NL
Hachi Diemen image 1
Hachi Diemen image 2
Hachi Diemen image 3
Hachi Diemen image 4
Hachi Diemen image 5
Hachi Diemen image 6

Hachi

Centrum · Japans, Sushi · 
Uitstekend
5.1/6
75 Reviews

Over Hachi


Welkom bij "all you can eat" japan restaurant Hachi Sushi & Grill. Hachi sushi & Grill restaurant is een gezellige Japanse restaurant, gelegen aan de Muiderstraatweg in Diemen, waar je dagelijks verse sushi kunt eten. De sushi wordt vers bereid, waarbij kwaliteit gewaarborgd wordt. Hachi is constant bezig met het vernieuwen van de recepten en het creëren van nieuwe smaakbelevingen. Naast sushi is er ruime keuze uit andere bereidingen zoals sashimi, yakitori en tempura hapjes.

Welkom en Itadakimasu!

Ga naar Hachi pagina

Adres

Hachi
Muiderstraatweg 6
1111 PS Diemen

Openingstijden

Nu open - Sluit om 22:30
vrijdag
14:00 - 22:30
zaterdag
14:00 - 22:30
zondag
14:00 - 22:30
maandag
14:00 - 22:00
dinsdag
14:00 - 22:00
woensdag
14:00 - 22:00
donderdag
14:00 - 22:30
Speciale gelegenheid?

Organiseer je een feest? Wil je langer blijven? Heb je een speciaal verzoek?

Meer informatie

Welkom bij "all you can eat" japan restaurant Hachi Sushi & Grill, gelegen aan de Muiderstraatweg in Diemen. Met veel zorg hebben de chefkok nieuwe gerechten en nieuw smaken aan het menu toegevoegd. Dat wordt weer culinair genieten bij Hachi. Hachi ziet u graag snel in het restaurant om de nieuwe gerechten te komen proeven. VERJAARDAG VIEREN BIJ HACHI?

Vier je bij Hachi je verjaardag? De jarige trakteren wij! Kom met minimaal 4 volwassenen op de dag van je verjaardag eten en de jarige eet gratis. Kom je met minder dan 4 volwassenen? Dan geldt deze actie niet, maar krijg je wel de eerste ronde drank van huis! Alleen geldig op de verjaardag zelf en op vertoon van geldige legitimatiebewijs. PRIJZEN

Maandag t/m Woensdag € 27,80 p.p.
Donderdag t/m zondag € 29,80 p.p.
Kinderen van 4 t/m 11 jaar ( ma t/m zo) € 1,50 per levensjaar p.p.
65+ ( ma t/m zo) € 23.50 p.p.

Voor feestdagen geld het weekendtarief HOE WERKT HET?

Bij Restaurant Hachi kunt U onbeperkt bestellen. Om uw bestellingen zo snel en zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij een aantal spelregels opgesteld.

- Bij elk tafel is er een menukaart en een bestellijst. Turf de gerechten die u wilt bestellen. Meerder porties per gerecht is mogelijk. U kunt per persoon maximaal 5 porties per ronde bestellen. Als u klaar bent met het invullen, lever het dan in bij één van onze bediendes.

- Wij maken uw gekozen gerechten klaar. Wij strepen de besteldronde door en u krijgt de bestellijst terug. Binnen enkele minuten worden de gerechten geserveerd. Als alle gerechten zijn genuttigd kunt u de volgende ronde invullen.

- Om verspilling te voorkomen wordt de restanten als gevolg van overbestelling in rekening gebracht. Sushi’s € 1,00 per stuk, warme gerechten € 3,00 per gerecht.

- Drank kunt u apart bestellen. Onze bediendes zullen uw bestelling opnemen.

75 Hachi Reviews

"Uitstekend"6/6
Jasper P.19 dagen geleden · 1 review

Perfecte service heerlijke sushi vriendelijk personeel. Het restaurant is ruim opgezet en geen gehaast dat je zo snel mogelijk moet plaatsmaken voor de volgende. Gewoon goed

"Uitstekend"6/6
Nicole K.22 dagen geleden · 1 review

Eten was lekker. Ruime keus. Ook vernieuwend. Nieuwe producten op de kaart. Prijs is wel erg hoog en wordt steeds hoger. Als je sushi afhaalt ben je vele malen goedkoper af.

"Uitstekend"6/6
Erik K.één maand geleden · 1 review

Fantastisch! Veelzijdig als altijd, lekkere sushi en lekkere japans gebakken eten. Gezellig met de hele familie daar gegeten en voor iedereen is er wel iets lekkers te kiezen in het menu. De sfeer is er altijd goed. Gezellig en snel werkend personeel. Wij voelen er ons altijd welkom!

