Taj Mahal Indiaas Restaurant Utrecht image 1
Taj Mahal Indiaas Restaurant Utrecht image 2

Taj Mahal Indiaas Restaurant

CentrumIndiaas
Uitstekend
4.8/6
125 Reviews

Over Taj Mahal Indiaas Restaurant

Restaurant Taj Mahal, gelegen aan de zadelstraat, is al ruim 30 jaar een begrip in Utrecht. Door de authentieke, warme uitstraling, unieke specialiteiten, zeer uitgebreide menukaart en uitermate vriendelijke bediening waant u zich voor heel even in gastvrije Indiase sferen. Bij Taj Mahal draait het om u. Het eten wordt bereid met oprechte aandacht en de bediening staat voor u klaar zodat u ontspannen een Indiase beleving kan beleven.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 12:00
donderdag
12:00 - 23:00
vrijdag
12:00 - 23:00
zaterdag
12:00 - 23:00
zondag
17:00 - 23:00
maandag
17:00 - 23:00
dinsdag
17:00 - 23:00
woensdag
12:00 - 23:00

Adres

Taj Mahal Indiaas Restaurant
Zadelstraat 32
3511 LV Utrecht

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Dal Soep

Mildly North – Indian soup of lentils
€ 3,75

Chicken Chat

Chicken salad with spices and lemon
€ 6,75

Butterfly Prawns

Fried king prawns in mildly spices batter
€ 9,25
B0463FB3-B983-4E10-A1C9-A42F6BE7F833

Hoofdgerechten

Royal Tandoori Mixed Grill

Combination of chicken and lamb tikka, lamb chops, tandoori chicken and Sheek kabab
€ 21,50

Chicken Massala

Chicken in a soft and mild Tandoor sauce with cashews, almonds, raisins, fresh cream
€ 16,50

King Prawn Karai

Delicacy served in a Karai pan. A bit spicier compared to a medium curry
€ 20,75

Lamb Biryani

Biryani with pieces of lamb cooked with herbs
€ 17,50

Chicken Majadar

A specific dish from North India served in a traditional Indian pan
€ 17,50

Lamb Elachi (Gosht)

Delicacy served in a Karai pan. A bit spicier compared to a medium curry
€ 18,50
Loop je tafel niet mis!

125 Taj Mahal Indiaas Restaurant Reviews

Uitstekend
4.8/6
125 Reviews
Sfeer:Heel gezellig
Service:Heel goed
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Kort
Eten:Heerlijk
Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"6/6
N B.23 dagen geleden · 1 review

Zoals eerdere bezoeken was het weer prima en heerlijk eten! Het personeel is ook altijd erg vriendelijk. We kwamen een half uur te laat (druk verkeer) maar dat was geen enkel probleem, gelukkig!

"Uitstekend"6/6
Jip v.3 maanden geleden · 1 review

Vriendelijke bediening, heerlijke en betaalbare curry met het Anarkali menu. Na het eten nog een kopje kruidenthee van het huis gekregen. Veel beter dan de andere indaise restaurants in Utrecht. Zeker een aanrader!

"Uitstekend"6/6
S. W.3 maanden geleden · 2 reviews

Zoals altijd dik tevreden. Alleen jammer dat de bekende bediening er niet was. Altijd vriendelijk en attent. Lekker gegeten en het gevoel van welkom te zijn.

"Uitstekend"6/6
Andre L.4 maanden geleden · 1 review

Delicious indian food. And trust them when they say it is spicy :) Definitely recommend the chicken vindaloo for the spice lovers! Samosa was good, not the best though.

"Heel goed"5/6
Wendy L.2 jaar geleden · 1 review

We hadden zo'n drie dagen van te voren online gereserveerd. Bij aankomst (op tijd) was het erg druk en geen tafel beschikbaar. We moesten plaatsnemen aan de bar en hebben uiteindelijk bijna zo'n driekwartier na de geplaatste reservering een tafel gekregen. Dit was wel erg jammer! Echter ze hebben het wel helemaal goed gemaakt qua eten en service want dit was super. Op aangeven van de ober hebben we ons laten verrassen met allerlei gerechten zodat we met z'n vieren lekker konden delen. Heerlijke smaken! Als goedmakertje voor het wachten hebben we de koffie na cadeau gekregen. Uiteindelijk dus wel tevreden afgesloten en ga ik zeker nog eens terug alleen ze moeten hun reserveringssysteem wel beter onder controle krijgen

"Heel goed"5/6
Jan M.één jaar geleden · 1 review

Wij gaan eenmaal per kwartaal bij Taz Mahal eten, Vader, Zoon en Kleinzoon, ikzelf kom uit Castricum, mijn zoon en kle1nzoon uit Gorinchem. Wij gaan altijd naar Taz Mahal omdat daar het eten prima is, de bediening goed en vriendelijk en ze kennen ons zo langzamerhand. De laatste keer was er echter een misverstand over een Bran, wij hoorden er drie te krijgen en we kregen er maar twee. Mijn kleinzoon vroeg om de derde, die kregen we ook, maar die werd wel op de rekening gezet. Het was erg druk die avond, en toen mijn kleinzoon er hen op attendeerde snapte zij het niet. Hij heeft het maar betaald, maar dat was wel jammer.

"Uitstekend"6/6
Gerhardus B.2 jaar geleden · 1 review

Voor mij werk heb ik vaak in het Verre Oosten moeten werken. en daardoor ben ik de (diverse)Oosterse keuken(s) gaan waarderen. Vandaar mijn 'old love 'voor de Oosterse keuken(s). Mijn partner en ik vonden uw restaurant heel goed. Dat wordt zeker herhaald. Als bijkomstigheid: wij wonen in Odijk en het is altijd een genoegen de 'wereldstad' Utrecht te mogen 'doen'. U ziet ons zeker met een onregelmatige regelmaat terug. met vriendelijke groeten, G. H. Bestebreurtje Singel 16, 3984 NZ Odijk.

"Uitstekend"6/6
S. W.3 jaar geleden · 2 reviews

Mijn ervaring bij de Taj Mahal is uitstekend! Dus een 6 is wat mij betreft te laag. Ik denk dat ik er al met al een 25 jaar kom, of misschien nog wel langer. De sfeer is gezellig, de mensen van de bediening zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en het eten is heerlijk! Met wie ik ook ben geweest er is niemand die zegt dit niet te vinden. Dus ik kan alleen maar zeggen ga zo door en TOP!

"Uitstekend"6/6
Rien M.2 jaar geleden · 1 review

Ik had een tafel voor 2 personen gereserveerd. Bij aankomst op Zadelstraat 32 werd even rond gekeken en werden wij gevraagd mee naar buiten te gaan. Wij waren HEEL verbaasd, maar volgden de ober. Wat bleek, enkele deuren verder op hebben zij nog een zaak. Hier hebben wij in een rustige ambiance een heerlijke avond gehad. Goed gezelschap, heerlijk eten en een vlotte en vriendelijke bediening. Hier ga ik in de toekomst vaker naar toe. Een aanrader!

"Uitstekend"6/6
Sonja M.2 jaar geleden · 1 review

Heerlijk gegeten bij Taj Mahal! Vaak is het eten in Indiase restaurants of te flauw of te gekruid, maar bij Taj Mahal vonden wij het eten heel lekker en met een breed palet aan smaken. Het personeel is ook heel vriendelijk en de inrichting is sfeervol. Een klein minpuntje is dat we wat langer moesten wachten tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht maar dat kwam vooral omdat het restaurant helemaal vol. Een absolute aanrader.

2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (donderdag)
mei 2018
m
d
w
d
v
z
z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Kies een tijd: