Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Hoofddorp
Centrum
Deliasias

Deliasias

Aziatisch, Chinees, Japans, Sushi

Gerecht voor ongeveer5€

Foto's van restaurant Deliasias in Centrum, Hoofddorp
Deliasias is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Deliasias

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Vandaag open
-
Opent om 16:00
Friday
16:00 - 22:30
Saturday
16:00 - 22:30
Sunday
16:00 - 22:30
Monday
16:00 - 22:30
Tuesday
16:00 - 22:30
Wednesday
Gesloten
Thursday
16:00 - 22:30

Meer informatie over het restaurant: Deliasias

Bij Deliasias in Hoofddorp kun je onbeperkt genieten van de authentieke Aziatische keuken maar à la carte is ook mogelijk. Het restaurant serveert verschillende kleine gerechtjes die je met je vrienden of familie kunt delen. Zo beleef je met elkaar de rijkdom aan smaken van de Aziatische keuken. Op de gevarieerde menukaart van Deliasias in centrum Hoofddorp staan bekende en minder bekende gerechten. Denk aan koude gerechten zoals kimchi, japanse broodjes zoals een broodje met rendang en natuurlijk vers gegrilde vlees-, en groentegerechten. Dat is nog niet alles, probeer ook hun wokgerechten, sushi, curry’s, noodlesoep en teppanyaki. Gelukkig dat je met het Unlimited Shared Dining Concept al deze lekkernijen kunt proberen! Je bestelt eenvoudig via je tablet en je zit niet aan een tijdslimiet vast. Zo kun je aan het Arnolduspark in alle rust proeven, beleven en genieten.

Veelgestelde vragen

Kan ik in Deliasias met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Visa, Mastercard, Maestro, Amex.

Heeft Deliasias zitgelegenheid buiten?

Nee, Deliasias heeft geen zitgelegenheid buiten.

Wil je een tafel reserveren bij Deliasias?

Waarom is Deliasias zo populair? Heerlijk Aziatisch eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Deliasias. Gelegen in Centrum in Hoofddorp, serveert Deliasias gerechten zoals Chinees, Japans, Sushi. Ontdek wat Deliasias onderscheidt van andere restaurants in Hoofddorp en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!