Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Apeldoorn
Centrum
Wilde Pieters

Wilde Pieters

Nederlands, Europees

Gerecht voor ongeveer23€

Foto's van restaurant Wilde Pieters in Centrum, Apeldoorn
Wilde Pieters is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Wilde Pieters

Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Vandaag open
-
Opent om 16:00
Saturday
16:00 - 21:00
Sunday
16:00 - 21:00
Monday
Gesloten
Tuesday
11:30 - 21:00
Wednesday
11:30 - 21:00
Thursday
11:30 - 21:00
Friday
11:30 - 21:00

Meer informatie over het restaurant: Wilde Pieters

Wilde Pieters in Apeldoorn bevindt zich in een prachtig pand in het centrum van de stad mét gratis parkeergelegenheid. Hier kun je in een ongedwongen en warme ambiance heerlijk lunchen en dineren. Ook kun je hier genieten van een gevarieerde high tea of verrassende high wine om op het leven te proosten. Wilde Pieters is perfect voor een romantische avond met je lief, maar ook voor een snelle lunch of een groepsdiner is dit restaurant en grand café een ideale keuze. De kaart staat vol met Hollandse en internationale gerechten met voor ieder wat wils. De maaltijden worden met dagverse producten bereid en ook over de (non)-alcoholische begeleiding kan het gastvrije team aan de Hoofdstraat je prima informeren.

Veelgestelde vragen

Serveert het restaurant Wilde Pieters Nederlands eten?

Ja, het restaurant Wilde Pieters serveert Nederlands eten en serveert ook Europees

Kan ik in Wilde Pieters met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Visa, Mastercard, Maestro.

Wil je een tafel reserveren bij Wilde Pieters?

Waarom is Wilde Pieters zo populair? Heerlijk Nederlands eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Wilde Pieters. Gelegen in Centrum in Apeldoorn, serveert Wilde Pieters gerechten zoals Europees. Ontdek wat Wilde Pieters onderscheidt van andere restaurants in Apeldoorn en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!