"Uitstekend"6/6
Ron v.2 maanden geleden · 1 review

Zeer vriendelijk personeel, kan lekker zitten praten, is lekker open je zit niet zo op elkaar, zodat je niet gestoord word van links en rechts gesprekken zodat je je eigen mensen aan tafel niet meer kan volgen. Het eten was voortreffelijk alle hapjes waren met zorg klaar gemaakt, en stonden zeer snel op tafel ook zeer veel variatie, ben een paar jaar geleden regelmatig geweest was het ook redelijk, ik kan nu zeggen lijkt of ze steeds beter worden.

"Gemiddeld"3/6
Gerard R.één jaar geleden · 1 review

2e Kerstavond gegeten. Het eten was lekker, maar wat kan er een hoop mis gaan. Bij aankomst werd er zoals vermeld op de website een welkomstdrankje aangeboden. Dit bleek alleen een alcoholisch drankje te zijn. Bij de tweede ronde werden er geen glazen geleverd bij het drinken. Dit gebeurde pas na drie keer vragen. Kokos melk werd op tafel "gezet", maar kwam tot drie keer aan toe op tafel terecht. Nadat wij er wat van zeiden, was het excuus dat de kommetjes te vol waren, e.e.a. werd niet opgeruimd. Na afloop het ik slechts een pinbonnetje ontvangen, niet eens een rekening. Dit bezoek was Hachi onwaardig. Nog wat opmerkingen over de website. Er staat duidelijk: Bij Restaurant Hachi kunt u onbeperkt bestellen. In het restaurant zijn de regels opeens gewijzigd en kan er maximaal 4x besteld worden.

"Uitstekend"6/6
Carola v.9 maanden geleden · 1 review

Reservering ging goed. We kregen een mooie tafel bij het raam, vlotte bediening en heerlijk eten. Hachi is het beste restaurant in de omstreken. Echt een aanrader. Op de kaart staan verschillende hapjes en voor iedereen is er wel wat lekkers bij. Echt genieten.

"Uitstekend"6/6
Carla T.7 maanden geleden · 1 review

Dit is mijn 4e bezoek aan Hachi en het eten is nog steeds heerlijk. Goede bediening en snel, de sfeer is aangenaam. Prettig om 2 uur vrij te parkeren met blauwe kaart, blauwe zone. Dit restaurant zou ik vaker gaan bezoeken.

"Heel goed"5/6
Liesbeth v.8 maanden geleden · 3 reviews

Het restaurant zelf vinden we niet echt gezellig, we zaten in het midden en het geluid was best hard. Het eten was erg goed, lekker vers, niet koud uit de vriezer. Bediening ook super! Wat ik alleen niet begrijp is dat je in een sushi-all you can eat concept extra moet betalen voor sashimi! En dan ook nog als volgt: 4 stukjes zalm voor 3 euro, 4 stukjes tonijn 3,50. Neem je een combi van 2x4stukjes zalm en tonijn, dan betaal je 7,25! Je zou toch denken dat dat goedkoper zou zijn. Maar we komen hier zeker terug!

"Uitstekend"6/6
Vanessa O.9 maanden geleden · 1 review

Hele goede service. We hadden bij het raam gereserveerd, maar alles was vol. We hadden de keuze of ergens anders zitten of wachten en een drankje van het huis. Aangezien we moesten wachten op nog een vriendin van ons hebben we voor het laatste gekozen. We mochten zo lang natafelen als we zelf wilden. Ze sturen je niet weg. Ik kom hier al jaren en de service blijft goed!

"Gemiddeld"3/6
Frank L.9 maanden geleden · 1 review

De meeste gerechten waren best lekker. Echter: veelal leek het gerecht niet op de afbeelding op de kaart (met als meest duidelijk voorbeeld de garnalen, die op het plaatje in olie gebakken lijken te zijn, en in werkelijkheid worden geserveerd in een romige smurrie) en zijn veel gerechtjes op smaak gemaakt met mayonaise achtig sausjes. Verder bestelden we "vers fruit". Begrijpelijk dat er in hartje winter niet de aarbeien inzitten die op de kaart zichtbaar zijn. Echter, men voelde zich behoorlijk aangevallen toen we aangaven dat het ons tegenviel dat er > 95% meloen in onze bakjes zat (daarnaast alleen wat verdwaalde ananas). Als je "vers fruit" besteld, dat er op de kaart heel gevarieerd uit ziet, regel dat dan ook... Appel, peer, banaan is allemaal prima leverbaar.. Ik denk niet dat ik nog terug ga.

2 Personen
12345678
Vandaag (vrijdag)
november 2017
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Kies een tijd:
social
Apps
©2017 Quandoo GmbH. Alle rechten voorbehouden