NL
Gefilterd op:
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveren mogelijk
61

restaurants in Diemen

Restaurants Diemen: gezellig eten tijdens een dagje uit

Wanneer je graag in de directe omgeving van een grote stad verblijft en je wilt ook nog eens lekker uit eten kunnen gaan, dan zijn Diemen en zijn restaurants een goede uitvalsbasis. De stad grenst aan de Nederlandse hoofdstad Amsterdam waar altijd veel te zien en te beleven valt als je van een bruisend uitgaansleven, kunst, cultuur, originele attracties en ander eigentijds vermaak houdt. En wanneer je tijdens een dagje uit gezellig wilt kunnen eten, dan zijn de restaurants van Diemen en omgeving er om je van dienst te zijn met een multicultureel aanbod aan uitstekende maaltijden. In het dorp zelf kun je, voor je aan tafel gaat in een van de restaurants in Diemen, een bezoek brengen aan onder andere Schuilkerk de Hoop die in 1786 gebouwd werd en vermoedelijk in eerste instantie een koetshuis was. Ook de oude pastorie, de industrie- en poldermolen aan de Venserkade en oorlogsmonument de Klokkenstoel aan de D.J. den Hartoglaan moet je beslist even gezien hebben. Je zult zien dat er tijdens een ritje met de auto, de fiets, of gewoon wandelend best het een en ander te zien valt voor je in een van de restaurants van Diemen en omgeving aan tafel gaat.

 • Alle restaurantsHier moet je zijn
 • Smart OffersDeals & kortingen
Olijfje

Olijfje

Centrum
Mediterraans
5.5/6393
Vijfnulvijf

Vijfnulvijf

Oost
Aziatisch
5.1/6207
Mamouche

Mamouche

Zuid
Arabisch
5.6/6208
The Golden Temple

The Golden Temple

Centrum
Vegetarisch
5.2/6248
Michiu Lounge

Michiu Lounge

Zuid
Aziatisch
5.4/6115
East Harbour

East Harbour

Zuidoost
Chinees
5.0/6102
Hachi

Hachi

Centrum
Japans
5.1/685
Bistro Bonjour

Bistro Bonjour

Centrum
Frans
5.4/699
l'Angolo Italiano

l'Angolo Italiano

Zuid
Italiaans
5.1/670
Chinees Restaurant Oceania

Chinees Restaurant Oceania

Zuid
Chinees
5.4/667
Orbit Amsterdam

Orbit Amsterdam

Zuid
Aziatisch
4.8/648
Il Boccalino

Il Boccalino

Centrum
Italiaans
4.1/660
Spaans Restaurant Vamos a Ver

Spaans Restaurant Vamos a Ver

Zuid
Spaans
5.2/651
SOI 66 - Thai Food Café

SOI 66 - Thai Food Café

Oost
Thais
4.6/632
Soenda Kelapa Indonesisch Eethuis

Soenda Kelapa Indonesisch Eethuis

Centrum
Aziatisch
5.3/640
De Avonden

De Avonden

Centrum
Internationaal
5.4/644
Thaicoon

Thaicoon

Oost
Thais
5.2/620
Take Thai

Take Thai

Centrum
Thais
5.0/618
Sa Seada

Sa Seada

Oost
Italiaans
6.0/62
Buffalo Steakhouse

Buffalo Steakhouse

Zuid
Steakhouse
5.1/69
 1. 1.

  De beste restaurants in Diemen kun je snel online vinden

  Waarom zou je moeilijk doen als het makkelijk kan. Als je niet bekend bent in het dorp en je zoekt goede restaurants in Diemen, dan kun je via Quandoo online snel alle horecagelegenheden in de omgeving vinden en je keuze maken door de menu’s en prijslijsten te vergelijken en de reviews van andere klanten te lezen. Zo vindt, in het dorp zelf of de wijde omgeving, altijd een eetgelegenheid die volledig aansluit bij jouw persoonlijke wensen en eisen op het gebied van culinair genieten. En als je uit het ruime aanbod van restaurants in Diemen een keuze gemaakt hebt, kun je zelfs alvast online reserveren voor de lunch of het diner. Zo weet je zeker dat je ’s avonds in een leuk etablissement terecht kunt nadat je in het nabij gelegen Amsterdam locaties hebt bezocht zoals het Anne Frank Huis, het Paleis op de Dam, het Rijksmuseum en Het Groeiend Monument dat herinnert aan de Bijlmerramp in 1992. Zo beleef je een zeer complete en gevarieerde dag in een bijzondere Nederlandse omgeving die voor iedereen veel te bieden heeft en waar je op meerdere plaatsen uitstekend kunt eten en drinken.
 2. 2.

  Dubbel genieten in Diemen en zijn restaurants

  Door de gunstige ligging van Diemen en zijn restaurants, kun je vlot diverse plaatsen bereiken waar je een leuke dag kunt beleven. Met kinderen is het bijvoorbeeld erg leuk om midden in Amsterdam dierenpark Artis te bezoeken. Maar je vindt onder de rook van Diemen en de restaurants die je er online via Quandoo vindt bijvoorbeeld ook themapark WegmetdeKids en speeltuin Jeugdland waar het hele gezin terecht kan voor een dagje onbezorgd vermaak. En als je aan het einde van de dag moe en hongerig bent geworden, dan kun je in de restaurants van Diemen je hart ophalen.
 3. 3.

  Heerlijk op adem komen in de restaurants van Diemen

  Voor je weer naar huis gaat, kun je je dag plezierig afsluiten in een van de restaurants van Diemen waar je via Quandoo online gereserveerd hebt. Terwijl je alle leuke dingen die je de hele dag gezien en gedaan hebt nog eens de revue laat passeren geniet je van een perfecte Hollandse of buitenlandse maaltijd. Zo komt er op smaakvolle wijze een einde aan een onvergetelijk uitstapje voor jou en je reisgenoten.