Kaart bekijken
Gefilterd op:
Leeg alle
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers

7 Restaurants in Centrum, Eindhoven

Restaurants in Eindhoven centrum

De Brabantse stad Eindhoven is een spilpunt van kennis en innovatie in het zuiden van Nederland. Hier komen knappe koppen uit het bedrijfsleven en overheidsinstellingen bij de stichting Brainport bij elkaar om samen technologische oplossingen te bedenken. Nog meer brainpower is te vinden op de High Tech Campus en de Technische Universiteit. Ben je overigens niet zo'n bolleboos? Laat je dan niet weerhouden om de restaurants in Eindhoven Centrum op te zoeken. De binnenstad, waar je volop kunt winkelen en lekker kunt eten, is heel gezellig.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Dijk9

Centrum
Internationaal
5.3/63
Dijk9

Restaurant Turkoise

Centrum
Turks
5.3/63
Restaurant Turkoise

Sri Ganesh

Centrum
Indiaas
5.5/611
Sri Ganesh
Beste restaurants in de buurt?

Wok Inn

Centrum
Aziatisch
5.2/6191
Wok Inn

Nagoya

Centrum
Sushi
5.5/64
Nagoya

Stadsrestaurant Welp

Centrum
Internationaal
Stadsrestaurant Welp

Bamiyan Restaurant

Centrum
Midden-Oosters
Bamiyan Restaurant
 1. 1.

  Eten en stappen: haal meer uit een bezoek aan de restaurants in Eindhoven centrum

  Eindhoven was in de vorige eeuw een echte industriestad. Textiel, tabak, lucifers en gloeilampen werden hier toen volop geproduceerd. De geschiedenis van de stad gaat echter verder terug naar 1232 toen het stadsrechten kreeg. Er zijn ruim 140 rijksmonumenten, waarvan verschillende dienst doen als restaurants in Eindhoven centrum. Verder heeft de stad nog een bijzonderheid met Stratumseind. Dit is een 225 meter lange caféstraat die daarmee de langste is van Nederland. Als je van uitgaan houdt, moet je hier zeker naartoe na een diner in een van de restaurants in Eindhoven centrum.
 2. 2.

  Ontdek Brabantse specialiteiten via de restaurants in Eindhoven centrum

  Wanneer je een restaurant in Eindhoven centrum bezoekt, kun je misschien ook een paar regionale specialiteiten proberen. Zo heeft de stad een stadsbrouwerij waar Eindhovens bier wordt gemaakt. Bovendien bakken Eindhovense bakkers volop Brabantse worstenbroodjes. Verder zijn aardbeien en asperges agrarische producten die in de omgeving worden verbouwd. Veel restaurants in Eindhoven centrum spelen met hun gerechten op de seizoenen in. Je hebt er dus grote kans om in het voorjaar en gedurende de zomer asperges en aardbeien op het menu tegen te komen.
 3. 3.

  De juiste sfeer en keuken: kies uit allerlei soorten restaurants in Eindhoven centrum

  De restaurants in Eindhoven centrum bieden je een blik in een wereldwijde keuken. Zo kun je kennismaken met Afghaanse specialiteiten, maar ook je tanden zetten in een warme Italiaanse pizza. Verder is het mogelijk om je maag te vullen met Spaanse tapas of Japanse sushi's. Ook zijn Aziatische en Zuid-Amerikaanse eetgelegenheden goed vertegenwoordigd bij de restaurants in Eindhoven centrum. Behalve in de menukaarten verschillen de eetgelegenheden ook in interieurstijlen. Zo kun je dineren in sfeervolle bistro's of van je maaltijd genieten in grote trendy grand cafés die zijn gevestigd in voormalige industriële gebouwen. Bovendien staat de horeca de hele dag tot je beschikking. Van ontbijt tot en met een snack na een avond stappen: het kan allemaal buiten de deur in een eetgelegenheid in de binnenstad.
 4. 4.

  Cultureel en culinair: combineer evenementen met een etentje in een restaurant in Eindhoven centrum

  Foodtrucks zijn helemaal in. Ben je altijd benieuwd naar culinaire bijzonderheden zorg dan dat je bij Foodstock bent. Maak er een gezellig lang weekend van en probeer meteen een paar eetgelegenheden uit in de binnenstad van Eindhoven. Ook organiseert de stad allerlei leuke muziekfestivals, zoals het Bluesplein en LakeDance Festival. Verder kun je een etentje in een Eindhovens restaurant goed combineren met een theater-, bioscoop- of museumbezoek. Je vindt in de stad genoeg culturele mogelijkheden voor een interessante dag of avond.
 5. 5.

  Plan je culinaire trip naar restaurants in Eindhoven centrum met Quandoo

  Ben je van plan om een stedenreis naar Eindhoven te maken? Dan is het misschien leuk om alvast je restaurantbezoek uit te stippelen. Via Quandoo vind je allerlei soorten eetgelegenheden overzichtelijk bij elkaar en kun je zien hoe ze zijn beoordeeld. Zo weet je waar je aan begint als je een tafel in een van de restaurants in het centrum van Eindhoven boekt.