Gefilterd op:
Leeg alle
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers

72 Restaurants in Centrum, Den Haag

Restaurants Den Haag centrum: goed eten in een bijzonder mooie stad

Met het Noordzeestrand op een steenworp afstand kun je in Den Haag centrum en de restaurants die je in de stad vindt goed eten en je vermaken met bezoeken aan culturele en historische bezienswaardigheden en eigentijdse attracties. Ook als het gaat om kunst en architectuur, heeft de Haagse omgeving je veel te bieden, terwijl liefhebbers van zon, zee en strand goed uit de voeten kunnen in het aangrenzende Scheveningen. Zo biedt de hoofdstad van Zuid-Holland, die ook de politieke hoofdstad van Nederland is, voor iedereen meer dan voldoende mogelijkheden om een complete vakantie of een lang weekend vol aangename verrassingen te beleven. Ook voor gewoon een dagje uit zijn Den Haag centrum in zijn restaurants een prima reisdoel voor iedereen die er even lekker tussenuit wil om te proeven van de multiculturele sfeer in een van de allermooiste steden die Nederland rijk is.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Bodega de Posthoorn

Centrum
Internationaal
4.8/664
Bodega de Posthoorn

Ngon

Centrum
Vietnamees
5.1/645
Ngon

Kaniway

Centrum
Aziatisch
5.1/617
Kaniway
Beste restaurants in de buurt?

The Penthouse

Centrum
Internationaal
5.9/69
The Penthouse

Vino e Cucina

Centrum
Italiaans
5.7/613
Vino e Cucina

Thai Kitchen

Centrum
Thais
5.2/616
Thai Kitchen

Restaurant Allard

Centrum
Internationaal
6.0/62
Restaurant Allard

Da Mister Toni

Centrum
Italiaans
6.0/63
Da Mister Toni

JR's Cuisine

Centrum
Caribisch
5.9/67
JR's Cuisine

Que Pasa

Centrum
Spaans
3.3/635
Que Pasa

El Mamma Steenlaan

Centrum
Egyptisch
5.0/69
El Mamma Steenlaan

Ramna Tandoori

Centrum
Indiaas
5.3/63
Ramna Tandoori

Bolyari

Centrum
Bulgaars
4.4/67
Bolyari

Eten bij Werelds

Centrum
Internationaal
5.0/62
Eten bij Werelds

Baryo Pilipinas

Centrum
Filipijns
4.0/66
Baryo Pilipinas

Simply Fresh

Centrum
Internationaal
4.5/62
Simply Fresh

Cencalli

Centrum
Mexicaans
Cencalli

El Basha

Centrum
Midden-Oosters
El Basha

Italian Restaurant Da Enzo Marchese

Centrum
Italiaans
Italian Restaurant Da Enzo Marchese

Café Restaurant Leopold

Centrum
Internationaal
Café Restaurant Leopold
 1. 1.

  Tussen de bedrijven door online restaurants in Den Haag centrum vinden

  Wanneer je druk bent met het bezoeken van alle aantrekkelijke locaties in de stad, kun je tussen de bedrijven door online snel restaurants in Den Haag centrum vinden dat precies past bij wat jij voor ogen hebt met optimaal culinair verwend worden. Via Quandoo kun je op de website of de app op je mobiele telefoon de meest uiteenlopende horecagelegenheden met elkaar vergelijken en indien gewenst direct online je reservering vastleggen. Zo weet je honderd procent zeker dat je, na het lezen van de reviews van andere bezoekers en het bekijken van de menu's en prijslijsten, kiest voor een van de beste restaurants die in Den Haag centrum te vinden zijn. Maar eerst ben je druk met bezoeken aan onder andere het Mauritshuis, het Binnenhof, Paleis Noordeinde, het Gemeentemuseum, boekenmuseum Meermanno en het wereldberoemde Panorama Mesdag.
 2. 2.

  Een aangenaam verblijf in de buitenlandse restaurants van Den Haag centrum

  Eten op z'n buitenlands is in de restaurants van Den Haag centrum geen probleem. Je vindt er internationaal vermaarde keukens uit verschillende landen van over de hele wereld. Hierbij kun je denken aan gelegenheden waar ze gerechten serveren uit bijvoorbeeld Argentinië, Mexico, Suriname, Afrika, India, China, Indonesië, Griekenland, Italië, Turkijke, Spanje en Frankrijk. Je wordt er in een unieke ambiance ontvangen door gastvrij bedienend personeel dat je graag een goed advies ten aanzien van originele maaltijden geeft. En dat komt goed uit na een dag waarop je een toer gemaakt hebt langs onder meer de bij het Binnenhof behorende Hofvijver, het Vredespaleis, museum Beelden aan Zee, de Gevangenpoort en het Haags Historisch Museum. Daarna kun je weer helemaal tot rust komen tijdens de lunch of het diner in een van de uitstekende restaurants in Den Haag centrum die je online gevonden hebt met behulp van Quandoo.
 3. 3.

  Op adem komen in de restaurants die in Den Haag centrum gevestigd zijn

  In de restaurants die in Den Haag centrum gevestigd zijn en die je online via Quandoo gevonden hebt, kun je even heerlijk op adem komen nadat je in de stad geweest bent op te genieten van de vele historische panden met een statige uitstraling en de bijzondere sfeer die er in de Hofstad hangt door de aanwezigheid van veel bewoners van buitenlandse komaf. In de restaurants van Den Haag centrum kun je alle indrukken die je hebt opgedaan rustig verwerken terwijl je ontspannen geniet van een goede lunch of een smaakvolle avondmaaltijd met een goed glas bier of een mooie wijn onder handbereik.
 4. 4.

  De restaurants van Den Haag centrum: ook zeer geschikt voor kinderen

  Als je de stad met kinderen bezoekt, dan zou je verwachten dat het vinden van een geschikte eetgelegenheid wat minder eenvoudig is. Maar niets is minder waar want via Quandoo kun je snel online een selectie maken van restaurants in Den Haag centrum die qua faciliteiten en menu's op de komst van een gezin met kinderen berekend zijn. Als je via Quandoo in een eetgelegenheid een tafeltje reserveert, kun je ook nog eens profiteren van loyalty points en speciale aanbiedingen. Zo kun je, voor je uit eten gaat in een van de kindvriendelijke restaurants in Den Haag centrum, onbezorgd leuke bezoeken brengen aan Madurodam, attractiepark Duinrell in Wassenaar en het daarbij gelegen Tikibad, de Pier in Scheveningen, het Museon, familiepark Drievliet en het zeeaquarium in Sea Life Scheveningen. Zo komen jong en oud aan hun trekken en kun je naderhand terugkijken op een geslaagde dag.
 5. 5.

  Voor je naar huis gaat lekker eten in de restaurants van Den Haag centrum

  Voor je naar huis gaat kun je lekker gaan eten in de restaurants van Den Haag centrum waar je, terwijl je culinair verwend wordt, gezellig kunt napraten over alles wat je hebt meegemaakt in en rond een fraaie stad met de grandeur van een statige oude dame.