NL
Gefilterd op:
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveren mogelijk
13

restaurants in Groningen

Optimaal genieten in het bruisende Groningen en zijn restaurants

In de gelijknamige bruisende hoofdstad van de provincie Groningen vind je restaurants waar je optimaal kunt genieten tijdens een dagje uit, een weekendje weg of een volledig verzorgde vakantie. De stad maakt een overweldigende indruk op iedereen die houdt van kunst, culturele bezienswaardigheden, architectuur en modern vermaak. Wanneer je door de stad toert, kom je ogen tekort. Het oude stadscentrum ademt een en al gezelligheid en historie uit. Ook vind je er veel fraaie kunst in de openbare ruimte en kun je, onder het toeziend oog van de beroemde Martinitoren, de vele oude gevels van middeleeuwse panden bewonderen. Na alle indrukken kun je in een van de restaurants van Groningen uitstekend verzorgde maaltijden nuttigen in gezellige gastvrije etablissementen met een gevarieerd aanbod.

 • Alle restaurantsHier moet je zijn
 • Smart OffersDeals & kortingen
Sumo Groningen

Sumo Groningen

Binnenstad
Japans
5.1/6130
Konbu Streetfood

Konbu Streetfood

Binnenstad
Aziatisch
5.2/6192
5 Smaken

5 Smaken

Binnenstad
Aziatisch
4.7/626
Eetwaar

Eetwaar

Binnenstad
Internationaal
5.6/67
Taj Mahal Groningen

Taj Mahal Groningen

Zuid
Indiaas
5.0/63
Restaurant Topoli

Restaurant Topoli

Centre
Midden Oosten
4.8/66
Restaurant Filoxenia

Restaurant Filoxenia

Binnenstad
Grieks
3.9/615
Grand café De Bastille

Grand café De Bastille

Binnenstad
Internationaal
5.0/61
Pizzeria Leonardo

Pizzeria Leonardo

Binnenstad
Italiaans
5.0/61
Smaeck

Smaeck

Binnenstad
Internationaal
2.7/63
Villa Persia

Villa Persia

Binnenstad
Midden Oosten
Fujiyama

Fujiyama

Binnenstad
Japans
5.5/641
Eetcafe de Opera

Eetcafe de Opera

Binnenstad
Internationaal
4.9/614
 1. 1.

  Snel, eenvoudig en direct goede restaurants in Groningen vinden

  Zeker als je voor de eerste keer in de stad bent, valt het niet mee om uit de vele restaurants die Groningenrijk is te kiezen voor een eetgelegenheid die voldoet aan jouw persoonlijke wensen qua locatie, menu's, ambiance en je beschikbare budget. Quandoo is wat dat betreft een goede partner voor jou en je reisgenoten. Via de app of de overzichtelijke website, kun je met een paar klikken op je telefoon, tablet of computer een overzicht bekijken van de beste horecagelegenheden in de stad. Zo kun je prijslijsten inzien, foto's van de inrichting bekijken, de menukaart selecteren, reviews van andere bezoekers lezen en later zelf ook een beoordeling plaatsen over je eigen bevindingen in de gelegenheid van je keuze. Via Quandoo profiteer je ook nog eens van aantrekkelijke aanbiedingen en royalty points.
 2. 2.

  Studentenstad Groningen: voor iedereen restaurants op topniveau

  Waar je ook van houdt, de restaurants van Groningen hebben het voor jou. Er wordt op topniveau voor je gekookt in gelegenheden met internationale gerechten op de kaart. Je vindt in de stad onder andere de Italiaanse, Griekse, Indiase, Surinaamse, Franse en Spaanse keuken, terwijl je op verschillende locaties ook kunt genieten van de gewone Hollandse pot. Maar voor je hongerig aan een tafeltje plaatsneemt, moet je natuurlijk eerst het een en ander gaan zien. In de buurt van de beste restaurants van Groningen kun je in deze studentenstad bezoeken brengen aan bijvoorbeeld het internationaal bekende Groninger Museum, de neoclassicistische Korenbeurs uit 1862, Galerie Anderwereld, de Oude Hortus en het Universiteitsmuseum. Aansluitend ga je vervolgens lekker eten en drinken op een geschikte locatie die je online via Quandoo vindt.
 3. 3.

  De restaurants in Groningen: culinair plezier op alle niveaus

  Of je nu graag chic of juist eenvoudig uit eten gaat, uit het aanbod van restaurants in Groningen kun je altijd een passende keuze maken. Als je met kinderen bent, zullen je voorkeuren op culinair gebied anders zijn dan wanneer je met alleen volwassenen wilt gaan eten. Geen probleem, want je treft overal in de stad horecagelegenheden aan die perfect geschikt zijn voor een bezoek met het hele gezin. Je kunt er met de online hulp van Quandoo geweldig lunchen of dineren na leuke bezoeken aan bijvoorbeeld het Nederlands Stripmuseum, de Stadspark kinderboerderij, het Natuurmuseum of dierentuin Zoo House.
 4. 4.

  Groningen: restaurants en bezienswaardigheden in een onvergetelijke stad

  In een onvergetelijke stad als Groningen vind je restaurants en bezienswaardigheden die je je nog lang zult herinneringen. Iedereen die van fotograferen houdt, kan in de stad zijn hart ophalen. Je kunt er fantastische plaatjes schieten van natuurlijk de Martinikerk met zijn vermaarde toren, het natuurschoon in Park Groenestein, het Noorderplantsoen en de in renaissancestijl aangelegde Prinsentuin. Ook de Engelse landschapstuin in het nabij gelegen Westerbroek is een paradijs voor fotografen en natuurliefhebbers die echt iets bijzonders willen zien. Je kunt het zo gek niet bedenken of de stad heeft het. Na je omzwervingen door de stad en zijn omgeving is het goed rusten en bijkomen in een van de uitstekende restaurants van Groningen die je zonder al te veel moeite online kunt vinden via Quandoo.
 5. 5.

  Eten en drinken in de restaurants van Groningen: een aantrekkelijke afsluiting

  Aan het einde van een dag vol plezier en bijzondere bezoeken aan diverse bezienswaardigheden en attracties, kun je in de restaurants van Groningen je dag op aantrekkelijke wijze afsluiten. In bijvoorbeeld het gebied rond het gezellige marktplein, vindt je met behulp van Quandoo eenvoudig online verschillende eetgelegenheden om uit te kiezen. Bovendien kun je via Quandoo ook nog eens maximaal profiteren van loyalty points en verrassende aanbiedingen. Je kunt op de website of via de app op je smartphone de aanbevelingen van andere gasten lezen, alvast een keuze maken voor je favoriete gerecht en als je wilt zelf direct online je reservering plaatsen. Na je bezoek aan een van de restaurants in Groningen kun je ook zelf je beoordeling op Quandoo plaatsen als inspiratiebron voor de gasten na jou.