Bar-B

CentrumAmerikaans
Heel goed
4.0/6
7 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 3 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

The Louisiana

Centrum
4.9/634
The Louisiana

Mississippi Bar Kitchen

Oost
5.3/64
Mississippi Bar Kitchen

Over Bar-B

Burgerbar Bar-B in Amsterdam verzorgt de beste ervaringen op culinair gebied wat betreft hamburgers, Chefs burgers, wereldse burgers en alle heerlijke bieren en cocktails. Burgerbar Bar-B staat op een toplocatie en er kan geheel in stijl gedineerd worden. Alleen de beste bieren en burgers worden in Bar-B geserveerd met een finesse die alleen bij diens koks is terug te vinden. Bar-B is gelegen in hartje centrum aan de Lange Leidsedwarsstraat 29.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 13:00
Friday
13:00 - 03:00
Saturday
13:00 - 03:00
Sunday
13:00 - 01:00
Monday
13:00 - 01:00
Tuesday
13:00 - 01:00
Wednesday
13:00 - 01:00
Thursday
13:00 - 01:00

Adres

Bar-B
Lange Leidsedwarsstraat 29
1017 NG Amsterdam

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Portobello gegratineerd met blauwe kaas en bosui

€ 4,75

Carpaccio van gepekelde entrecote met truffel mayonaise

€ 9,75

Gamba’s al Ajillo; gebakken in knoflookolie, rode peper en limoen

€ 13,50

Meer over Bar-B, Amsterdam

Burger Bar-B is een gezellig en sfeervol restaurant, die voor een romantische date ook erg geschikt is. Bar-B is geen simpele burgerbar, zo kan er een eigen burger worden samengesteld. Dit kan door zelf het brood te kiezen, de burger, een keuze te maken uit verschillende sausen en nog meer. De Burgers kunnen geserveerd worden met huisgemaakte friet. In de avond kan men er prima terecht voor niet alleen een Burger maar ook voor een drankje en wellicht een dansje. Bar-B is gelegen aan de Lange Leidsedwarsstraat 29 in de buurt van de altijd drukke Leidseplein.

In Amsterdam is er veel keuze uit Burgertenten maar Bar-b is erg uniek en er wordt nu al gezegd dat dit een van de beste Burgerbars in Amsterdam is. Bar-b oogt in niet groot maar loopt men naar binnen, door naar achteren dan bevindt zich daar nog een gezellig ruimte met een hele mooie bar. Naast de Hollandse Wereldburger serveert Bar-B ook heerlijke gerechten zoals een Licht Gegrilde Tonijnsteak of de Kalf-spare ribs. Er is in Bar B erg veel keus en hiermee een prima plek om naast een drankje ook een hapje te doen met vrienden, familie of geliefden. Dit unieke burgerbar is gelegen aan de altijd drukke Lange Leidsedwarsstraat 29.

7 Bar-B Reviews

Heel goed
4.0/6
7 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Eten:Heel lekker
Sfeer:Gezellig
Service:Heel goed
Wachttijd:Kort
Geluidsniveau:Gemiddeld
"Uitstekend"
6/6
Willemien v.één jaar geleden · 1 review

Lekker eten en vriendelijke bediening. Goede kwaliteit vlees in de burger. Zeker iets om naar terug te komen. Mijn zoon vond de muziek iets te hard staan.

"Heel goed"
5/6
Kim R.één jaar geleden · 1 review

Ik vind het er erg leuk dat je vaste menukaart hebt, maar ook je eigen burger kan samenstellen. Zo is er voor ieder iets. Daarbij is het er leuk om met groepen te komen, door de taptafels die beschikbaar zijn.

"Heel goed"
5/6
LIOR H.één jaar geleden · 1 review

Overall, it was a good deal as we were using a groupon - we were 6 hungry people, 3 vegeterians. The food was tasty and with good size of dishes except for the vegi hamburger which was not quite as good (The portobello). One waitress was charming but another one not as nice - the one we had most interaction with. Vegi hamburger - at 1st the waitress said that this option is not included in the groupon. I told her that I contacted the restaurant and asked about this specifically which I did and then she agreed. It would be nice if they provide a replacement dish for the chicken wings for vegi customers.