10 Restaurants in Purmerend

Restaurants Purmerend: lekker eten en drinken in een leuke stad

Als je houdt van bezoeken aan leuke steden en dorpen waar veel te zien en te beleven valt en waar je bovendien lekker kunt eten en drinken, dan zijn het Noord-Hollandse Purmerend en de restaurants in de stad een goede keuze. Midden in een gebied met veel bezienswaardigheden, eigentijds vermaak en historische plaatsen, kun je er met volle teugen genieten van een aangenaam tijdelijk verblijf. Deze forensenstad maakt deel uit van de Stadsregio Amsterdam en is een geliefde uitvalbasis voor toeristen en dagjesmensen die graag veel leuke dagtrips maken in een omgeving met een grote diversiteit aan kunst, cultuur, architectuur, wetenschap, attracties en geschiedkundige locaties. Purmerend en zijn restaurants zijn absoluut de moeite waard wanneer je een dagje, een lang weekend of een complete vakantie in Nederland wilt doorbrengen.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Kozee Eten & Drinken

Centrum
Internationaal
5.6/679
Kozee Eten & Drinken

Mykonos Purmerend

Centrum
Grieks
5.8/66
Mykonos Purmerend

Restaurant Bardot

Centrum
Frans
6.0/63
Restaurant Bardot
Beste restaurants in de buurt?

Spijkerman Eten & Drinken

Centrum
Internationaal
5.4/6105
Spijkerman Eten & Drinken

Wokrestaurant de Doele

Centrum
Aziatisch
4.6/65
Wokrestaurant de Doele

Kriti

Centrum
Grieks
5.7/642
Kriti

The Blue Lotus

Centrum
Aziatisch
5.6/612
The Blue Lotus

De Parel

Centrum
Internationaal
De Parel
Nieuw

El Qatarijne

Centrum
Mediterraans
5.3/67
El Qatarijne

Ferilli's Caffe

Zuid
Italiaans
4.9/6101
Ferilli's Caffe
 1. 1.

  Eenvoudig online goede restaurants in Purmerend vinden

  Als je er niet bekend bent, dan is het lastig om uit de restaurants van Purmerend en omgeving een keuze te maken voor een gelegenheid die aan jouw persoonlijke wensen en eisen qua smaak, locatie en prijzen voldoet. Wat dat betreft kun je veel plezier beleven aan Quandoo. Je vindt er online alle horecagelegenheden in de stad overzichtelijk bij elkaar. Met slechts enkele klikken op je telefoon, tablet of computer kun je de restaurants in Purmerend met elkaar vergelijken door menukaarten en prijslijsten in te zien en de reviews van andere gasten te lezen. En het allerhandigst is dat je zelfs direct online kunt reserveren in het etablissement van je keuze. Zo kun je ontspannen aan de rest van je dag beginnen terwijl je weet dat er rond etenstijd plek in een aantrekkelijk restaurant voor je is.
 2. 2.

  Purmerend en restaurants: genieten van de internationale keuken

  Wanneer je in de stad verblijft, dan vindt je in en rond Purmerend veel restaurants met een grote verscheidenheid aan gerechten. Je kunt er genieten van internationale keukens in een sfeervolle omgeving. Na je bezoeken aan bijvoorbeeld rivier De Zaan, het in het oude stadhuis gevestigde Stadsmuseum en het Fort van de stad, is het niet vreemd als je trek gekregen hebt. Gelukkig vindt je in de stad en wijde omtrek veel gezellige eetgelegenheden waar je heerlijk kunt lunchen of dineren en genieten van internationale keukens uit onder andere Italië, Griekenland, Spanje, India, China, Indonesië en Frankrijk. Natuurlijk kun je ook kiezen voor een locatie waar een stevige Hollandse pot geserveerd wordt. Zo is er voor iedereen en elke smaak volop gelegenheid om culinair verwend te worden. Via Quandoo vindt je online vlot diverse geschikte restaurants in Purmerend en omgeving.
 3. 3.

  De restaurants van Purmerend stellen je nooit teleur

  Als je ervan overtuigd wilt zijn dat je een horecagelegenheid van topkwaliteit bezoekt, dan stelt Quandoo je in de gelegenheid om via de app of de website online de verschillende restaurants in Purmerend te ontdekken en te profiteren van loyalty points en aantrekkelijke aanbiedingen. Zo weet je zeker dat je voor een goede prijs-kwaliteitverhouding uit eten gaat na een dag waarop je intensief hebt rondgereisd langs fraaie bezienswaardigheden en andere aantrekkelijke plaatsen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een onvergetelijk bezoek aan Amsterdam, Hoorn, Ilpendam of Edam, waarna je je dag afsluit in een van de gastvrije restaurants van Purmerend!
 4. 4.

  Vind in Purmerend restaurants waar je met het hele gezin kunt eten

  Ook voor gezinnen met kinderen vind je in Purmerend uitstekende restaurants. Met behulp van Quandoo kun je snel online een selectie maken van gelegenheden met een kindvriendelijke ambiance en op jonge bezoekers gerichte gerechten op de kaart. Na een wandeling langs de stadsgrachten, de Bierkade en de Padjedijk, heb je op de sfeervolle terrassen of in de restaurants van Purmerend, volop gelegenheid om te ontspannen tijdens een goede maaltijd met een lekker tapbiertje of een goed glas wijn. En dat alles in een typisch Noord-Hollandse sfeer waar historische panden het straatbeeld bepalen. Zo kun je ervan op aan dat je op alle fronten aan je trekken komt tijdens een dag in een bijzonder Nederlands gebied dat zich jaarlijks mag verheugen op de aandacht van veel bezoekers uit de hele wereld.
 5. 5.

  Een plezierig einde van je dagje uit in de restaurants van Purmerend

  In de restaurants van Purmerend en zijn inspirerende omgeving, kun je met je reisgenoten plezierig napraten over wat je op een dag allemaal gezien en beleefd hebt. Ondertussen geniet je natuurlijk van een smaakvolle maaltijd die met zorg en aandacht bereid is en geserveerd wordt door vriendelijk personeel. Je voelt je dan ook altijd welkom wanneer je in Purmerend restaurants bezoekt die je snel en zeer eenvoudig online via Quandoo vindt. Zo keer je met een voldaan gevoel terug naar huis of naar je vakantieadres om daar je foto's te bekijken die je gemaakt hebt en zodoende je dag nog een keer te beleven.