Over Trattoria Toto

Trattoria Toto, gelegen aan de 1e Constantijn Huygensstraat,is een echte Italiaanse Trattoria die bijzonder is door de huiselijk sfeer en de originele Italiaanse gerechten. De ambiance wordt, behalve door de sfeervol ingerichte ruimte, bepaald door de hartelijkheid en warmte van de gastheer Antonio Giannotta. Elke dag worden er naast het uitgebreide dagmenu verschillende specialiteiten aangeboden gerechten bekijken. In Totò is er keuze uit meer dan dertig soorten wijn, afkomstig uit verschillende streken van Italië. Ook voor wijnkenners is er voldoende keus. Na de koffie wordt u een glaasje Limoncello Sorrento aangeboden.

Openingstijden

Nu open - Sluit om 23:30
maandag
12:30 - 23:30
dinsdag
Gesloten
woensdag
12:00 - 23:30
donderdag
12:00 - 23:30
vrijdag
12:00 - 23:30
zaterdag
12:00 - 23:30
zondag
12:00 - 23:30

Adres

Trattoria Toto
Eerste constantijn huygensstraat 112
1054BZ Amsterdam

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Insalata Rucola, Grana e Pinoli

Rucola salad with Parmesan cheese and pine nuts
€ 7,00

Insalata Mista

Mixed Salad
€ 7,00

Zuppa di cozze con crostini

Mussel soup with croutons
€ 7,00

Meer over Trattoria Toto, Amsterdam

Antonio is een vriend van de vorige eigenaars, Mimo en Lucia Aldini. De Aldini's waren al meer dan twintig jaar de eigenaars van Trattoria Totò. Antonio heeft in juni 2014 de trattoria overgenomen. De kok, Alessio, komt uit Toscana en draagt zorg voor de authentiek bereide gerechten. Veel bereidingswijzen stammen uit Zuid-Italië, waar de Aldini’s vandaan komen, maar natuurlijk ook uit Toscana, de geboortestreek van Alessio.

Voor een feestelijke aangelegenheid kunt u met een gezelschap tot 50 personen terecht. Het menu kan in overleg worden samengesteld en als de groep niet té groot is kunt u ook á la carte dineren. Reserveer vandaag nog bij Trattoria Totò gelegen aan de 1e Constantijn Huygensstraat in het hart van Amsterdam!

3 Trattoria Toto Reviews

Geweldig
5.7/6
3 Reviews
Sfeer:Heel gezellig
Service:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Betaalbaar
Wachttijd:Kort
Eten:Heerlijk
Geluidsniveau:Rustig
"Uitstekend"6/6
Geert L.4 jaar geleden · 1 review

Echt Italiaans van 'n echte Italiaan ; ga niet af op het menu maar vraag wat er is. Probeer de fantastische antipasti en neem er de wijn bij die je wordt aanbevolen :genoeg voor' n paar uurtjes eetplezier!

"Uitstekend"6/6
Alois S.4 maanden geleden · 1 review

Huiselijke sfeer met authentiek heerlijk Italiaans eten. Vriendelijke bediening. Heerlijke desserts en als je na afloop een drankje besteld is het niet de afgemeten horecamaat, maar gewoon een "dubbele Amaretto". Kortom: gastvrij en verrukkelijk eten.

"Heel goed"5/6
Martijn K.2 jaar geleden · 1 review

Het eten was enorm lekker. Dit is een van de weinige Italiaanse restaurants in Amsterdam die gerund worden door Italianen. Authentieke, smaakvolle recepten. Wel wat aan de prijs, maar dat mocht de pret niet drukken.