NL
Motto Sushi Alkmaar image 1
Motto Sushi Alkmaar image 2
Motto Sushi Alkmaar image 3
Motto Sushi Alkmaar image 4
Motto Sushi Alkmaar image 5
Motto Sushi Alkmaar image 6
Motto Sushi Alkmaar image 7
Motto Sushi Alkmaar image 8
Motto Sushi Alkmaar image 9

Motto Sushi

Binnenstad · Japans, Sushi · 
Uitstekend
5.0/6
469 Reviews

Over Motto Sushi

Welkom bij restaurant Motto Sushi, gelegen aan de Houttil in het binnenstad van Alkmaar! Hier kunt u maar liefst tweeënhalf uur onbeperkt Sushi eten voor een vaste prijs! De Sushi word direct voor u klaargemaakt en aan tafel gebracht door de gastvrije medewerkers. Vraag naar de specialiteiten van de chef om u te laten verrassen met heerlijke unieke gerechten.

Adres

Motto Sushi
Houttil 4-6
1811 JM Alkmaar

Openingstijden

Nu open - Sluit om 22:30
zondag
17:00 - 22:30
maandag
17:00 - 20:00
dinsdag
17:00 - 20:00
woensdag
17:00 - 20:00
donderdag
17:00 - 22:30
vrijdag
17:00 - 22:30
zaterdag
17:00 - 22:30

Meer over Motto Sushi, Alkmaar

Wilt u verzekerd zijn van een mooi plekje bij restaurant Motto Sushi?
Iedere vrijdag en zaterdag hanteren we twee zittingen, u kunt kiezen uit de volgende tijdstippen:

1e zitting: 17.00u tot 19.30u of 17.30u tot 20.00u
2e zitting: 19.30u tot sluiting keuken of 20.00u tot sluiting keuken

De prijzen van All You Can Eat zijn:
Maandag tot en met woensdag: € 23,80 p.p.*
Donderdag tot en met zondag: € 24,80 p.p.*

Kinderen: (4jr t/m 10jr)
Maandag tot en met zondag: € 13,80 p.p.*

*met uitzondering van de feestdagen

Bekijk de menukaart:
Menukaart (deel 1)
Menukaart (deel 1)

469 Motto Sushi Reviews

"Uitstekend"6/6
Jack v.4 dagen geleden · 1 review

Onwijs gezellige avond gehad met mijn dochter. Super lekker gegeten, vriendelijk personeel en bestellen werkt super met de ipad. Hier komen we zeker terug het was TOP!!!

"Uitstekend"6/6
Judith R.4 dagen geleden · 1 review

Heerlijk gegeten. Bestellen via de tablet, ging snel en makkelijk. De sushi werd vrij snel gebracht. Zeker voor herhaling vatbaar. Service en personeel waren goed, vriendelijk en vrolijk

"Uitstekend"6/6
Bert M.5 dagen geleden · 1 review

Het eten is altijd erg goed! Er zijn wel wat verbeterpunten, zoals het sanitair, de deur bij de ingang en de ambiance. Maar het eten is erg góed, en dat maakt dat ik steeds terug kom....

"Uitstekend"6/6
Adrienne V.5 dagen geleden · 1 review

Lekker gegetenen alleen de bediening is erg sacherijnig jammer maar voor het eten is het lekker je bent wel 100 kwijt voor met ze twee dus de bediening doet over komen als of je het gratis krijgt dat is jammer

"Uitstekend"6/6
Rafael W.5 maanden geleden · 2 reviews

Wij komen al jaren bij Motto Sushi en we zijn nog nooit teleurgesteld. Het eten is altijd heerlijk, vooral de lamracks en de beefrolls. Ongekend lekker! Bediening is altijd uitstekend en het eten is altijd overheerlijk! Het werken met de tablets werkt uitstekend, waardoor het eten lekker snel op tafel staat. Wij eten overal Sushi, maar Motto Sushi blijft nog altijd de beste dusver!

