Restaurants
Den Haag
Scheveningen
Kaart bekijken
Gefilterd op:
Leeg alle
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers

10 Restaurants in Scheveningen, Den Haag

Restaurants Den Haag Scheveningen: culinair genieten aan zee

Als je een liefhebber van zon, zee en strand en culinair verwend worden bent, dan kun je optimaal genieten in de restaurants van Den Haag en Scheveningen waar je, vaak zelfs met uitzicht op zee, urenlang gezellig kunt tafelen. Met behulp van Quandoo achterhaal je online snel de locaties van verschillende goed bekend staande horecagelegenheden als de restaurants van Scheveningen en Den Haag. Via Quandoo kun je zien wat eerdere gasten vonden van de kwaliteit van de diverse eetgelegenheden en je keuze mede bepalen door de menukaarten en prijslijsten in te zien. En als je vlak bij zee een goed etablissement gevonden hebt, dan kun je er via Quandoo direct je reservering online plaatsen.

Filter snel op:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Phuket Asian Cuicine

Scheveningen
Fusion
4.9/656
Phuket Asian Cuicine

Dok 28

Scheveningen
Internationaal
5.4/686
Dok 28

Sumo Scheveningen

Scheveningen
Sushi
5.0/6469
Sumo Scheveningen
Beste restaurants in de buurt?

Kyoto Sushi Scheveningen

Scheveningen
Sushi
4.3/632
Kyoto Sushi Scheveningen
Nieuw

Bistro Robert

Scheveningen
Frans
Bistro Robert

Puur!

Scheveningen
Internationaal
3.3/63
Puur!

Sui Sha Ya

Scheveningen
Japans
5.8/64
Sui Sha Ya

Brooklyn

Scheveningen
Steak
5.6/65
Brooklyn

Columbus

Scheveningen
Internationaal
5.3/63
Columbus

Oceans Square

Scheveningen
Vis
4.5/62
Oceans Square
 1. 1.

  Vlot online reserveren in de restaurants van Den Haag en Scheveningen

  Als je de online dienstverlening van Quandoo ontdekt hebt, wil je al snel niets anders meer dan vlot reserveren via de app of de website. Niet eerder zag je zo’n goede mogelijkheid om in een oogwenk de beste restaurants van Den Haag en Scheveningen te achterhalen in de omgeving van de Pier en het vermaarde Kurhaus. En terwijl de zeewind door je haren waait kun je in de omgeving gedenkwaardige bezoeken brengen aan het zeeaquarium van Sea Life, het Circustheater, Madurodam, het Binnenhof, de Hofvijver, het Mauritshuis en Panorama Mesdag.
 2. 2.

  Allround plezier in de restaurants van Den Haag en Scheveningen

  Als je in Den Haag, Scheveningen en de restaurants die er te vinden zijn verblijft, weet je zeker dat je allround plezier beleeft in een gebied waar ook voor een gezin met kinderen veel te zien en te beleven valt. Ga maar eens ervaren hoe leuk een dagje naar attractiepark Duinrell is waar je ook het Tikibad met zijn spectaculaire snelle glijbanen vindt. Ook het populairwetenschappelijk museum Museon biedt voor alle leeftijden veel interessante wetenswaardigheden. En als je dan ook nog even museum Beelden aan Zee en Familiepark Drievliet bezoekt, ben je verzekerd van een toptijd voor het hele gezin.
 3. 3.

  Beëindig je dag smaakvol in de restaurants van Den Haag en Scheveningen

  Als je genoeg gezien en beleefd hebt, dan kun je in de restaurants van Den Haag en Scheveningen je dag op smaakvolle wijze beëindigen voor je weer naar huis of je vakantieadres vertrekt waar je nog lang met veel plezier aan een leuke tijd vol ontspannen bezigheden kunt terugdenken.