Over White Elephant Thai restaurant

Restaurant White Elephant, gelegen aan de van Woustraat in Amsterdam Zuid, is een Thaise restaurant waarbij de sfeer en ambiance bij binnenkomst al goed naar voren komt. De Chef-kok stopt zijn hart en ziel in het bereiden van de gerechten. Hierdoor komen de exotische gerechten en smaken uit de Aziatische keuken goed tot uiting in gerechten die geserveerd worden. In de gerechten proef je de authentieke smaken en ga je terug naar de traditionele roots van Thailand.

Openingstijden

Nu open - Sluit om 23:00
zondag
16:30 - 23:00
maandag
16:30 - 23:00
dinsdag
Gesloten
woensdag
16:30 - 23:00
donderdag
16:30 - 23:00
vrijdag
16:30 - 23:00
zaterdag
16:30 - 23:00

Adres

White Elephant Thai restaurant
Van Woustraat 3
1074 AA Amsterdam

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Taro Roll

vegetarische loempia
€ 5,50

Kai Hoibai Tay

Gemarineerde kipfilet in pandanblad
€ 6,50

Koong Hom Pa

Garnalen met kipgehakt in bladerdeeg
€ 8,90

Meer over White Elephant Thai restaurant, Amsterdam

Bij restaurant White Elephant, gelegen aan de van Woustraat in Amsterdam Zuid, is een Thaise restaurant waarbij de sfeer en ambiance bij binnenkomst la goed naar voren komt. In alle gerechten proef je de authentieke smaken van het verre oosten en ga je terug naar de tradiotionale roots van Thailand. In restaurant White Elephant word je verwelkomt door vriendelijk personeel in traditionele kledingdracht en de chef-kok stopt zijn ziel en hart in het bereiden van heerlijke thaise gerechten.

In het restaurant ben je voor een typisch thaise lunch al vanaf 11:30 welkom. Vanaf 16:30 uur kunt u genieten van culinaire creaties door de chef-kok. Ook niet geheel onbelangrijk is dat het restaurant door Johannes van Dam is bekroond met een verdiende 9. Met deze score kan je bij een bezoek naar het restaurant White Elephant op een succes rekenen. Laat u verwennen bij het restaurant White Elephant door de authentieke en Aziatische ingrediënten en smaken.

2 White Elephant Thai restaurant Reviews

Uitstekend
5.0/6
2 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Hoog
Sfeer:Heel gezellig
Eten:Heerlijk
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Geen wachttijd
Service:Uitstekend
"Heel goed"
5/6
Elizabeth C.10 maanden geleden · 8 reviews

As always, the food was good and the service very professional. The restaurant was a bit stuffy and hot, airco would help? Highly recommended for Thai food lovers.

"Heel goed"
5/6
Elizabeth C.10 maanden geleden · 8 reviews

I have visited this restaurant many many times. As always, great food with good and friendly service. Possibly a little pricey but, on balance, worth it.