Wok Inn Eindhoven image 1
Wok Inn Eindhoven image 2

Wok Inn

CentrumAziatisch
Uitstekend
5.2/6
184 Reviews

Over Wok Inn

Wok Inn is een uniek restaurant met een eigen concept. Wanneer u hier dineert , betaalt u niet voor losse gerechten. U kunt voor een vaste, lage prijs genieten van de heerlijkste gerechten uit de Chinese, Japanse, Indonesische en Hollandse keuken. Op deze manier weet u altijd hoeveel u uitgeeft en wat u daarvoor krijgt. Bovendien eten kinderen van 4 t/m 121 jaar voordelig mee in het restaurant. U vind Wok Inn aan de Poort van Veghel 4902 te Veghel.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 16:00
donderdag
16:00 - 22:00
vrijdag
16:00 - 23:00
zaterdag
16:00 - 23:00
zondag
16:00 - 23:00
maandag
16:00 - 22:00
dinsdag
16:00 - 22:00
woensdag
16:00 - 22:00

Adres

Wok Inn
Poort van Veghel 4902
5466 SB Eindhoven
Loop je tafel niet mis!

184 Wok Inn Reviews

Uitstekend
5.2/6
184 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heerlijk
Sfeer:Heel gezellig
Service:Uitstekend
Wachttijd:Geen wachttijd
Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"6/6
Elaine B.2 dagen geleden · 1 review

Heerlijk vers eten, klantvriendelijk. De vis en vleesgerechten met veel zorg bereid, ook als het erg druk is blijft de kwaliteit behouden en alles is netjes schoon.

"Uitstekend"6/6
Kees V.7 dagen geleden · 1 review

Zeer goede bediening Zeer netjes Fijn gegeten Snelle bediening van alle dranken bij all in menu Zeer Goed eten vers gebakken Toiletten goed schoon en zuiver

"Uitstekend"6/6
Monique H.10 dagen geleden · 3 reviews

Het was weer heerlijk! De service was deze keer ook goed. Niet 3 man personeel die binnen een minuut komen vragen of je nog wat wilt drinken. Erg prettig!

"Uitstekend"6/6
Jill v.19 dagen geleden · 1 review

Altijd goed en lekker vers eten. Goede bediening en vriendelijk personeel. Keuze tussen verschillende gerechten is ook goed. Voor ieder wat wils. Super lekker! Een echte aanrader.

"Uitstekend"6/6
Joop v.één maand geleden · 1 review

Wat ik niet snap is dat ik via jullie gereserveerd heb op zaterdag 7 april om 17.30 uur, maar uw site gaf aan dat er geen plaats meer was maar wel om 16.30 uur. Deze tijd kon oor mij niet omdat er gasten van ver moesten komen. Ik heb toen gebeld en bleek dat er om 17.30 uur nog voldoende plaats was en heb dan ook voor deze tijd gereserveerd. Ik vind dit jammer, want ik had ook elders kunnen reserveren, op deze manier loopt deze zaak veel reserveringen mis. Ik heb dit met de eigenaar besproken.

"Uitstekend"6/6
Familie B.8 maanden geleden · 1 review

We waren eerder al eens in Veghel bij de Wok-inn geweest en we waren heus aangenaam verrast door de veranderingen die recent plaatsgevonden hebben: -de indeling ziet er veel gezelliger uit en je hebt minder het gevoel 'op elkaar' te zitten doordat er schermpjes neergezet zijn -afzuigsysteem werkt veel beter of is ook vernieuwd, er hing dit keer namelijk geen zwarte wolk boven in het restaurant -je kunt een spaarkaart aanschaffen voor 2,50 en punten sparen voor korting ☺️ Wij gaan snel weer eens !

"Heel goed"5/6
marja d.één maand geleden · 1 review

HET WAS LEKKER EN GROTE KEUZE. jAMMER DAT IK GEEN REKENING HEB ONTVANGEN... Wel betaald natuurlijk KWAM HIER TE LAAT ACHTER... De mihoen was zo goed als koud; jammer, de rest uit de ketels heb ik niet geproefd. Het bakje water waarin de ijsknijpers lagen, was erg vies en zou vaker verschoond mogen worden. We komen zeker vaker omdat dit een heel geschikte eetgelegenheid is om met je kinderen/kleinkinderen te gaan eten! Over het gehell genomen was het prima, in verhouding tot de prijs. de bediening was vriendelijk, zoals het hoort!

"Uitstekend"6/6
Miriam W.10 maanden geleden · 1 review

Ik had netjes een tafel gereserveerd voor 2 personen online. Bij aankomst was er geen tafel voor 2 vrij ze hadden vergeten de online reserveringen te kijken. Moesten we aan een grote tafel gaan zitten . Zeer ongezellig. Waar ook meerdere andere mensen aan kwamen te zitten. Waar ook geen plaats voor was. Niet echt goede reclame. En ook het eten is niet meer wat het geweest is.

"Uitstekend"6/6
Pierre B.9 maanden geleden · 1 review

Sinds de laatste keer dat ik er was zag ik dat er nieuw meubilair was geplaatst. Zag er mooi uit modern. Miste toch wel het chinese karakter een beetje, helaas. Vorige interieur gaf me meer een chinees gevoel. Dat was nu niet helemaal aanwezig. Maar het eten en de bediening was fantastisch. Dat mag gezegd worden. succes.

"Gemiddeld"3/6
rianne v.één jaar geleden · 1 review

allereerst zag het online er mooier uit als dat het in werkelijkheid is. eigenlijk is het een grote loods met heel veel tafels en stoelen en een kleine buffet afdeling. het ziet er allemaal smoezilig uit! eten is goed. alles is er en de bediening is vlot..heb geen 5 min zonder drinken gezeten. maar wat het ergste was en daardoor zul je ons daar niet meer zien is de afzuiging van het restaurant. Het stond helemaal blauw...je ogen gingen prikken en mijn zoon van 18 werd misselijk van de walmen. bij de 3e ronde was het klaar en moest hij echt na buiten voor frisse lucht! Voor ons was het eenmalig!

2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (donderdag)
mei 2018
m
d
w
d
v
z
z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Kies een tijd: