Quandoo
(NL) Nederlands
4.9 /6 Uitstekend 99 Beoordelingen

Taj Mahal Indiaas Restaurant

Centrum Indiaas €€€ +100
Reserveren
Aanvraag
-
1 persoon
+
{{ capacity }}
Wilt u reserveren voor een grotere groep? Dien hier een aanvraag in!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Er is geen reservering beschikbaar voor deze zoekopdracht.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Selecteer uw keuze
{{ area.name }}
Dit is het enige beschikbare mogelijkheid

Over Taj Mahal Indiaas Restaurant

Restaurant Taj Mahal, gelegen aan de zadelstraat, is al ruim 30 jaar een begrip in Utrecht. Door de authentieke, warme uitstraling, unieke specialiteiten, zeer uitgebreide menukaart en uitermate vriendelijke bediening waant u zich voor heel even in gastvrije Indiase sferen. Bij Taj Mahal draait het om u. Het eten wordt bereid met oprechte aandacht en de bediening staat voor u klaar zodat u ontspannen een Indiase beleving kan beleven.

Openingstijden

  • Maandag 17:00 - 23:00
  • Dinsdag 17:00 - 23:00
  • Woensdag 12:00 - 23:00
  • Donderdag 12:00 - 23:00
  • Vrijdag 12:00 - 23:00
  • Zaterdag 12:00 - 23:00
  • Zondag 17:00 - 23:00
Taj Mahal Indiaas Restaurant, Zadelstraat 32, 3511 LV Utrecht

Aanbevelingen van de chef

99 Beoordelingen

4.9 /6 Uitstekend 99 Beoordelingen
Prijs-Kwaliteitverhouding: Gunstig
Geluidniveau: Rustig
Wachttijd: Kort
Service: Vriendelijk
Atmosfeer: Zeer aangenaam
Eten: Heerlijk
34 6
37 5
16 4
6 3
4 2
2 1
1 beoordeling tot nu toe 6
06.09.2017 13:57

Heerlijk!!! Zachte smaken, puur gekruid. Zuiver van smaak en personeel is erg vriendelijk. Niet overdreven, maar precies goed. Wilde wat extra rijst en dat was zo geregeld zonder er extra voor te rekenen. Als voorgerecht hadden wij Onion baji en Samosa. Dat zou iedereen moeten proeven die het niet kent!

3 beoordelingen tot nu toe 6
29.07.2017 23:08

Great food, friendly staff and reasonable prices. Reservations are advised as it gets pretty busy. Wide selection of food on the menu and the rice pudding is an excellent treat. Worth the visit!

1 beoordeling tot nu toe 6
24.05.2017 08:14

Uitstekende snelle bediening en geweldig eten! Aanrader en zeker voor herhaling vatbaar! Ook de mogelijkheid om buiten te zitten. Ruime keus aan vlees en vegetarische gerechten. Heb genotrn evenals mijn 3 tafelgenoten.

1 beoordeling tot nu toe 6
24.05.2017 07:40

Kwaliteit is ongevenaard t.o.v. andere Indiaase restaurants. Bediening is zeer vriendelijk en komt met menu tips. Tevens wordt elk gerecht uitgelegd waar bestaat het en en wat is de herkomst.

1 beoordeling tot nu toe 5
25.01.2016 09:09

We hadden zo'n drie dagen van te voren online gereserveerd. Bij aankomst (op tijd) was het erg druk en geen tafel beschikbaar. We moesten plaatsnemen aan de bar en hebben uiteindelijk bijna zo'n driekwartier na de geplaatste reservering een tafel gekregen. Dit was wel erg jammer! Echter ze hebben het wel helemaal goed gemaakt qua eten en service want dit was super. Op aangeven van de ober hebben we ons laten verrassen met allerlei gerechten zodat we met z'n vieren lekker konden delen. Heerlijke smaken! Als goedmakertje voor het wachten hebben we de koffie na cadeau gekregen. Uiteindelijk dus wel tevreden afgesloten en ga ik zeker nog eens terug alleen ze moeten hun reserveringssysteem wel beter onder controle krijgen

