Motto Sushi Alkmaar image 1
Motto Sushi Alkmaar image 2

Motto Sushi

Binnenstad · Japans, Sushi · 
Uitstekend
5.0/6
539 Reviews

Over Motto Sushi

Welkom bij restaurant Motto Sushi, gelegen aan de Houttil in het binnenstad van Alkmaar! Hier kunt u maar liefst tweeënhalf uur onbeperkt Sushi eten voor een vaste prijs! De Sushi word direct voor u klaargemaakt en aan tafel gebracht door de gastvrije medewerkers. Vraag naar de specialiteiten van de chef om u te laten verrassen met heerlijke unieke gerechten.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 17:00
zaterdag
17:00 - 22:30
zondag
17:00 - 22:30
maandag
17:00 - 20:00
dinsdag
17:00 - 20:00
woensdag
17:00 - 20:00
donderdag
17:00 - 22:30
vrijdag
17:00 - 22:30

Adres

Motto Sushi
Houttil 4-6
1811 JM Alkmaar
Loop je tafel niet mis!

Meer over Motto Sushi, Alkmaar

Wilt u verzekerd zijn van een mooi plekje bij restaurant Motto Sushi?
Iedere vrijdag en zaterdag hanteren we twee zittingen, u kunt kiezen uit de volgende tijdstippen:

1e zitting: 17.00u tot 19.30u of 17.30u tot 20.00u
2e zitting: 19.30u tot sluiting keuken of 20.00u tot sluiting keuken

De prijzen van All You Can Eat zijn:
Maandag tot en met woensdag: € 23,80 p.p.*
Donderdag tot en met zondag: € 24,80 p.p.*

Kinderen: (4jr t/m 10jr)
Maandag tot en met zondag: € 13,80 p.p.*

*met uitzondering van de feestdagen

Bekijk de menukaart:
Menukaart (deel 1)
Menukaart (deel 1)

539 Motto Sushi Reviews

Uitstekend
5.0/6
539 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heel lekker
Wachttijd:Kort
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Heel goed
"Uitstekend"6/6
Femmie F.5 dagen geleden · 9 reviews

Gereserveerd voor 2e zitting, we waren verlaat dus even gebeld dat we later kwamen. Allemaal geen probleem. Een half uurtje later zaten we aan tafel, het was druk maar de service was snel. We hebben heerlijk gegeten.

"Uitstekend"6/6
Franklin M.7 dagen geleden · 1 review

het was er goed vanavond, weet niet of het aan lag dat we vroeg waren , maar de suschi was heerlijk vers top eten vanavond

"Uitstekend"6/6
Alissa d.9 dagen geleden · 1 review

Heerlijk gegeten ! Het eten was er snel en het was erg lekker. Ook werkt het bestellen met de iPad erg handig en snel !

"Uitstekend"6/6
Linda V.13 dagen geleden · 3 reviews

erg gezellig, en je krijgt snel je hapjes en drankjes. mooi systeem met de tablet. vriendelijk personeel en willen je altijd helpen hoe het werkt

"Uitstekend"6/6
Rafael W.7 maanden geleden · 2 reviews

Wij komen al jaren bij Motto Sushi en we zijn nog nooit teleurgesteld. Het eten is altijd heerlijk, vooral de lamracks en de beefrolls. Ongekend lekker! Bediening is altijd uitstekend en het eten is altijd overheerlijk! Het werken met de tablets werkt uitstekend, waardoor het eten lekker snel op tafel staat. Wij eten overal Sushi, maar Motto Sushi blijft nog altijd de beste dusver!

"Uitstekend"6/6
Femmie F.7 maanden geleden · 9 reviews

Verjaardag was goede reden om weer uit eten te gaan bij Motto Sushi, met z'n vijven dit keer. De tablet is echt een uitkomst wat het bestellen een stuk gemakkelijker maakt, zeker als je met meerdere personen bent. Je kunt zelfs kiezen of je ijs of schijfje citroen in je drinken wilt. Het kiezen van de gerechtjes is al een feest op zich. Het eten was weer geweldig en de sfeer gezellig. Leuk cadeautje van Motto is dat de jarige gratis eet.

"Uitstekend"6/6
Rafael W.3 maanden geleden · 2 reviews

Motto Sushi is altijd gezellig en lekker eten. Soms hoor ik geklaag van mensen die zeggen dat ze iets niet hebben gehad. Je hebt 5 rondes... dan bestel je het toch nog een keertje? Of je vraagt even of iemand van de bediening kan informeren of dat gericht nog komt. Ik kom er al jaren met plezier en ik zal er nog vele jaren komen. De beste Sushi en teppan van Noord Holland!

"Goed"4/6
Michelle K.5 maanden geleden · 1 review

Het eten zelf was erg lekker, wel kon het personeel wat vriendelijker zijn. Sommige bedieningsmedewerkers waren heel vriendelijk en gaven je eten met een lach aan, anderen zetten het zonder waarschuwing neer en liepen weer weg. Bij de sushi zelf gebruiken de chefs veel rijst, zoveel dat je het niet in 1 hap kan eten (wat de bedoeling is bij sushi), dit natuurlijk om ervoor te zorgen dat je niet teveel eet. De zeewiersalade is echt een aanrader! Wel merkten wij (en onze buren) op dat niet al het eten werd gebracht, soms als ze wat besteld had kwam het gewoon niet. Bij het eten is dit niet zo erg, je bestelt het gewoon nogmaals (het maakt niet uit qua prijs), maar bij het drinken is dit wel anders (de drankjes zijn vrij prijzig). Het duurt dan ook even voordat je een medewerker hebt gesproken met dat je drinken er nog niet is. Wel krijg je dit hierna snel. Ook de knop om bediening op te roepen werkt niet al te goed, soms werkt hij niet namelijk. Maar gezien de prijs van het restaurant en dat we met 2 personen ieder 30 euro kwijt waren en heerlijk hebben gegeten, zou ik dit restaurant zeker aanraden voor mensen die het lekker vinden!

"Uitstekend"6/6
Marie-Antoinette W.één jaar geleden · 2 reviews

Een eerste "shift" op zondag, maakte dat het nog lekker rustig was in het restaurant. Tegen 20:00 uur was het razend druk, maar dat zegt dus dan wat over de goede kwaliteit! We hebben heerlijk gegeten, een werden zeer vlot bediend. Het bestellen en afrekenen (het aangeven hiervan) middels een "tablet", vond ik zeer goed, daarnaast kon je de kaart raadplegen voor nadere uitleg van de sushi. De sushi was heerlijk vers, hetgeen een absolute must is. Wij komen niet uit de regio, maar wensen dit restaurant zeer zeker aan te bevelen.

"Goed"4/6
Sandra L.één jaar geleden · 1 review

Motto werkt met een tablet zodat je bestellingen kunt doorgeven. Dit werkt prima. Lekker gegeten. Het personeel is vriendelijk. Het grote minpunt is dat ik me opgejaagd voelde. Er werd ons gevraagd of de bordjes meegenomen konden worden (dan ben je klaar met eten). En niet veel later of de glazen al weg mochten. We maakten geen aanstalten om weg te gaan. Ook hadden we nog niet om de rekening gevraagd of een toetje. Ik dacht serieus dat het restaurant al ging sluiten. Het was net 9 uur geweest. We zaten er nog niet eens twee uur. De serveerster was erg aardig verder maar ik wil haar aanraden om niet meer de klanten te vragen of de bordjes en glazen weg mogen. Dit komt raar over en ik voelde me niet meer welkom.

2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (zaterdag)
maart 2018
m
d
w
d
v
z
z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Kies een tijd: