10 Restaurants in Mijdrecht

Restaurants Mijdrecht: prima eten en drinken in een verrassende omgeving

Misschien denk je bij een aantrekkelijk bezoek aan een leuke stad of een mooi dorp niet direct aan Mijdrecht en de restaurants die er te vinden zijn. Maar in het dorp kun je uitstekend verblijven. In de wijde omgeving is van alles te zien en te doen en je kunt vanuit het dorp de leukste dagtrips maken naar grote steden, prachtige natuurgebieden en veel aantrekkelijke bezienswaardigheden en musea. In het dorp zelf kun je, vlakbij de leukste restaurants van Mijdrecht, met de auto, de fiets, het openbaar vervoer of te voet een tochtje maken langs onder andere de Vervenershuisjes, de watertoren, verschillende rompboerderijen en de Nieuwkoopse Plassen waar het heerlijk wandelen en recreëren is. En als je houdt van prima eten en drinken, dan kun je in de verrassende omgeving van Mijdrecht voldoende restaurants met uitgebreide menukaarten vinden waar je terecht kunt voor een stevig ontbijt, een heerlijke lunch en onvergetelijke diners. Zo ontdek je een bijzonder stukje Nederland terwijl je geniet van het beste dat je je maar kunt wensen wanneer je een ontspannen dagje uit bent.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Restaurant Burgerlijk

Centrum
Internationaal
5.6/699
Restaurant Burgerlijk

Geniet aan de Amstel

Omringende Landschap
Internationaal
5.1/614
Geniet aan de Amstel

Lotus Corner

Centrum
Chinees
4.6/68
Lotus Corner
Beste restaurants in de buurt?

De Fransche Slag

Centrum
Frans
3.8/69
De Fransche Slag

Sampurna

Centrum
Indonesisch
5.0/6186
Sampurna

Salmuera

Centrum
Latijns-Amerikaans
4.7/613
Salmuera

Silk Sushi & Asian Dining

Binnenstad
Aziatisch
5.0/6380
Silk Sushi & Asian Dining

Kanaya

Centrum
Japans
5.3/6517
Kanaya

Ferilli's Caffe

Zuid
Italiaans
4.9/6102
Ferilli's Caffe

Ristorante Assaggi

Centrum
Italiaans
5.1/675
Ristorante Assaggi
 1. 1.

  Op zoek naar goede restaurants in Mijdrecht? Je vindt ze eenvoudig online

  Het aan de rand van de provincie Utrecht gelegen Mijdrecht en de restaurants die er in het dorp en omgeving gevestigd zijn, lenen zich zeer goed voor leuke dagjes uit in een inspirerende omgeving met diverse soorten vermaak voor iedereen. Je kunt natuurlijk wat verder rijden en de provinciehoofdstad Utrecht bezoeken om de Domtoren te beklimmen of een leuke rondvaart over de grachten te maken. Ook een bezoek aan Amsterdam is vanaf het dorp goed te doen. Zo kun je ook het Rijksmuseum gaan zien en een bezoek brengen aan het Vondelpark, het Anne Frank Huis en het Paleis op de Dam. In Haarzuilens vind je het fraai onderhouden Kasteel De Haar terwijl ook het bekende Muiderslot snel bereikbaar is vanaf Mijdrecht en zijn restaurants. Je kunt vanuit het dorp dus alle kanten op in een waterrijk gebied waar sportvissers, zeilers, surfers en eigenaren van plezierjachten de tijd van hun leven hebben. Zwemmen, wandelen, fietsen of op je rug in de zon liggen; het kan allemaal in de onmiddellijke nabijheid van goede horecagelegenheden zoals de restaurants in Mijdrecht die je gemakkelijk online kunt ontdekken via Quandoo. Vergelijken, kiezen en reserveren gaat eenvoudig via je telefoon, tablet, laptop of vaste computer.
 2. 2.

  De restaurants van Mijdrecht: leuk voor jong en oud

  Als je gebruik maakt van Quandoo, dan zal je zien dat je online snel de leukste restaurants van Mijdrecht kunt vinden waar jong en oud zich thuis voelen. Om je extra goed te kunnen oriënteren, kun je bij Quandoo ter inspiratie de reviews van andere gasten lezen en profiteren van verschillende leuke aanbiedingen en aantrekkelijke loyalty points. Zo maak je een goed gefundeerde keuze en pak je ook nog wat leuke extra's mee. Mooier kan Quandoo het niet voor je maken als je in Mijdrecht eersteklas restaurants zoekt. Nu je dit online goed geregeld hebt, kun je onbezorgd op stap om plaatsen te gaan bezoeken zoals De Ronde Venen, Montfoort, Oudewater, het prachtig door bossen omgeven Zeist, Lopik, en Reeuwijk.
 3. 3.

  Voor ieder wat wils in de restaurants van Mijdrecht

  Of je nu van de gewone Hollandse pot of buitenlands eten houdt, de restaurants van Mijdrecht en omgeving hebben voor ieder type eter wat te bieden. Via Quandoo vind je online net zo gemakkelijk een goed Chinees restaurant, als een uitstekende pizzeria of gelegenheden met menu's uit bijvoorbeeld Griekenland, Spanje, Indonesië, Japan, Mexico, Argentinië of Afrika.