Over Hachi


Welkom bij "all you can eat" japan restaurant Hachi Sushi & Grill. Hachi sushi & Grill restaurant is een gezellige Japanse restaurant, gelegen aan de Muiderstraatweg in Diemen, waar je dagelijks verse sushi kunt eten. De sushi wordt vers bereid, waarbij kwaliteit gewaarborgd wordt. Hachi is constant bezig met het vernieuwen van de recepten en het creëren van nieuwe smaakbelevingen. Naast sushi is er ruime keuze uit andere bereidingen zoals sashimi, yakitori en tempura hapjes.

Welkom en Itadakimasu!

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 14:00
donderdag
14:00 - 22:30
vrijdag
14:00 - 22:30
zaterdag
14:00 - 22:30
zondag
14:00 - 22:30
maandag
14:00 - 22:00
dinsdag
14:00 - 22:00
woensdag
14:00 - 22:00

Adres

Hachi
Muiderstraatweg 6
1111 PS Diemen

Meer over Hachi, Diemen

Welkom bij "all you can eat" japan restaurant Hachi Sushi & Grill, gelegen aan de Muiderstraatweg in Diemen. Met veel zorg hebben de chefkok nieuwe gerechten en nieuw smaken aan het menu toegevoegd. Dat wordt weer culinair genieten bij Hachi. Hachi ziet u graag snel in het restaurant om de nieuwe gerechten te komen proeven. VERJAARDAG VIEREN BIJ HACHI?

Vier je bij Hachi je verjaardag? De jarige trakteren wij! Kom met minimaal 4 volwassenen op de dag van je verjaardag eten en de jarige eet gratis. Kom je met minder dan 4 volwassenen? Dan geldt deze actie niet, maar krijg je wel de eerste ronde drank van huis! Alleen geldig op de verjaardag zelf en op vertoon van geldige legitimatiebewijs. PRIJZEN

Maandag t/m Woensdag € 27,80 p.p.
Donderdag t/m zondag € 29,80 p.p.
Kinderen van 4 t/m 11 jaar ( ma t/m zo) € 1,50 per levensjaar p.p.
65+ ( ma t/m zo) € 23.50 p.p.

Voor feestdagen geld het weekendtarief HOE WERKT HET?

Bij Restaurant Hachi kunt U onbeperkt bestellen. Om uw bestellingen zo snel en zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij een aantal spelregels opgesteld.

- Bij elk tafel is er een menukaart en een bestellijst. Turf de gerechten die u wilt bestellen. Meerder porties per gerecht is mogelijk. U kunt per persoon maximaal 5 porties per ronde bestellen. Als u klaar bent met het invullen, lever het dan in bij één van onze bediendes.

- Wij maken uw gekozen gerechten klaar. Wij strepen de besteldronde door en u krijgt de bestellijst terug. Binnen enkele minuten worden de gerechten geserveerd. Als alle gerechten zijn genuttigd kunt u de volgende ronde invullen.

- Om verspilling te voorkomen wordt de restanten als gevolg van overbestelling in rekening gebracht. Sushi’s € 1,00 per stuk, warme gerechten € 3,00 per gerecht.

- Drank kunt u apart bestellen. Onze bediendes zullen uw bestelling opnemen.

113 Hachi Reviews

Uitstekend
5.1/6
113 Reviews
Service:Heel goed
Wachttijd:Geen wachttijd
Eten:Heerlijk
Sfeer:Heel gezellig
Geluidsniveau:Rustig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
"Uitstekend"6/6
Joyce A.één dag geleden · 1 review

goede, snelle bediening. Heerlijke gegeten, We kwamen voor Kensington dus we zochten een all-you-can-eat-sushi&Grill-restaurant dicht bij de arena. Zo kwamen we op Hachi uit, geen rewiews gelezen maar er het beste van gehoopt. Gelukkig waren we meer dan tevreden :)!

"Uitstekend"6/6
Jenneke S.4 dagen geleden · 7 reviews

Was erg lekker en goede service en snelle bediening erg fijn

"Uitstekend"6/6
Jenneke S.4 dagen geleden · 7 reviews

Super lekker gegeten met een grote groep meiden. Was lekker rustig dus we konden elkaar goed verstaan en het eten kwam snel op tafel bedankt