Gefilterd op:
Keuken
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveren mogelijk
10

restaurants in Soest

Restaurants Soest: goed eten en drinken in een prachtig gelegen dorp

Veel natuurschoon, historische locaties, aantrekkelijke bezienswaardigheden en goede gelegenheden om uit eten te gaan, dat is wat je kunt verwachten in Soest en de restaurants in en rond het dorp. Door de ligging op de Utrechtse Heuvelrug bevindt het dorp zich in een bijzonder natuurgebied dat een echte uitdaging voor wandelaars, fietsers en vogelspotters is. In het dorp zelf kom je veel prachtige onder architectuur gebouwde huizen tegen. Ook monumentale panden met een rijke historie kun je er volop bewonderen tijdens een aangename wandeling door de dorpskern waar je ook verschillende winkels vindt die voldoende te bieden hebben wanneer je van shoppen houdt. Na een dag vol bijzondere ontdekkingen in het fraaie natuurschoon van de gemeente en daarbuiten, is het goed eten en drinken in de restaurants van Soest.

 • Alle restaurantsHier moet je zijn
 • Smart OffersDeals & kortingen
Il Sogno

Il Sogno

Soesterberg
Italiaans
4.7/620
Il Sogno
Restaurant China

Restaurant China

Centrum
Aziatisch
5.0/62
Restaurant China
Motto Sushi

Motto Sushi

Binnenstad
Japans
5.0/6475
Motto Sushi
Sumo Haarlem 1

Sumo Haarlem 1

Centrum
Japans
4.9/6196
Sumo Haarlem 1
Sumo Utrecht

Sumo Utrecht

Centrum
Japans
4.7/6160
Sumo Utrecht
YamYam

YamYam

West
Italiaans
5.4/6288
YamYam
Sumo Arnhem

Sumo Arnhem

Centrum
Japans
4.8/6167
Sumo Arnhem
Casa di David

Casa di David

Centrum
Italiaans
4.9/6173
Casa di David
Restaurant Zinnia

Restaurant Zinnia

Zuidwest
Japans
5.2/6353
Restaurant Zinnia
Sumo Nijmegen

Sumo Nijmegen

Centrum
Japans
4.9/6170
Sumo Nijmegen
 1. 1.

  Nog meer genieten door online reserveren in de restaurants van Soest

  Wanneer je in het dorp en de omgeving uit eten wilt gaan, is het handig wanneer je snel een duidelijk overzicht van de restaurants in Soest kunt krijgen. Quandoo maakt dit mogelijk door je in de gelegenheid te stellen om online alle horecagelegenheden in en rond het dorp te kunnen bekijken. Op de website of via de app kun je etablissementen op uiteenlopende locaties opzoeken en met elkaar vergelijken qua menu's, uitstraling en prijs. De reviews van andere gasten helpen je daarbij een handje. Via Quandoo kun je zelf online direct je reservering in een van de restaurants van Soest plaatsen. Zodoende weet je zeker dat er rond etenstijd een tafeltje vrij is in een leuk etablissement dat past bij jouw persoonlijke voorkeuren.
 2. 2.

  Optimaal ontspannen in de uitstekende restaurants van Soest

  Voor je uit eten gaat in de restaurants in Soest is er in het dorp en de directe omgeving veel wat je kunt gaan doen en zien. Je kunt er, in een prachtige bosrijke omgeving, een bezoek brengen aan bijvoorbeeld Paleis Soestdijk, het Nationaal Militair Museum, het kasteel op Landgoed Vollenhoven in De Bilt, het Nederlandse Cavaleriemuseum in Amersfoort en stellingkorenmolen De Windhond op de Soester Engh. Het museum op de voormalige luchtmachtbasis in Soesterberg is een goede keuze voor iedereen die graag het een en ander te weten komt over de geschiedenis van de (militaire) luchtvaart. Ook voor kinderen is hier op een speelse en leerzame wijze veel te doen en te beleven. In en rond Soest zijn voldoende restaurants te vinden waar je, behalve van de Hollandse Pot, kunt genieten van de keukens uit onder andere Italië, Griekenland, Frankrijk, Indonesië, Spanje en China. Via Quandoo kun je onderweg al online een toplocatie uitzoeken waar ze heerlijke gerechten serveren.
 3. 3.

  Lekker bijkomen in de gastvrije restaurants van Soest

  Als je van tevoren zeker wilt weten dat er tijdens de lunch of het diner een tafeltje voor je vrij is in een van de restaurants die in Soest en omgeving te vinden zijn, dan kun je via Quandoo op je telefoon, tablet of computer eenvoudig diverse gelegenheden met elkaar vergelijken, online je reservering vastleggen en profiteren van leuke aanbiedingen en de loyalty points van Quandoo. Zo kun je met een gerust gevoel op stap gaan en een bezoek brengen aan onder meer het Dorpsmuseum in het voormalige klooster Huize St. Jozef, de Petrus en Pauluskerk aan het Kerkplein of Park Vredehof waar je de dikste Mammoetboom uit de provincie Utrecht vindt.
 4. 4.

  Met het hele gezin uit eten in de restaurants van Soest

  Als je Soest en zijn restaurants met kinderen bezoekt, dan wil je zeker weten dat je uit eten gaat in een gelegenheid die voorbereidt is op het bezoek van de jongsten onder ons. Ook wat dat betreft biedt Quandoo uitkomst. Je kunt online ontdekken waar je kunt eten in een kindvriendelijke ambiance waar speciale gerechten voor kinderen klaargemaakt worden. Op deze manier weet je zeker dat je met het hele gezin in de restaurants van Soest ontspannen kunt genieten van culinaire hoogstandjes voor iedereen. Als je online alvast reserveert kun je daarna met een gerust hart op stap om een bezoek te brengen aan de speeltuin bij de Piramide van Austerlitz, Dierenpark Amersfoort, de midgetgolfbanen in Bilthoven en de vleermuistunnel in Amersfoort. Zo hoef je je geen moment te vervelen terwijl je weet dat de lunch of het avondeten in de restaurants van Soest via Quandoo perfect geregeld is.
 5. 5.

  Na een dag in Soest nagenieten in restaurants op aantrekkelijke locaties

  Na alles wat je tijdens een dag in en rondom het dorp beleefd hebt, kun je in een van de restaurants van Soest heerlijk nagenieten met je gezin of andere reisgenoten. Onder het genot van een smaakvol drankje en een perfecte maaltijd kun je de dag nog eens aan je voorbij laten gaan terwijl je onderling de leukste digitale foto's uitwisselt.