1 beoordeling tot nu toe 5
27.11.2016 16:09

Wij gaan eenmaal per kwartaal bij Taz Mahal eten, Vader, Zoon en Kleinzoon, ikzelf kom uit Castricum, mijn zoon en kle1nzoon uit Gorinchem. Wij gaan altijd naar Taz Mahal omdat daar het eten prima is, de bediening goed en vriendelijk en ze kennen ons zo langzamerhand. De laatste keer was er echter een misverstand over een Bran, wij hoorden er drie te krijgen en we kregen er maar twee. Mijn kleinzoon vroeg om de derde, die kregen we ook, maar die werd wel op de rekening gezet. Het was erg druk die avond, en toen mijn kleinzoon er hen op attendeerde snapte zij het niet. Hij heeft het maar betaald, maar dat was wel jammer.

1 beoordeling tot nu toe 6
29.04.2016 16:25

Voor mij werk heb ik vaak in het Verre Oosten moeten werken. en daardoor ben ik de (diverse)Oosterse keuken(s) gaan waarderen. Vandaar mijn 'old love 'voor de Oosterse keuken(s). Mijn partner en ik vonden uw restaurant heel goed. Dat wordt zeker herhaald. Als bijkomstigheid: wij wonen in Odijk en het is altijd een genoegen de 'wereldstad' Utrecht te mogen 'doen'. U ziet ons zeker met een onregelmatige regelmaat terug. met vriendelijke groeten, G. H. Bestebreurtje Singel 16, 3984 NZ Odijk.

1 beoordeling tot nu toe 6
20.03.2015 11:03

Mijn ervaring bij de Taj Mahal is uitstekend! Dus een 6 is wat mij betreft te laag. Ik denk dat ik er al met al een 25 jaar kom, of misschien nog wel langer. De sfeer is gezellig, de mensen van de bediening zijn altijd vriendelijk en behulpzaam en het eten is heerlijk! Met wie ik ook ben geweest er is niemand die zegt dit niet te vinden. Dus ik kan alleen maar zeggen ga zo door en TOP!

1 beoordeling tot nu toe 6
07.03.2016 12:04

Ik had een tafel voor 2 personen gereserveerd. Bij aankomst op Zadelstraat 32 werd even rond gekeken en werden wij gevraagd mee naar buiten te gaan. Wij waren HEEL verbaasd, maar volgden de ober. Wat bleek, enkele deuren verder op hebben zij nog een zaak. Hier hebben wij in een rustige ambiance een heerlijke avond gehad. Goed gezelschap, heerlijk eten en een vlotte en vriendelijke bediening. Hier ga ik in de toekomst vaker naar toe. Een aanrader!

1 beoordeling tot nu toe 6
17.05.2016 06:53

Heerlijk gegeten bij Taj Mahal! Vaak is het eten in Indiase restaurants of te flauw of te gekruid, maar bij Taj Mahal vonden wij het eten heel lekker en met een breed palet aan smaken. Het personeel is ook heel vriendelijk en de inrichting is sfeervol. Een klein minpuntje is dat we wat langer moesten wachten tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht maar dat kwam vooral omdat het restaurant helemaal vol. Een absolute aanrader.

1 beoordeling tot nu toe 2
05.07.2017 09:16

Best een teleurstelling. Je kan best leven met het authentiek Indiaas/Utrechtse interieur en een menukaart waar onduidelijk is welke nummertjes in welk menu horen. Daarnaast was de muziekkeuze prima. Wel een beetje met een touch of India maar niet overheersend zoals vroeger bij de Chinees of in een Grieks eethuis. Tot dan gaat het wel. Maar verder klopt er niet zo heel veel van. Vriendelijk en goedlachs zijn ze zeker, je gunt ze een vol restaurant, maar flexibel zijn ze niet. Een kleine aanpassing in een menu is niet mogelijk. Extra naan, die zeer beviel, bestellen had ook geen effect want het was op. De gerechtjes uit het menu waren wel aardig maar een beetje vlak en ze vulden elkaar niet echt aan. Door drukte moesten we erg lang wachten op zowel kaart als drankjes en al helemaal op het voorgerecht (die vervolgens na de vraag of het voorgerecht nog zou komen binnen twee seconden op tafel werd gezet. Dan vraag je je af hoe lang geleden het al klaar was.) Naarmate het restaurant leger werd verbeterde dit niet. Aangevuld met hier en daar wat eten op de vloer en licht plakkerige tafeltjes genoeg voor verwondering en vooral opluchting dat we hier niet meer hoeven terug te komen. Jammer hoor, we hadden echt uitgekeken naar dit beste Indiase restaurant van Utrecht.

