Sichuan Food

CentrumChinees
Geweldig
5.6/6
79 Reviews

Over Sichuan Food

Sichuan Food, gelegen aan de Reguliersdwarsstraat 35, serveert al 30 jaar Amsterdams beste Sichuan style gerechten. Deze gerechten zijn op z’n Sichuans bereid (één van de vier voornaamste manieren van koken in China) en is gekenmerkt door een flinke portie pittige kruiden! Zo serveert het restaurant Sichuan gerechten zoals de bekende Kip Kung Pao, Sichuan Tjop Kam en natuurlijk hét gerecht waar zij bekend om staan: de Golden Duck of China (Pekingeend). Dit soort heerlijke gerechten zijn niet onopgemerkt gebleven en Sichuan Food heeft zich in 1993 dan ook als eerste Chinese restaurant in Nederland gelukkig mogen prijzen met een Michelin ster.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 17:15
zaterdag
17:15 - 22:30
zondag
17:15 - 22:30
maandag
17:15 - 22:30
dinsdag
17:15 - 22:30
woensdag
17:15 - 22:30
donderdag
17:15 - 22:30
vrijdag
17:15 - 22:30

Adres

Sichuan Food
Reguliersdwarsstraat 35
1017 BK Amsterdam

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

"Dim Sum" Delights

Diverse gestoomde dumplings en gebakken hapjes, traditioneel geserveerd in een bamboe stoommandje.
€ 10,50

Oriental Pearl

Verse oesters, kort gesauteerd in de wok, bereid volgens het favoriete recept van onze chef.
€ 10,50

Royal Gifts

Chinese hors d'oeuvre van gestoomde dumplings, garnalen en ossenhaas. (Aanbevolen)
€ 11,50

Meer over Sichuan Food, Amsterdam

In het restaurant Sichuan Food kunt u genieten van culinaire hoogstandjes uit de Chinese keuken. Dit restaurant dat in 1993 een Michelin ster toegewezen kreeg is beroemd om zijn Peking eend. Maar u kunt hier ook genieten van een heerlijke Kip Kung Pao of genieten van een lekkere traditionele Wan-Jon soep. Bent u een echte liefhebber of heeft u zien in overheerlijke gerechten uit de Chinese keuken dan bent u bij Sichuan Food, in de Reguliersdwarsstraat 35 in hartje Amsterdam, aan het juiste adres.

Bij Sichuan Food zijn niet alleen de heerlijke gerechten onopgemerkt gebleven door bewoners uit Amsterdam en omstreken, maar zo heeft Sichuan Food ook regelmatig bezoek mogen ontvangen van internationale bekenden. Zo hebben een voormalige president van Frankrijk, dhr. Chirar en internationale sterren zoals de Amerikaanse zangeres Mariah Carey en de zanger Mick Jager hier gedineerd. Met gerechten als de Jade Chicken, Beef Broccoli of de Golden Duck of China bent u voor Chinese culinaire hoogstandjes bij Sichuan Food aan het juiste adres. Sichuan Food is te vinden in de Reguliersdwarsstraat 35 in het centrum van Amsterdam.

79 Sichuan Food Reviews

Geweldig
5.6/6
79 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Eten:Heerlijk
Sfeer:Heel gezellig
Service:Uitstekend
Wachttijd:Geen wachttijd
Geluidsniveau:Heel rustig
"Uitstekend"
6/6
Clemens H.één maand geleden · 1 review

Great restaurant and we really enjoyed the peking duck menu and the good wine. Located an an nice street and we will come back for sure!

"Uitstekend"
6/6
Peter T.3 maanden geleden · 1 review

Best Peking Duck we ever eat. Fish and Seafood fresh and delicious. Personal and Service is very friendly. The location is nice and quiet. Thank you.

"Uitstekend"
6/6
T. E.3 maanden geleden · 1 review

Mijn echtgenote en ik hebben heerlijk gegeten van met name de Peking eend maar ook de voorgerechten waren verrukkelijk en het nagerecht was prima van smaak. Het contact met de bediening was zeer goed m.n. toen duidelijk werd dat onze zoon in Hongkong woont en werkt.