10 Restaurants in Zoetermeer

Restaurants Zoetermeer: prima eten en drinken in een moderne stad

Als Haagse groeikern is Zoetermeer en zijn restaurants een moderne stad met een geheel eigen karakter. Midden in het bijzondere Zuid-Hollandse polderlandschap, vlakbij rivier De Rotte, kun je er een leuke tijd beleven met geslaagde uitstapjes naar diverse bezienswaardigheden en attracties in de omgeving. De stad is een goed gekozen vertrekpunt naar locaties waar liefhebbers van kunst, cultuur, architectuur en geschiedenis hun hart op kunnen halen. En als je van zon, zee en strand houdt, dan zijn de Noordzee en badplaatsen zoals Katwijk en Noordwijk niet eens zo ver weg. Voor een stevig ontbijt, een goede lunch en een heerlijke avondmaaltijd kun je in de restaurants van Zoetermeer en omgeving alles vinden wat jou op culinair gebied bevalt. Zo is de stad op alle fronten een uitstekende plek om allround te genieten van een dagje uit, een lang weekend weg of een complete vakantie.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Tapas Restaurant El Pueblo

Centrum
Spaans
4.7/643
Tapas Restaurant El Pueblo

Sampurna

Centrum
Indonesisch
5.0/6186
Sampurna

Salmuera

Centrum
Latijns-Amerikaans
4.7/613
Salmuera
Beste restaurants in de buurt?

Kanaya

Centrum
Japans
5.3/6517
Kanaya

Ferilli's Caffe

Zuid
Italiaans
4.9/6102
Ferilli's Caffe

Ristorante Assaggi

Centrum
Italiaans
5.1/675
Ristorante Assaggi

De Hemel op Aarde

Kralingen-Crooswijk
Mediterraans
5.3/6375
De Hemel op Aarde

Hosokawa

Centrum
Japans
5.3/6153
Hosokawa

Gouden Huis - Almere

Almere Stad
Aziatisch
5.3/6625
Gouden Huis - Almere

YamYam

West
Italiaans
5.4/6363
YamYam
 1. 1.

  Online een keuze maken uit de restaurants in Zoetermeer

  Je maakt het jezelf gemakkelijk wanneer je met behulp van Quandoo online een keuze maakt uit de vele restaurants in Zoetermeer en de nabijgelegen plaatsen en dorpen. Voor het digitale tijdperk was het vrijwel ondoenlijk om zelf snel restaurants met elkaar te kunnen vergelijken. Tegenwoordig kun je via Quandoo vlot een overzicht van verschillende horecagelegenheden downloaden en deze vergelijken qua menu’s accommodaties en prijs. De reviews van andere gasten kunnen je daarbij goede diensten. En als je een goede eetgelegenheid gevonden hebt, kun je daar zelfs direct online je reservering plaatsen. Zo kun je, voor je bezoek aan de restaurants van Zoetermeer, zorgeloos een bezoek brengen aan bijvoorbeeld de uit 1897 daterende molen De Hoop, de burgemeesterswoning uit 1872 of kasteel Duivenvoorde in het vlakbij gelegen Voorschoten.
 2. 2.

  Beleef de internationale keuken in een van de restaurants van Zoetermeer

  Tussen de restaurants van Zoetermeer vind je vanzelfsprekend ook gelegenheden waar je van een smaakvolle Hollandse pot met aardappelen, groenten en vlees kunt genieten. Maar zeker wanneer je een fan van de buitenlandse keuken bent, kun je in diverse etablissementen goed eten en drinken. Je vindt er gerechten uit onder meer Frankrijk, Italië, Spanje, Griekenland, Turkije, India, China en Japan. Je hebt ze zo online gevonden via Quandoo voor je een tocht maakt naar onder andere Het Land van Belofte, Avifauna in Alphen aan den Rijn, de historische binnenstad van Leiden en het fraaie natuurschoon van Landgoed Clingendael. Ook een bezoek aan het stadsmuseum is absoluut de moeite waard voordat je gaat eten in de restaurants van Zoetermeer.
 3. 3.

  Altijd kiezen voor kwaliteit als je de restaurants van Zoetermeer bezoekt

  Als je via Quandoo verschillende restaurants in Zoetermeer online met elkaar vergelijkt, weet je zeker dat je altijd kiest voor kwaliteit en aantrekkelijke locaties. Met slechts een paar klikken op je telefoon, tablet of computer weet je als snel waar je aan toe bent en kun je een goede persoonlijke keuze maken die past bij je culinaire voorkeuren en je beschikbare budget. Zo vind je voor een hapje tussendoor of voor het diner de beste restaurants van Zoetermeer overzichtelijk bij elkaar en kun je, probleemloos op stap voor een bezoek aan de watertoren in de stad, De Oude Kerk in het centrum, de Nelson Mandelabrug of Spazio Shoppingspace.
 4. 4.

  Plezier voor het hele gezin in een van de restaurants in Zoetermeer

  Een culinair uitstapje met kinderen vraagt altijd om een andere benadering dan wanneer je uitsluitend met volwassenen uit eten gaat. Ook daarvoor biedt Quandoo uitkomst. Je kunt online uiteenlopende restaurants in Zoetermeer en de wijde omtrek bekijken waar ze qua gerechten en voorzieningen berekend zijn op de komst van kinderen. Als je er via Quandoo online een tafeltje reserveert, kun je ook nog eens veel profijt hebben van loyalty points en aantrekkelijke speciale aanbiedingen. Zo kun je met het hele zin optimaal genieten in een van de goede restaurants van Zoetermeer na een dag vol plezier voor het hele gezin in bijvoorbeeld het Attractiecentrum waar je kunt lasergamen en karten, de Ayers Rock klimhal en survivalcentrum, zwembad De Driesprong of SnowWorld waar een indoorskibaan met echte sneeuw op je wacht voor urenlang wintersportplezier in alle jaargetijden.
 5. 5.

  Met volle teugen nagenieten in de restaurants van Zoetermeer

  Na een dag in de stad met veel gedenkwaardige uitstapjes binnen een afwisselend aanbod vol bezienswaardigheden en amusement, kun je met volle teugen nagenieten in een van de restaurants in Zoetermeer. Terwijl je met je familie of vrienden aan een tafeltje je foto’s van de dag bekijkt, kom je helemaal tot rust tijdens een complete maaltijd met een heerlijk voor-, hoofd-, en nagerecht. Er wordt heel wat afgelachen en nagenoten voor je weer terugkeert naar huis of je vakantieadres. Zo doe je weer voldoende energie op voor alles wat de avond en de volgende dag je brengen.