1 beoordeling tot nu toe 5
23.06.2016 17:46

Ik nam een vegetarisch gerecht, en de linzensoep waar 't mee begon was overheerlijk. Wel zwaarder dan ik had gedacht. Daarom heb ik een kwart van het overige eten laten staan. Ook die kleine hapjes waren lekker, en sommige ervan érg lekker. Helaas heb ik vandaag de hel;e dag een maag die opspeelt, en mbt de mantelzorg die ik vandaag moet verlenen, is mijn laatste gedachte aan Taj Mahal niet zo gunstig..

1 beoordeling tot nu toe 6
15.02.2017 00:09

We waren lekker op tijd en als eersten binnen. Dat is altijd even wennen, je denkt dan is het wel wat. Achteraf blij dat we hebben gereserveerd. Toen we weggingen na heerlijk te hebben gegeten zaten er al mensen te wachten op ons tafeltje, zo druk was het. Een heel goed teken!

1 beoordeling tot nu toe 6
18.10.2015 13:35

twee restaurants naast elkaar waren prima in staat om de vele gasten een gezellige plaats te geven. Om 17.30 uur was het al aardig bezet, en in no time was het druk. Heerlijk gegeten, prima en vriendelijke bediening. Niets te wensen dus. Een goede besteding van mijn giftfor2 dinerkaart.

1 beoordeling tot nu toe 6
14.11.2016 10:00

De Taj Mahal is een uitstekend restaurant, waar je heerlijk kan eten en het is van goede kwaliteit. Wij gaat hier heel graag naar toe en genieten dan van de overheerlijke curry,s. Het personeel is uiterst vriendelijk en adviseren je graag bij het het uitzoeken van een Groetjes Hannie

1 beoordeling tot nu toe 5
25.06.2017 22:04

We've been going to the Taj for over 30 years and we love it. Our children love it too and have introduced many friends to their culinary delights. A bit slow this evening, because of a temporary kitchen arrangement after a fire in the week, but they managed it all very well with typical charm and professionalism.

2 beoordelingen tot nu toe 6
27.03.2016 13:05

Heel erg lekkere! Alle gerechten zijn smaakvol bereid. De bediening is hier zeer vriendelijk. Ook kun je hier als vegetariër of veganist goed terecht! Ook is het absoluut niet duur, bijv. een vega 3-gangenmenu voor €20,-. Ik zou wel van tevoren reserveren, het is bijna altijd vol!

3 beoordelingen tot nu toe 5
06.03.2016 11:12

Het was heel druk, maar dat maak ook gezellig. De bedienend personeel was aardig en behulpzaam. Helaas, wij hadden een tafel bij de deur, iedere keer als iemand binnenkwam krijgen we een koude douche binnen. We zijn weer niet teleurgesteld, wij hebben lekker gegeten en dat was natuurlijk de hoofdzaak. Het is herhaling vatbaar.

1 beoordeling tot nu toe 5
31.01.2016 07:48

Het was niet de eerste keer voor ons en het eten was weer als vanouds dik in orde. Wel was er met de reservering wel wat verwarring, waardoor we alsnog ruim een drie kwartier hebben moeten wachten voor we goed en wel aan een tafel zaten. Onfortuinlijk en heeft ons onze avond niet bedorven.

1 beoordeling tot nu toe 5
29.12.2014 14:23

Het eten was erg lekker ! De bediening vlot en beleefd. We kregen een plek toegewezen in de zijruimte die ik zelf erg krap vind en daardoor niet zo prettig om daar te zitten. Zou de volgende keer vragen of ik in de grote ruimte kan zitten .