Maydanoz

ZuidTurks
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Restaurant Constantinopel

Centrum
5.6/676
Restaurant Constantinopel

Orontes de Pijp

Zuid
5.5/652
Orontes de Pijp

Over Maydanoz

Maydanoz, gelegen aan de Ceintuurbaan in Amsterdam, is een oost-mediteraanse keuken. Hierbij kun je denken aan de middelandse zee gedeelte van Turkije (Antalya, Adana, Antakya, Mersin) en landen zoals Syrie, Libanon, Israel en Griekenland. Maydanoz richt zich meerendeels op de turkse gedeelte van de mediteraanse keuken. De naam Maydanoz is dan ook Turks en betekent simpelweg ‘peterselie’.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 17:30
Thursday
17:30 - 23:30
Friday
17:30 - 23:30
Saturday
17:30 - 23:30
Sunday
17:30 - 23:30
Monday
Gesloten
Tuesday
17:30 - 23:30
Wednesday
17:30 - 23:30

Adres

Maydanoz
Ceintuurbaan 9
1072 ER Amsterdam

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Ceviz ezmesi

Pittige salade met walnoten, sesampasta, knoflook en gepureerde rode paprika
€ 5,50

Kofte

Op houtskool gegrilde kalfgehakt met komijn,ei en knoflook
€ 5,50

Artisjok salade

Op houtskool gegrilde artisjok met olijfolie, dille, kappertjes en zongedroogde tomaten
€ 6,50

Meer over Maydanoz, Amsterdam

Maydanoz, gelegen aan de Ceintuurbaan in Amsterdam, is een oost-mediteraanse keuken. Hierbij kun je denken aan de middelandse zee gedeelte van Turkije (Antalya, Adana, Antakya, Mersin) en landen zoals Syrie, Libanon, Israel en Griekenland. Maydanoz richt zich meerendeels op de turkse gedeelte van de mediteraanse keuken. De naam Maydanoz is dan ook Turks en betekent simpelweg ‘peterselie’. Peterselie is een veelgebruikte kruid die bijna in alle gerechten van onze keuken gebruikt wordt. Naast de diverse hoofdgerechten die bereid worden op de houtskoolgrill biedt Maydanoz u een ruime keuze aan verschillende soorten koude & warme mezze’s. In Spanje hebben ze tapas en bij Maydanoz in de oost mediteraanse keuken noemen zij dit mezzes. Dit zijn kleine voorgerechten, zowel warm als koud geserveerd. U kunt alvast een kijkje nemen in de menukaart bij deze overheerlijke gerechten.

Alle gerechten worden bereid met verse ingrediënten en biologische kruiden (deze kruiden worden in het oosten van Turkije door hun zelf gehaald). U kunt van deze heerlijke gerechten genieten in een authentiek ingerichte restaurant waarbij sfeer, vriendelijkheid en gezelligheid voorop staan. Dineren wordt nog gezelliger als u in de zomermaanden buiten op het terras, midden in de Pijp (oud-zuid) kunt genieten van de ondergaande zon met een glaasje turkse wijn of raki. Tevens verzorgt Maydanoz bij minimaal 20 personen ook catering service bij het organiseren van een feest, buffet, receptie of andere feestelijke aangelegenheden. U kunt kiezen voor zowel warme als koude gerechten. Alles is bespreekbaar!!

0 Maydanoz Reviews