter. Het is leuk om daarna een ontspannen dagje uit af te sluiten in een van de gastvrije restaurants van Amsterdam die je vindt en reserveert via Quandoo.