Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Rotterdam
Prins Alexander
Shiki Sushi & Lounge
Shiki Sushi & Lounge Reviews

Shiki Sushi & Lounge

Japanese, Asian, Sushi

Photo of restaurant Shiki Sushi & Lounge in Prins Alexander, Rotterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Shiki Sushi & Lounge (21)

Read what people think about Shiki Sushi & Lounge. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Shiki Sushi & Lounge before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Shiki Sushi & Lounge and book a table with confidence!

5.0/6

21 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Average
68
57
44
32
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Ashraf H.4 days ago · 1 review

Helemaal top met een grote groep. Variatie kan iets beter

New"Average"
3/6
Elando d.7 days ago · 1 review

Vind het niet erg om meer te betalen maar dan moet de kwaliteit er wel naar zijn. Rijst is droog en de sushi met bijvoor zal erin, is karig gevuld

"Excellent"
6/6
Patrick P.17 days ago · 1 review

Goed verzorgt eten en zeker lekkere cocktails. De bediening is ook netjes halen snel de lege bordjes weg

"Excellent"
6/6
Ed R.21 days ago · 1 review

Mooie zaak en heerlijk eten. Fijne sfeer. Echt een aanrader

"Good"
4/6
Ron K.22 days ago · 1 review

na lange tijd weer eens geweest. kleinere kaart maar was heerlijk. komen snel weer terug

"Very good"
5/6
Monika J.a month ago · 1 review

Great food, fast service, great value for money as all you can eat

"Very good"
5/6
Theo M.a month ago · 1 review

Weer heerlijk gegeten. Prima gerechten. Grote keuze en uitstekende bediening. In een woord top.

"Good"
4/6
Mairah T.2 months ago · 1 review

Food and drinks were really good. Was a little disappointed that we had to wait at the bar for a spot, even though we made a reservation. We did get complimentary drinks tho

"Excellent"
6/6
Margieënne T.2 months ago · 1 review

Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. Het eten is van goede kwaliteit en heeft een heerlijke unieke smaakt. Het eten werd na bestellen snel naar de tafel gebracht en er waren leuke drankjes. De tafels staan op goede afstand van elkaar. Het is een toprestaurant en zeker voor herhaling vatbaar🥰

"Excellent"
6/6
Gwendolyn K.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten zoals altijd. Genoten van de sfeer en service !

"Very good"
5/6
Evelien M.5 months ago · 3 reviews

Voor het eerst uit eten gegaan in dit restaurant. Geweldig!

"Excellent"
6/6
Michelle U.5 months ago · 1 review

Heerlijk eten, gezellige sfeer en een lekker muziekje! Vriendelijk personeel en aandacht naar je wensen.

"Excellent"
6/6
Jennifer R.5 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten zoals altijd. Vriendelijke personeel. Kids vroegen al of we weer met kerst bij jullie komen eten.

"Good"
4/6
Judith G.7 months ago · 1 review

Het was een drukke zaterdagavond. Goede sfeer. Na corona is de prijs zoals overal omhoog gegaan maar ze hebben een aantal gerechten van de lijst gehaald. Kwaliteit is nog steeds prima.

"Very good"
5/6
Boutaina F.8 months ago · 1 review

Hele goede service. De sushi is lekker. De sushi variant met een crispy laag eromheen is minder lekker. Verder was de sfeer prima. Alleen is het er erg lawaaierig. Je kunt elkaar soms bijna niet verstaan

"Excellent"
6/6
Chris J.8 months ago · 1 review

Iedere keer een heerlijke ervaringen zijn vaste klant. Dus tot de volgende keer.!!

"Good"
4/6
Ali D.10 months ago · 66 reviews

Het is een goede concept zonder tijd alleen kan wel verbeterd worden zoals dat ze je laten zien of alles van de ronde gebracht is of niet zo kan je voorkomen dat als bij je toetje zit niet opeens sushi krijgt van 3 rondes geleden omdat keuken druk had. Bediening mag wel aardiger zijn sushi is normaal jammer dat je voor veel dingen apart moet betalen zoals extra saus en sommige sushi’s voor de rest is het oké

"Very good"
5/6
John B.2 years ago · 1 review

Weer heel lekker en gezellig gegeten. Bediening was weer top en geen enkele keer heel lang hoeven wachten op het eten. Tot de volgende keer

"Excellent"
6/6
Robin F.2 years ago · 2 reviews

Super goede sushi! Fijne bediening, iedereen was zeer aardig en beleefd. Top ervaring gehad! Ook een hele mooie locatie van binnen!

"Average"
3/6
Yannick P.4 years ago · 1 review

Prijs kwaliteit verhouding was teleurstellend en weinig sushi keuze. Weinig smaak variatie van de warme gerechten. Eten was wel tekens snel op tafel.

"Very good"
5/6
Justin I.4 years ago · 1 review

Vriendelijk personeel! Snelle service goede sushi en leuke sfeer zeker doen!