Bar 35 Den Bosch image 1
Bar 35 Den Bosch image 2

Bar 35

BinnenstadBar
Uitstekend
5.2/6
213 Reviews

Over Bar 35

Burger in de ene hand, speciaal biertje in de andere. Een paar fijne mensen om je heen, lekker muziekje erbij. Niks meer aan doen. Ja, nog een rondje bestellen misschien.

In Bar35 hebben we onze eigen ideale avond gecreëerd. Begin met borrelen, probeer dan onze eigengemaakte burgers van Black Angus beef van de Josper grill (houtskool only!), nog een van de ongeveer 50 verschillende speciaalbieren. Vanaf 21.00 uur gaat de volumeknop omhoog en wordt het laat en nog gezelliger.

Tel daar een intiem en relaxed sfeertje bij op en jawel, de ideale avond is een feit. Last van keuzestress? No worries! Wij tippen graag welk biertje het best bij je burger en je smaak past. Nu alleen die burger nog kiezen.

Geen enorme trek, maar wel zin in wat lekkers? Snacken en snaaien mag ook en de keuze, die is reuze! En ook voor de late night snack houden wij de keuken open tot een half uur voor sluit en kun je van onze snack&snaai kaart bestellen.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 10:00
zaterdag
10:00 - 01:00
zondag
10:00 - 01:00
maandag
10:00 - 01:00
dinsdag
10:00 - 01:00
woensdag
10:00 - 01:00
donderdag
10:00 - 01:00
vrijdag
10:00 - 01:00

Adres

Bar 35
Lepelstraat 35
5211 DP Den Bosch
Loop je tafel niet mis!

Hoofdmenu

Menu Kaart

pdf

Meer over Bar 35, Den Bosch

'S middags Tosti's & Burgers!

'S avonds Burgers & Bier!

Bekijk onze lunch- en dinerkaart. De lunchversie van onze burger? Een pan tosti natuurlijk! Net zoals bij onze burgers is de keuze natuurlijk reuze. Kijk ook eens naar onze verschillende verse sappen. Dat is natuurlijk wel zo gezond! p.s. Onze burgers zijn ook gewoon met de lunch te bestellen hoor… no worries

213 Bar 35 Reviews

Uitstekend
5.2/6
213 Reviews
Wachttijd:Geen wachttijd
Geluidsniveau:Rustig
Sfeer:Heel gezellig
Service:Uitstekend
Eten:Heerlijk
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"6/6
Remco K.2 dagen geleden · 1 review

Lekker eten goede service en vriendelijk personeel Zaten lekker buiten op het terras . . . . . . . . . . . .

"Uitstekend"6/6
Ans d.22 dagen geleden · 1 review

Leuke sfeer, goede service. Lekker knus. Misschien niet voor hele grote groepen, we hadden een groep van 6 man en het was prima te doen. Ze serveren geweldige burgers, zeker aan te raden :)

"Uitstekend"6/6
Nienke P.één maand geleden · 1 review

Goed!! Erg vriendelijk personeel, lekker eten. Kennen goed alle bieren die ze schenken en kunnen daar iets bij vertellen. Plus een hele gezellige sfeer altijd

"Uitstekend"6/6
Jochem v.één maand geleden · 1 review

Lekkere burgers, goede service en een leuke bierkaart. Verder een leuke plek in den Bosch om te eten. De Bar35 burger blijft altijd goed. Bar35 is zeker een aanrader!

"Uitstekend"6/6
maaltie R.3 maanden geleden · 1 review

Allereerst wil ik Bar 35 danken het was voor ons een hele mooie ervaring om zomaar even hamburgers te komen eten ik geloofde eerst niet maar het was echt waar .De kinderen hebben genoten . Wat mij opviel is dat wij gelijke behandeling hebben genoten als de klanten die wel moesten afrekenen. Een hele diepe buiging voor iedereen in Bar 35 dat jullie dit voor ons hebben mogelijk gemaakt . En fantastische bediening . Dank u wel. Maaltie

"Heel goed"5/6
Mirte v.9 maanden geleden · 1 review

Voor de tweede keer bij Bar35 gegeten. De eerste keer beviel beter, maar afgelopen keer was nog steeds genieten. De burgers zijn briljant bedacht, maar niet altijd even gelijkmatig uitgevoerd. De eerste keer was de burger medium-rare, zoals ook nagevraagd was, de tweede keer doorbakken. Verder is de service goed, er is een ruime keuze aan speciaalbiertjes en de frietjes zijn heerlijk. Pluspunt is zeker wel dat de bediening gelijk het gerecht mee terug neemt naar de keuken als er iets niet goed aan is, maar in een keer goed zou wel beter zijn. Al met al een leuk en informeel restaurant!

"Uitstekend"6/6
Evelien H.9 maanden geleden · 1 review

De lekkerste burger die ik ooit heb gegeten. We hadden nachos vooraf, ook heerlijk. Bediening had het duidelijk druk maar nog steeds voelde we niet genegeerd. Er werd ook na gevraagd waarom ik niet mijn hele burger op had ("was er iets fout met dat stukje?") dus kreeg ik de indruk dat ze ook open stonden voor slechte feedback als dat het geval was (voor mij was de burger gewoon net te veel, zeker na die lekker nachos).

"Heel goed"5/6
Mike L.één jaar geleden · 1 review

Bij aankomst was er voor ons nog geen plek, al waren wij 5 minuten van tevoren bij Bar 35. Wij moesten daarom buiten wachten. Verder hebben wij de bediening als zeer prettig ervaren en meedenkend bij mensen met een dieet. Er hing ook een gezellige sfeer!

"Uitstekend"6/6
Rowan V.één jaar geleden · 1 review

Fantastisch restaurant! Leuk spontaan personeel en schandalig lekkere burgers! Ook inrichting is leuk, lekker industrieel met zicht op de grill en de muziek staat is gezellig aanwezig en staat niet zo hard dat een gesprek voeren mogelijk is zonder aan het eind van de avond je stem kwijt te zijn. Vraag naast het aanbevolen biertje op de kaart ook eens wat het personeel adviseert bij een bepaalde burger. Bij ons pakte dit erg goed uit!

"Uitstekend"6/6
Jaleesa B.4 maanden geleden · 1 review

Bar 35 is een heel erg gezellig restaurant, niets fancy maar er hangt en erg gemoedelijke sfeer en het is er lekker druk. Ze hebber er in ieder geval enorm lekkere hamburgers en bijpassende speciaal biertjes! Topkwaliteit!

2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (vrijdag)
mei 2018
m
d
w
d
v
z
z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Kies een tijd: