19 Restaurants in Hilversum

Restaurants Hilversum: eten in een van de bekendste dorpen van het land

Officieel is de radio- en televisiehoofdstad van Nederland nog altijd een dorp. Maar dan wel een van de bekendste van Nederland. Hilversum en zijn restaurants worden dagelijks goed bezocht door veel mensen die werkzaamheden verrichten voor de studio’s die je voor een groot deel op het Mediapark vindt. Maar ook dagjesmensen en toeristen weten het dorp te vinden. Midden in de fraaie natuur van Het Gooi, kun je er prachtige onder architectuur gebouwde huizen gaan zien of een bezoek brengen aan interessante bezienswaardigheden. Goed eten en drinken hoort daar natuurlijk helemaal bij. Je kunt in en rond het dorp dan ook veel horecagelegenheden vinden waar je prima kunt ontspannen terwijl je van een heerlijk drankje of een goede maaltijd geniet in de restaurants van Hilversum waar je ontvangen wordt door vriendelijk en gastvrij personeel dat het je graag naar de zin maakt.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Restaurant Bleu - Hilversum

Centrum
Internationaal
5.3/620
Restaurant Bleu - Hilversum

Sumo Hilversum

Centrum
Sushi
5.2/6484
Sumo Hilversum

Chiang Mai

Centrum
Aziatisch
5.0/639
Chiang Mai
Beste restaurants in de buurt?

India Poort Tandoori Indian Restaurant

Centrum
Indiaas
5.5/651
India Poort Tandoori Indian Restaurant

Shanthy

Centrum
Indiaas
5.8/65
Shanthy

Restaurant de Kei

Centrum
Internationaal
4.8/66
Restaurant de Kei

Roeng Reang

Centrum
Thais
Roeng Reang

Restaurant Argentina

Centrum
Steak
5.3/685
Restaurant Argentina

Restaurant Lorenza

Centrum
Italiaans
Restaurant Lorenza

Tong Fong

Centrum
Chinees
3.5/62
Tong Fong

Spandershoeve

Omringende Landschap
Indonesisch
5.5/664
Spandershoeve

Beau Reve

Centrum
Internationaal
Beau Reve

Restaurant Heren Spyker

Centrum
Frans
5.6/622
Restaurant Heren Spyker

Restaurant Oh Lobo

Centrum
Internationaal
5.6/618
Restaurant Oh Lobo

Bistro De Smaakboutique

Centrum
Frans
5.4/617
Bistro De Smaakboutique

Ai Bamboe

Centrum
Indonesisch
6.0/62
Ai Bamboe

Restaurant Kimono

Centrum
Aziatisch
6.0/61
Restaurant Kimono
Nieuw

Helden van Hilversum - Pannenkoeken & Taco's

Centrum
Nederlands
Helden van Hilversum - Pannenkoeken & Taco's

Ai Uchi

Centrum
Aziatisch
Ai Uchi
 1. 1.

  Online reserveren en daarna genieten in de restaurants van Hilversum

  In de restaurants van Hilversum kun je voor de volle honderd procent genieten. Quandoo maakt het voor jou mogelijk om online een overzicht te krijgen van alle eetgelegenheden die het dorp en zijn omgeving rijk zijn. Via je telefoon, tablet of computer kun je verschillende locaties snel met elkaar vergelijken aan de hand van reviews van andere gasten, de menukaarten en prijslijsten. En omdat gemak de mens dient, kun je ook nog eens direct online je reservering boeken wanneer je in het aanbod restaurants van Hilversum een geschikte locatie gevonden hebt. Maar voordat je jezelf culinair laat verwennen breng je eerst een bezoek aan onder andere het unieke Raadhuis dat ontworpen werd door de beroemde architect Dudok. Ook een bezoek aan het audiovisueel archief van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is typisch een locatie die je in het dorp beslist gezien moet hebben.
 2. 2.

  Ontdek de buitenlandse keukens van de restaurants in Hilversum

  Als je niet alleen maar de gewone Hollandse pot wilt kunnen eten, dan kun je in veel restaurants in Hilversum de buitenlandse keuken gaan ontdekken. Je vindt er originele maaltijden met gerechten uit onder meer China, Indonesië, Griekenland, Italië, Spanje, Turkije, India, Afrika, Suriname, Mexico en nog veel meer landen met uitgebreide keukens. Zo geniet je volop van spijzen en wereldgerechten in de restaurantsvan Hilversum die je snel online via Quandoo gevonden hebt. Daar komt nog eens bij dat je bij Quandoo dagelijks kunt profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en loyalty points. Maar voor je uit eten gaat kun je in het dorp en zijn omgeving veel gaan zien zoals het Nederlands Vestingmuseum in Naarden, het Fort bij Nigtevecht, en het gemeentelijk monument Wolfsdreuvik in het Smithuyserbos. Verder zijn er, behalve het Raadhuis, nog veel meer door Dudok ontworpen gebouwen in het dorp te vinden. Dat is niet verwonderlijk als je bedenkt dat Willem Marinus Dudok lang in het dorp werkzaam was als directeur Publieke Werken en officieus stadsarchitect. In totaal werden er door Dudok maar liefst 75 panden in het dorp ontworpen.
 3. 3.

  De restaurants in Hilversum: altijd verzekerd van succesvol eten en drinken

  Uit eten gaan in de restaurants in Hilversum wil zeggen dat je altijd verzekerd bent van succesvol eten en drinken, of beter nog: culinair genieten op z’n best! Het dorp heeft voor kritische lekkerbekken veel in het verschiet als het gaat om eersteklas etablissementen waar koken op niveau bedreven wordt. Via Quandoo boek je eenvoudig en snel online een tafeltje zodat je na een intensieve dag kunt ontspannen met een goede maaltijd in een van de op toplocaties gelegen restaurants van mediadorp Hilversum.
 4. 4.

  Met kinderen van alle leeftijden uit eten in de restaurants van Hilversum

  Als je denkt dat het lastig wordt om in de restaurants van Hilversum uit eten te gaan met kinderen, dan heb je het helemaal mis. Integendeel, je vindt er via Quandoo snel online een aantal zeer goede eetgelegenheden waar op jonge gasten gerekend is. Kinderen van alle leeftijden kunnen er genieten van speciaal voor hen samengestelde maaltijden in een kindvriendelijke ambiance met eigentijdse accommodaties. Zo bieden de restaurants in Hilversum en alle leuke plaatsen in en rondom het dorp voor iedereen volop gelegenheid voor het beleven van een onvergetelijke dag met mogelijkheden op ieder gebied. Onder andere de Botterwerf in Huizen en de Echomuur in het Echobos in Muiden waar je ook het Muiderslot vindt, zijn leuke plekken om met kinderen te bezoeken.
 5. 5.

  Nagenieten in een van de restaurants van Hilversum

  Na een lange dag vol belevenissen, kun je heerlijk nagenieten in een van de restaurants van Hilversum die je gemakkelijk online via Quandoo uitgezocht en gereserveerd hebt. Zo kun je onder het genot van een goede maaltijd gezellig napraten voor je met een voldaan gevoel terug naar huis of je vakantieadres gaat.