Hachi

CentrumSushi, Japans
Uitstekend
5.1/6
127 Reviews
Hachi Diemen image 1
Hachi Diemen image 2
Hachi Diemen image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

Over Hachi


Welkom bij "all you can eat" japan restaurant Hachi Sushi & Grill. Hachi sushi & Grill restaurant is een gezellige Japanse restaurant, gelegen aan de Muiderstraatweg in Diemen, waar je dagelijks verse sushi kunt eten. De sushi wordt vers bereid, waarbij kwaliteit gewaarborgd wordt. Hachi is constant bezig met het vernieuwen van de recepten en het creëren van nieuwe smaakbelevingen. Naast sushi is er ruime keuze uit andere bereidingen zoals sashimi, yakitori en tempura hapjes.

Welkom en Itadakimasu!

Openingstijden

Nu open - Sluit om 22:30
Saturday
14:00 - 22:30
Sunday
14:00 - 22:30
Monday
14:00 - 22:00
Tuesday
14:00 - 22:00
Wednesday
14:00 - 22:00
Thursday
14:00 - 22:30
Friday
14:00 - 22:30

Adres

Hachi
Muiderstraatweg 6
1111 PS Diemen

Meer over Hachi, Diemen

Welkom bij "all you can eat" japan restaurant Hachi Sushi & Grill, gelegen aan de Muiderstraatweg in Diemen. Met veel zorg hebben de chefkok nieuwe gerechten en nieuw smaken aan het menu toegevoegd. Dat wordt weer culinair genieten bij Hachi. Hachi ziet u graag snel in het restaurant om de nieuwe gerechten te komen proeven. VERJAARDAG VIEREN BIJ HACHI?

Vier je bij Hachi je verjaardag? De jarige trakteren wij! Kom met minimaal 4 volwassenen op de dag van je verjaardag eten en de jarige eet gratis. Kom je met minder dan 4 volwassenen? Dan geldt deze actie niet, maar krijg je wel de eerste ronde drank van huis! Alleen geldig op de verjaardag zelf en op vertoon van geldige legitimatiebewijs. PRIJZEN

Maandag t/m Woensdag € 27,80 p.p.
Donderdag t/m zondag € 29,80 p.p.
Kinderen van 4 t/m 11 jaar ( ma t/m zo) € 1,50 per levensjaar p.p.
65+ ( ma t/m zo) € 23.50 p.p.

Voor feestdagen geld het weekendtarief HOE WERKT HET?

Bij Restaurant Hachi kunt U onbeperkt bestellen. Om uw bestellingen zo snel en zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij een aantal spelregels opgesteld.

- Bij elk tafel is er een menukaart en een bestellijst. Turf de gerechten die u wilt bestellen. Meerder porties per gerecht is mogelijk. U kunt per persoon maximaal 5 porties per ronde bestellen. Als u klaar bent met het invullen, lever het dan in bij één van onze bediendes.

- Wij maken uw gekozen gerechten klaar. Wij strepen de besteldronde door en u krijgt de bestellijst terug. Binnen enkele minuten worden de gerechten geserveerd. Als alle gerechten zijn genuttigd kunt u de volgende ronde invullen.

- Om verspilling te voorkomen wordt de restanten als gevolg van overbestelling in rekening gebracht. Sushi’s € 1,00 per stuk, warme gerechten € 3,00 per gerecht.

- Drank kunt u apart bestellen. Onze bediendes zullen uw bestelling opnemen.

127 Hachi Reviews

Uitstekend
5.1/6
127 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Uitstekend
Eten:Heerlijk
Geluidsniveau:Rustig
Sfeer:Heel gezellig
Wachttijd:Geen wachttijd
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Henk V.9 dagen geleden · 1 review

Het is een ruim opgezette moderne zaak met goede stoelen, er is vriendelijk personeel, het eten is van goede kwaliteit en er is keuze genoeg.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Ellen d.12 dagen geleden · 1 review

Heerlijk vers allemaal. Lekker ruim zitten. Ossenhaas was verrukkelijk. Wat fijn dat we deze tent met sushi (Die niet uit elkaar valt) hebben ontdekt! Zelfs te fietsen vanuit zuidoost

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Ilse D.11 dagen geleden · 1 review

Onze reservering was niet goed doorgekomen toch werd er snel tafel geregeld. Vriendelijk personeel. Goed eten smaakt fantastische Top avond weer gehad. Voor nu en nog eens