2 Restaurants in Centrum, Maastricht

Restaurants Maastricht centrum: lekker eten in het zuiden van Nederland

In de Limburgse hoofdstad kun je optimaal genieten in een bijna on-Nederlandse omgeving vol heuvels en historische locaties. De restaurants in Maastricht centrum maken het plaatje compleet met leuke eetgelegenheden waar je veel mag verwachten al het om optimaal culinair genieten gaat. De bourgondische levensstijl die kenmerkend voor de stad is, laat je beleven wat het is om in een uniek gebied ruimhartige gastvrijheid te ervaren binnen een regio die goed bekend staat om zijn uitstekende bieren en wijnen en meer dan goede mogelijkheden om uit eten te gaan. In Maastricht centrum zijn veel restaurants gevestigd die je gemakkelijk online kunt ontdekken via Quandoo. Vooral op het altijd bruisende Vrijthof zijn diverse etablissementen op loopafstand van elkaar te vinden onder de rook van de indrukwekkende Sint-Servaasbasiliek en de Sint-Janskerk in het historische stadscentrum. Je zult ervaren dat eten en drinken in de restaurants van Maastricht centrum staat voor een culinair avontuur in een ambiance die beslist uniek genoemd kan worden.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Cafe Louis

Centrum
Europees
Cafe Louis

Restaurant Mandalin

Centrum
Turks
6.0/62
Restaurant Mandalin
Beste restaurants in de buurt?
 1. 1.

  Quandoo helpt je online op weg naar de restaurants in Maastricht centrum

  In de stad zijn zoveel verschillende eethuizen, bistro's en andere horecagelegenheden te vinden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Quandoo helpt je graag online op weg naar de restaurants in Maastricht centrum door je de mogelijkheid te bieden om via de app of de website vlot diverse etablissementen te kunnen bekijken en een selectie op basis van locatie, accommodatie, prijs, menu's en kwaliteit te kunnen maken. De reviews van eerdere gasten geven je daarbij een goede eerste indruk over onder meer de kwaliteit. En mocht je in het aanbod restaurants in Maastricht centrum een gelegenheid vinden waar je graag wilt eten, dan kun je via Quandoo direct online reserveren. Maar eerst bezoek je in de stad onder andere het Vrijthof, de grotten bij de Sint-Pietersberg, de 13e-eeuwse Sint Servaasbrug, de archeologische Museumkelder Derlon en het Bonnefantenmuseum waar liefhebbers van beeldende kunst ogen te kort komen. Op deze manier beleef je een zeer complete dag in een fraaie oude stad tussen de heuvels van het Limburgse landschap.
 2. 2.

  Eten op eersteklas locaties in de restaurants van Maastricht centrum

  Als je Maastricht centrum en zijn restaurants bezoekt, kun je er zeker van zijn dat je altijd kiest voor eersteklas locaties waar eten en drinken geen standaard gebeurtenis is. Integendeel, je kunt er perfect terecht voor de beste gerechten uit internationaal vermaarde keukens. Je vindt in de stad dan ook volop gelegenheden met gerechten uit landen als bijvoorbeeld Italië, Griekenland, Spanje, Turkije, Indonesië, Mexico, Suriname en Afrika. Het is allemaal te veel om op te noemen, maar via Quandoo kun je zelf online snel een overzicht downloaden en zien waar je in de restaurants van Maastricht centrum goed terecht kunt voor een smakelijke lunch en een onvergetelijk diner wanneer je een kijkje hebt genomen bij het natuurhistorisch museum, de voormalige stadspoort en de vestingwerken.
 3. 3.

  De dag afsluiten met een diner in de restaurants van Maastricht centrum

  Een bezoek aan de stad verdient het om in stijl te worden afgesloten met een heerlijk diner in de restaurants van Maastricht centrum. Je kunt er, samen met familie, vrienden of andere reisgenoten gezellig napraten over wat je die dag gezamenlijk allemaal hebt gezien en meegemaakt. Ondertussen wordt je door een gastvrije bediening voorzien van de lekkerste gerechten en drankjes die horen bij een mooi einde van een bijzondere dag. Maak ook eens een reisje naar Limburg en maak het allemaal mee in de restaurants van Maastricht centrum die je via Quandoo online gevonden en gereserveerd hebt.