Wok Inn Eindhoven image 1
Wok Inn Eindhoven image 2
Wok Inn Eindhoven image 3
Wok Inn Eindhoven image 4
Wok Inn Eindhoven image 5
Wok Inn Eindhoven image 6

Wok Inn

Centrum · Aziatisch · 
Uitstekend
5.2/6
133 Reviews

Over Wok Inn

Wok Inn is een uniek restaurant met een eigen concept. Wanneer u hier dineert , betaalt u niet voor losse gerechten. U kunt voor een vaste, lage prijs genieten van de heerlijkste gerechten uit de Chinese, Japanse, Indonesische en Hollandse keuken. Op deze manier weet u altijd hoeveel u uitgeeft en wat u daarvoor krijgt. Bovendien eten kinderen van 4 t/m 121 jaar voordelig mee in het restaurant. U vind Wok Inn aan de Poort van Veghel 4902 te Veghel.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 16:00
dinsdag
16:00 - 22:00
woensdag
16:00 - 22:00
donderdag
16:00 - 22:00
vrijdag
16:00 - 23:00
zaterdag
16:00 - 23:00
zondag
16:00 - 23:00
maandag
16:00 - 22:00

Adres

Wok Inn
Poort van Veghel 4902
5466 SB Eindhoven
Don't miss out on a table!

133 Wok Inn Reviews

"Uitstekend"6/6
gerrie v.2 dagen geleden · 3 reviews

n goed en gezellig restaurant waar wij regelmatig naar toe gaan en waar je goed kunt eten voor n mooie prijs en goede en vriendelijke bediening

"Uitstekend"6/6
DaniëlCa V.8 dagen geleden · 1 review

Was weer heel goed te doen niet te druk en veel lekkere dingen gegeten. En lekkere cocktails hebben ze. We komen hier geregeld en telkens verast het ons Weer opnieuw.

"Uitstekend"6/6
Sandra R.één maand geleden · 1 review

heerlijk gegeten, fijne bediening. Kwaliteit is goed. Voor een kind van 8 jaar betaal je wel naar verhouding te veel geld. Dat eet een meisje van 8 er nooit uit. Dat zou voor mij anders mogen.

"Uitstekend"6/6
martien l.één maand geleden · 1 review

lekker gegeten voor een redelijke prijs all inn. ook de bediening was goed men komt regelmatig langs voor een drankje. alles netjes geserveerd op een schoon bord.

"Uitstekend"6/6
Familie B.4 maanden geleden · 1 review

We waren eerder al eens in Veghel bij de Wok-inn geweest en we waren heus aangenaam verrast door de veranderingen die recent plaatsgevonden hebben: -de indeling ziet er veel gezelliger uit en je hebt minder het gevoel 'op elkaar' te zitten doordat er schermpjes neergezet zijn -afzuigsysteem werkt veel beter of is ook vernieuwd, er hing dit keer namelijk geen zwarte wolk boven in het restaurant -je kunt een spaarkaart aanschaffen voor 2,50 en punten sparen voor korting ☺️ Wij gaan snel weer eens !

"Uitstekend"6/6
Miriam W.6 maanden geleden · 1 review

Ik had netjes een tafel gereserveerd voor 2 personen online. Bij aankomst was er geen tafel voor 2 vrij ze hadden vergeten de online reserveringen te kijken. Moesten we aan een grote tafel gaan zitten . Zeer ongezellig. Waar ook meerdere andere mensen aan kwamen te zitten. Waar ook geen plaats voor was. Niet echt goede reclame. En ook het eten is niet meer wat het geweest is.

"Uitstekend"6/6
Pierre B.5 maanden geleden · 1 review

Sinds de laatste keer dat ik er was zag ik dat er nieuw meubilair was geplaatst. Zag er mooi uit modern. Miste toch wel het chinese karakter een beetje, helaas. Vorige interieur gaf me meer een chinees gevoel. Dat was nu niet helemaal aanwezig. Maar het eten en de bediening was fantastisch. Dat mag gezegd worden. succes.

"Gemiddeld"3/6
rianne v.9 maanden geleden · 1 review

allereerst zag het online er mooier uit als dat het in werkelijkheid is. eigenlijk is het een grote loods met heel veel tafels en stoelen en een kleine buffet afdeling. het ziet er allemaal smoezilig uit! eten is goed. alles is er en de bediening is vlot..heb geen 5 min zonder drinken gezeten. maar wat het ergste was en daardoor zul je ons daar niet meer zien is de afzuiging van het restaurant. Het stond helemaal blauw...je ogen gingen prikken en mijn zoon van 18 werd misselijk van de walmen. bij de 3e ronde was het klaar en moest hij echt na buiten voor frisse lucht! Voor ons was het eenmalig!

"Heel goed"5/6
Martien J.één jaar geleden · 1 review

Het eten is zeer gevarieerd en goed bereid. Zowel hetgeen dat reeds in het buffet klaar staat om genuttigd te worden alsook datgene dat in de wok en op de plaat bereid wordt terwijl u wacht. Ik had van tevoren gereserveerd voor onze groep van 10 personen waardoor de tafel voor ons klaar stond en dus geen wachttijd.

"Gemiddeld"3/6
Karin v.één maand geleden · 2 reviews

In het verleden hebben we altijd prima en lekker gegeten bij de Wok-Inn in Veghel. Deze keer was het restaurant erg mooi opgeknapt en het personeel was ook vriendelijk als vanouds. Het eten echter viel echt tegen. Het buffet met koude waren was niet vers en uitgedroogd, het warme buffet smaakte ook niet echt helemaal zoals verwacht, te veel kruiden en vlees op het randje. Van de plaat was het wel lekker. Ook was er weinig keus wat betreft groenten. Al met al jammer. Hopelijk dat het de volgende keer weer is zoals we gewend waren.

2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (dinsdag)
januari 2018
S
M
T
W
T
F
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Kies een tijd: