Over Kimono

Maak je broekriem (of kimonoband) wat losser en ga er goed voor zitten, want bij Kimono in Almere kun je twee uur lang zo veel sushi en Japanse grill- en gefrituurde gerechten eten als je wilt! En naast de maki, nigiri, temaki en meer, kun je bij Kimono aan de Belfort in Almere Stad nu ook genieten van bijzondere ramen soepen: dat zijn goedgevulde noedelsoepen die in Japan en Azië hartstikke populair zijn - en je krijgt er nog een gratis kopje Japanse thee bij ook! Tel: 036-530 3244

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 14:00
zondag
14:00 - 22:00
maandag
14:00 - 22:00
dinsdag
14:00 - 22:00
woensdag
14:00 - 22:00
donderdag
14:00 - 22:30
vrijdag
14:00 - 22:30
zaterdag
14:00 - 22:30

Adres

Kimono
Belfort 16-18
1315 VB Almere

Menu highlights

B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Gerechten

TONKOTSU RAMEN

Ribeye, cut wakame, halve ei, tauge, gebakken uitjes, lente uitjes (met gratis kopje Japanse thee)
€ 9,50

MISO RAMEN

Nori blad, halve ei, tauge, naruto viscake, mais, gebakken uitjes, sesamzaadjes, lente uitjes (met gratis kopje Japanse thee)
€ 9,50

MISO CHA SIU RAMEN

Cha siu, cut wakame, halve ei, tauge, gebakken uitjes, lente uitjes (met gratis kopje Japanse thee)
€ 9,50

Meer over Kimono, Almere

De ramen noedelsoep bij Kimono in Almere Stad is gevuld met allerlei lekkers. Van ribeye, ei en viscake tot taugé, nori en lente-uitjes. Daarbij kun je er ook nog extra toppings op doen, om de soep nóg smakelijker te maken. Bestel er wat edamame (sojabonen) of sashimi naast en je hebt een heerlijke maaltijd te pakken, perfect als lunch of diner. Een klein stukje Japan aan de Belfort in Almere, zeg maar.
Heb je juist zin in sushi, heel veel sushi? Dan kun je bij Kimono in Almere Stad gaan voor hun all you can eat-optie. Het werkt als volgt: voor een vast bedrag kun je twee uur lang via het bestelformulier in rondes alle sushi van de kaart bestellen. Zodra je een ronde op hebt gepeuzeld, mag je de volgende laten aanrukken. Om verspilling te voorkomen wordt alles wat niet is opgegeten in rekening gebracht. Ga dus snel naar Kimono Almere voor een heerlijke Japanse avond met vrienden en familie!

98 Kimono Reviews

Uitstekend
5.2/6
98 Reviews
Sfeer:Uitstekend
Service:Uitstekend
Eten:Heerlijk
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Geen wachttijd
New"Uitstekend"
6/6
Randy M.5 dagen geleden · 3 reviews

Laatste tijd andere sushi restaurants geprobeerd, omdat ik in andere steden was. Geen van hen haalde de kwaliteit en service van Kimono. Het begon al toen we het terras op liepen: de eigenaresse hielp een andere klant maar heette ons bij naam (!) welkom en zei gelijk dat onze tafel al klaar staat. We zaten net toen een (voor ons) nieuwe medewerker ons wilde helpen, maar plots stond een andere medewerker bij onze tafel en zei dat zij ons wel verder zou helpen. Ze wist onze standaard drankjes nog en checkte of we dat wilden. Uiteraard ook nog vanuit persoonlijke interesse gevraagd of het goed ging met ons, want ze had ons al een tijdje niet meer gezien. Andere medewerkster kwam gedurende de avond ook langs om even te zeggen dat ze het leuk vond om ons weer te zien. Ze vroeg zich af of wij niet waren geweest of dat zij toevallig elke keer vrij was. De service en persoonlijke aandacht hier zijn echt uniek. Helemaal top. Er zijn weer een paar kleine aanpassingen gedaan in de menukaart, dus we hebben weer nieuwe gerechtjes kunnen proberen en zoals altijd was de sushi weer heerlijk. Snap niet waarom de rijst in andere restaurants vaak zo oud smaakt en bij Kimono altijd goed. Bij gerechten waarbij de vis warm hoort, wordt het bij Kimono ook altijd warm geserveerd. Door de combinatie van geweldige service, persoonlijke aandacht en freaking lekker eten staat Kimono op eenzame hoogte. Geen wonder dat Amsterdamse vrienden naar Kimono willen (en ik uiteraard ook).

New"Uitstekend"
6/6
Sharon L.14 dagen geleden · 11 reviews

Het was weer heerlijk. Ze zijn ook altijd zo lief voor onze dreumes, die ook heerlijk van de sushi en loempia's meehapt. Het was vandaag ook niet zo druk dus konden daardoor goed door eten en waren daardoor ook optijd thuis voor Brazilië- België. Mochten we het niet gered hebben stond voetbal ook aan in het restaurant. Konden daardoor af en toe spieken naar de wedstrijd Uruguay - Frankrijk.

"Uitstekend"
6/6
Monique B.15 dagen geleden · 1 review

Eten erg lekker, bediening vlot en vriendelijk. Kregen wel vaak net na bestelling bij de 1 de vraag van de ander of we wat wilden drinken. Zaten op het terras