"Uitstekend"6/6
Femmie F.5 maanden geleden · 8 reviews

Verjaardag was goede reden om weer uit eten te gaan bij Motto Sushi, met z'n vijven dit keer. De tablet is echt een uitkomst wat het bestellen een stuk gemakkelijker maakt, zeker als je met meerdere personen bent. Je kunt zelfs kiezen of je ijs of schijfje citroen in je drinken wilt. Het kiezen van de gerechtjes is al een feest op zich. Het eten was weer geweldig en de sfeer gezellig. Leuk cadeautje van Motto is dat de jarige gratis eet.

"Uitstekend"6/6
Rafael W.één maand geleden · 2 reviews

Motto Sushi is altijd gezellig en lekker eten. Soms hoor ik geklaag van mensen die zeggen dat ze iets niet hebben gehad. Je hebt 5 rondes... dan bestel je het toch nog een keertje? Of je vraagt even of iemand van de bediening kan informeren of dat gericht nog komt. Ik kom er al jaren met plezier en ik zal er nog vele jaren komen. De beste Sushi en teppan van Noord Holland!

"Goed"4/6
Michelle K.3 maanden geleden · 1 review

Het eten zelf was erg lekker, wel kon het personeel wat vriendelijker zijn. Sommige bedieningsmedewerkers waren heel vriendelijk en gaven je eten met een lach aan, anderen zetten het zonder waarschuwing neer en liepen weer weg. Bij de sushi zelf gebruiken de chefs veel rijst, zoveel dat je het niet in 1 hap kan eten (wat de bedoeling is bij sushi), dit natuurlijk om ervoor te zorgen dat je niet teveel eet. De zeewiersalade is echt een aanrader! Wel merkten wij (en onze buren) op dat niet al het eten werd gebracht, soms als ze wat besteld had kwam het gewoon niet. Bij het eten is dit niet zo erg, je bestelt het gewoon nogmaals (het maakt niet uit qua prijs), maar bij het drinken is dit wel anders (de drankjes zijn vrij prijzig). Het duurt dan ook even voordat je een medewerker hebt gesproken met dat je drinken er nog niet is. Wel krijg je dit hierna snel. Ook de knop om bediening op te roepen werkt niet al te goed, soms werkt hij niet namelijk. Maar gezien de prijs van het restaurant en dat we met 2 personen ieder 30 euro kwijt waren en heerlijk hebben gegeten, zou ik dit restaurant zeker aanraden voor mensen die het lekker vinden!

"Uitstekend"6/6
Marie-Antoinette W.één jaar geleden · 2 reviews

Een eerste "shift" op zondag, maakte dat het nog lekker rustig was in het restaurant. Tegen 20:00 uur was het razend druk, maar dat zegt dus dan wat over de goede kwaliteit! We hebben heerlijk gegeten, een werden zeer vlot bediend. Het bestellen en afrekenen (het aangeven hiervan) middels een "tablet", vond ik zeer goed, daarnaast kon je de kaart raadplegen voor nadere uitleg van de sushi. De sushi was heerlijk vers, hetgeen een absolute must is. Wij komen niet uit de regio, maar wensen dit restaurant zeer zeker aan te bevelen.

"Goed"4/6
Sandra L.10 maanden geleden · 1 review

Motto werkt met een tablet zodat je bestellingen kunt doorgeven. Dit werkt prima. Lekker gegeten. Het personeel is vriendelijk. Het grote minpunt is dat ik me opgejaagd voelde. Er werd ons gevraagd of de bordjes meegenomen konden worden (dan ben je klaar met eten). En niet veel later of de glazen al weg mochten. We maakten geen aanstalten om weg te gaan. Ook hadden we nog niet om de rekening gevraagd of een toetje. Ik dacht serieus dat het restaurant al ging sluiten. Het was net 9 uur geweest. We zaten er nog niet eens twee uur. De serveerster was erg aardig verder maar ik wil haar aanraden om niet meer de klanten te vragen of de bordjes en glazen weg mogen. Dit komt raar over en ik voelde me niet meer welkom.

2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (zondag)
januari 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Kies een tijd: