Over Sumo Scheveningen

Na een fijne wandeling op het strand en een rondje flaneren over de beroemde boulevard, kun je in restaurant Sumo in het centrum van Scheveningen neerstrijken voor een heerlijke Japanse maaltijd. Of je nou kiest voor all you can eat-sushi of iets anders van de uitgebreide menukaart, in de Palacestraat, die grenst aan het iconische Kurhaus, beleef je een heerlijke avond in je eigen kleine stukje Japan.

Openingstijden

Nu open - Sluit om 22:30
donderdag
12:00 - 22:30
vrijdag
12:00 - 22:30
zaterdag
12:00 - 22:30
zondag
12:00 - 22:00
maandag
12:00 - 22:00
dinsdag
12:00 - 22:00
woensdag
12:00 - 22:00

Adres

Sumo Scheveningen
Palacestraat 8-16
2586 HX Den Haag

Meer over Sumo Scheveningen, Den Haag

Als je flinke honger en onwijs veel zin in verse sushi hebt, zit je bij Sumo in het centrum van Scheveningen helemaal goed. Hier kun je namelijk kiezen voor hun populaire all you can eat-optie, waarbij je voor een vast bedrag in zes rondes vijf items per keer mag bestellen. De enige voorwaarden zijn dat alles op is voor de volgende ronde besteld wordt en dat je minimaal één drankje per persoon drinkt. Hoeveel rondes haal jij denk je?
Als je meer zin hebt in iets anders Japans, zoals smakelijke udon soep, chili garnalen of beef teriyaki, kan dat bij Sumo in de Palacestraat in het centrum van Scheveningen natuurlijk ook. De vriendelijke bediening staat klaar om al je culinaire wensen uit te laten komen. Bij Sumo werken ze namelijk met zoveel mogelijk duurzame ingrediënten én ecologisch verantwoord gevangen of gekweekte vis - en dat proef je. Tel daar het prachtige interieur met bloeiende bloesembomen bij op en je hebt bij Sumo een heerlijke Japanse avond met vrienden en familie te pakken.
Wilt u een reservering maken tijdens de kerstdagen? Let op, er gelden andere prijzen tijdens de kerstdagen.

282 Sumo Scheveningen Reviews

Uitstekend
5.0/6
282 Reviews
Service:Heel goed
Eten:Heel lekker
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sfeer:Heel gezellig
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Geen wachttijd
"Uitstekend"6/6
Sylvie H.één dag geleden · 1 review

So good ! Tasty and fast, a real nice place to eat - I highly recommend it - try the lamb and the spicy tuna

"Uitstekend"6/6
Rob V.één dag geleden · 1 review

Heerlijk gegeten genoeg keuze En de wacht tijd valt mee ondanks dat het vrij druk is voor herhaling vatbaar Sumo is eigenlijk altijd wel lekker

"Uitstekend"6/6
Sascha S.4 dagen geleden · 1 review

Snelle service. Makkelijk sushi bestellem via een tablet. Je hoeft niet lang te wachten op je eten. Aardig personeel. En een mooie locatie. Daarna lekker wandelen over het strand.