Quandoo
(NL) Nederlands
4.0 /6 Heel goed 7 Beoordelingen

Bar-B

Centrum Amerikaans €€€ +100

Over Bar-B

Burgerbar Bar-B in Amsterdam verzorgt de beste ervaringen op culinair gebied wat betreft hamburgers, Chefs burgers, wereldse burgers en alle heerlijke bieren en cocktails. Burgerbar Bar-B staat op een toplocatie en er kan geheel in stijl gedineerd worden. Alleen de beste bieren en burgers worden in Bar-B geserveerd met een finesse die alleen bij diens koks is terug te vinden. Bar-B is gelegen in hartje centrum aan de Lange Leidsedwarsstraat 29.

Openingstijden

  • Maandag 13:00 - 01:00
  • Dinsdag 13:00 - 01:00
  • Woensdag 13:00 - 01:00
  • Donderdag 13:00 - 01:00
  • Vrijdag 13:00 - 03:00
  • Zaterdag 13:00 - 03:00
  • Zondag 13:00 - 01:00
Bar-B, Lange Leidsedwarsstraat 29, 1017 NG Amsterdam

Meer informatie

Burger Bar-B is een gezellig en sfeervol restaurant, die voor een romantische date ook erg geschikt is. Bar-B is geen simpele burgerbar, zo kan er een eigen burger worden samengesteld. Dit kan door zelf het brood te kiezen, de burger, een keuze te maken uit verschillende sausen en nog meer. De Burgers kunnen geserveerd worden met huisgemaakte friet. In de avond kan men er prima terecht voor niet alleen een Burger maar ook voor een drankje en wellicht een dansje. Bar-B is gelegen aan de Lange Leidsedwarsstraat 29 in de buurt van de altijd drukke Leidseplein.

In Amsterdam is er veel keuze uit Burgertenten maar Bar-b is erg uniek en er wordt nu al gezegd dat dit een van de beste Burgerbars in Amsterdam is. Bar-b oogt in niet groot maar loopt men naar binnen, door naar achteren dan bevindt zich daar nog een gezellig ruimte met een hele mooie bar. Naast de Hollandse Wereldburger serveert Bar-B ook heerlijke gerechten zoals een Licht Gegrilde Tonijnsteak of de Kalf-spare ribs. Er is in Bar B erg veel keus en hiermee een prima plek om naast een drankje ook een hapje te doen met vrienden, familie of geliefden. Dit unieke burgerbar is gelegen aan de altijd drukke Lange Leidsedwarsstraat 29.

Aanbevelingen van de chef

7 Beoordelingen

4.0 /6 Heel goed 7 Beoordelingen
Eten: Zeer smakelijk
Wachttijd: Kort
Prijs-Kwaliteitverhouding: Gunstig
Geluidniveau: Gemiddeld
Atmosfeer: Gezellig
Service: Vriendelijk
1 6
3 5
0 4
2 3
0 2
1 1
1 beoordeling tot nu toe 6
08.07.2016 12:18

Lekker eten en vriendelijke bediening. Goede kwaliteit vlees in de burger. Zeker iets om naar terug te komen. Mijn zoon vond de muziek iets te hard staan.

1 beoordeling tot nu toe 5
21.06.2016 10:19

Ik vind het er erg leuk dat je vaste menukaart hebt, maar ook je eigen burger kan samenstellen. Zo is er voor ieder iets. Daarbij is het er leuk om met groepen te komen, door de taptafels die beschikbaar zijn.

1 beoordeling tot nu toe 5
30.11.2015 07:35

Overall, it was a good deal as we were using a groupon - we were 6 hungry people, 3 vegeterians. The food was tasty and with good size of dishes except for the vegi hamburger which was not quite as good (The portobello). One waitress was charming but another one not as nice - the one we had most interaction with. Vegi hamburger - at 1st the waitress said that this option is not included in the groupon. I told her that I contacted the restaurant and asked about this specifically which I did and then she agreed. It would be nice if they provide a replacement dish for the chicken wings for vegi customers.

1 beoordeling tot nu toe 5
21.09.2014 12:29

Bar b is een leuke, sfeervolle eetgelegenheid. Kwaliteit van het eten is er goed en het is voor ieder wat wils. Leuk idee om zelf je burger samen te kunnen stellen. De bediening kan beter. Moesten regelmatig zelf de bediening aanspreken om meer drinken te bestellen terwijl ik dat een taak van hun vind om goed in de gaten te houden. Als je met vrienden gaat kan je ook een tafel met biertap reserveren. Ontzettend leuk bedacht. Naast een eetgelegenheid dus ook een leuke plek om te borrelen. Prijs kwaliteit is zeker in balans en ik zal hier zeker vaker een hamburer gaan nuttigen.

8 beoordelingen tot nu toe 3
30.04.2015 09:34

Redelijk ingericht restaurantje maar het eten was teleurstellend. Chicken wings waren wel erg lekker maar de nacho's waren gewoon chips met een beetje geraspte kaas en stukjes rouwe ui. Geen guacamole of salsa erbij. Friet en salade was prima maar de burger was wel teleurstellend. Heel erg groot broodje met een klein stukje vlees erop, dat kan beter. De service was wel prettig (snel en lette goed op je drankjes) en ik vond de drankenkaart heel erg prettig (er zijn niet veel restaurants waar je een grote cola kan bestellen). Ik zou er niet nogmaals heen gaan.

1 beoordeling tot nu toe 3
04.10.2014 01:37

Leuke entourage, chicken wings heerlijk, de bieren waren snel op, burgers droog en smaakloos!