Delice

Uitstekend
5.3/6
7 Reviews
Delice Maarssen image 1
Delice Maarssen image 2
Delice Maarssen image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

Over Delice

Restaurant Delice gelegen aan de kaatsbaan in Maarssen bereid Noord Afrikaanse gerechten met kruiden uit Tunesië. Het vaderland van de gastheer zelf. In het restaurant kunt u genieten van prachtige wijnen en culinaire gerechten die voor een Tunesisch belevenis zorgen. De smaakbeleving van de Noord-Afrikaanse gerechten is zeer sensationeel. Je proeft in alle gerechten daadwerkelijk de passie waarmee de gerechten bereid zijn.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 18:00
Thursday
18:00 - 22:00
Friday
18:00 - 22:00
Saturday
18:00 - 22:00
Sunday
Gesloten
Monday
Gesloten
Tuesday
18:00 - 22:00
Wednesday
18:00 - 22:00

Adres

Delice
Kaatsbaan 25
3601 EB Maarssen

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Lella Meryem

Geroosterde rode puntpaprika’s met geitenkaas en limoen-mint coulis
€ 10,00

Ajil

Salade van huisgemaakt kalfshaas, gamba’s en oesterdressing
€ 14,00

Meza

Assortiment van dagelijks wisselende Noord-Afrikaanse kleine gerechten
€ 17,00
Loop je tafel niet mis!

Meer over Delice, Maarssen

Restaurant Delice gelegen aan de kaatsbaan in Maarssen bereid Noord Afrikaanse gerechten met kruiden uit Tunesië. Het vaderland van de gastheer zelf. In het restaurant kunt u genieten van prachtige wijnen en culinaire gerechten, dit zorgt voor een Tunesisch belevenis. Restaurant Delice maakt altijd gebruik van verse ingrediënten.

De smaakbeleving van de Noord-Afrikaanse gerechten is zeer sensationeel door de heerlijke kruiden uit Tunesië en de verrassende combinaties van de ingrediënten. Je proeft in alle gerechten daadwerkelijk de passie waarmee de gerechten bereid zijn. De opmaak van het restaurant zorgt ervoor dat u omringt word door ruimte, rust en een trendy atmosfeer. De opmaak van het bestek ziet er ook voortreffelijk uit. De gasten worden bij restaurant Delice hartelijk ontvangen. De eigenaar geeft altijd dat stukje persoonlijke aandacht aan al zijn gasten.

7 Delice Reviews

Uitstekend
5.3/6
7 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Betaalbaar
Sfeer:Heel gezellig
Wachttijd:Kort
Eten:Heel lekker
Geluidsniveau:Rustig
Service:Uitstekend
"Uitstekend"
6/6
B. U.één jaar geleden · 1 review

Uit stekend met ver ras sen de smaken. Uit stekend met ver ras sen de smaken. Uit stekend met ver ras sen de smaken. Kan niet anders zeggen

"Uitstekend"
6/6
Elco T.één jaar geleden · 1 review

Heerlijk gegeten. met z'n zessen en het vismenu genomen. Aangevuld met een tussengerecht. Gezellig, ruim en prima eten met goede wijnen. Personeel goed op de hoogte van de gerechten en dat de baas af en toe een praatje komt maken met de gasten doet veel goed. Aanrader en voor weekend bezoek wel even reserveren.

"Uitstekend"
6/6
Celso M.één jaar geleden · 2 reviews

Great food - excellent attention. Nice ambiance. Good house wine (both red and white). Good quality of ingredients. Price is on the upper side but worth it.