Hachi

CentrumSushi, Aziatisch, Japans, Zeevruchten
Uitstekend
5.1/6
153 Reviews
Hachi Diemen image 1
Hachi Diemen image 2
Hachi Diemen image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

Over Hachi


Welkom bij "all you can eat" japan restaurant Hachi Sushi & Grill. Hachi sushi & Grill restaurant is een gezellige Japanse restaurant, gelegen aan de Muiderstraatweg in Diemen, waar je dagelijks verse sushi kunt eten. De sushi wordt vers bereid, waarbij kwaliteit gewaarborgd wordt. Hachi is constant bezig met het vernieuwen van de recepten en het creëren van nieuwe smaakbelevingen. Naast sushi is er ruime keuze uit andere bereidingen zoals sashimi, yakitori en tempura hapjes.

Welkom en Itadakimasu!

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 14:00
Thursday
14:00 - 22:30
Friday
14:00 - 22:30
Saturday
14:00 - 22:30
Sunday
14:00 - 22:30
Monday
14:00 - 22:00
Tuesday
14:00 - 22:00
Wednesday
14:00 - 22:00

Adres

Hachi
Muiderstraatweg 6
1111 PS Diemen

Meer over Hachi, Diemen

Welkom bij "all you can eat" japan restaurant Hachi Sushi & Grill, gelegen aan de Muiderstraatweg in Diemen. Met veel zorg hebben de chefkok nieuwe gerechten en nieuw smaken aan het menu toegevoegd. Dat wordt weer culinair genieten bij Hachi. Hachi ziet u graag snel in het restaurant om de nieuwe gerechten te komen proeven. VERJAARDAG VIEREN BIJ HACHI?

Vier je bij Hachi je verjaardag? De jarige trakteren wij! Kom met minimaal 4 volwassenen op de dag van je verjaardag eten en de jarige eet gratis. Kom je met minder dan 4 volwassenen? Dan geldt deze actie niet, maar krijg je wel de eerste ronde drank van huis! Alleen geldig op de verjaardag zelf en op vertoon van geldige legitimatiebewijs. PRIJZEN

Maandag t/m Woensdag € 27,80 p.p.
Donderdag t/m zondag € 29,80 p.p.
Kinderen van 4 t/m 11 jaar ( ma t/m zo) € 1,50 per levensjaar p.p.
65+ ( ma t/m zo) € 23.50 p.p.

Voor feestdagen geld het weekendtarief HOE WERKT HET?

Bij Restaurant Hachi kunt U onbeperkt bestellen. Om uw bestellingen zo snel en zo soepel mogelijk te laten verlopen, hebben wij een aantal spelregels opgesteld.

- Bij elk tafel is er een menukaart en een bestellijst. Turf de gerechten die u wilt bestellen. Meerder porties per gerecht is mogelijk. U kunt per persoon maximaal 5 porties per ronde bestellen. Als u klaar bent met het invullen, lever het dan in bij één van onze bediendes.

- Wij maken uw gekozen gerechten klaar. Wij strepen de besteldronde door en u krijgt de bestellijst terug. Binnen enkele minuten worden de gerechten geserveerd. Als alle gerechten zijn genuttigd kunt u de volgende ronde invullen.

- Om verspilling te voorkomen wordt de restanten als gevolg van overbestelling in rekening gebracht. Sushi’s € 1,00 per stuk, warme gerechten € 3,00 per gerecht.

- Drank kunt u apart bestellen. Onze bediendes zullen uw bestelling opnemen.

153 Hachi Reviews

Uitstekend
5.1/6
153 Reviews
Service:Uitstekend
Sfeer:Heel gezellig
Wachttijd:Geen wachttijd
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heerlijk
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Ilse D.9 dagen geleden · 3 reviews

Fijn personeel. Echt goed eten. Mooi ingericht restaurant. Ik kom er graag

"Uitstekend"
6/6
Patrick W.16 dagen geleden · 1 review

Top restaurant en eten altijd goed en gezellige bediening ! Een aanrader.

"Uitstekend"
6/6
Natascha D.één maand geleden · 3 reviews

Lekker vers en veel eten en bediening was prettig Was lekker rustig volgende keer weer hier eten Prijs klopt met kwaliteit wel drinken op tablet is duurder dan op kaart