10 Restaurants in Zwolle

Restaurants in Zwolle: culinaire hoogstandjes in een aantrekkelijke stad

Overijssel is een prachtige Nederlandse provincie. Je vindt er veel mooie natuurgebieden en aantrekkelijke steden en dorpen waar van alles te zien en te beleven valt. Zo kun je in Zwolle en zijn restaurants volop genieten van al het goede dat kunst, cultuur, historie en culinaire hoogstandjes te bieden hebben. Als je in de stad bent, dan kun je er bezoeken brengen aan onder andere het internationaal bekende museum De Fundatie, het Anton Pieck Museum in het nabijgelegen Hattem, de Herman Brood Experience en de laatgotische toren De Peperbus. Na al je ontdekkingen in deze bijzondere stad is het tijd om aan tafel te gaan in een van de vele goede restaurants die Zwolle rijk is. Je vindt er uiteenlopende gelegenheden waar diverse internationale keukens en natuurlijk ook de Hollandse pot geserveerd wordt.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Silk Sushi & Asian Dining

Binnenstad
Aziatisch
5.0/6333
Silk Sushi & Asian Dining

Kota Radja - Hattem

Centrum
Chinees
5.6/6102
Kota Radja - Hattem

Fratelli D'italia

Binnenstad
Italiaans
4.1/616
Fratelli D'italia
Beste restaurants in de buurt?

De Admiraal Zwolle

Binnenstad
Internationaal
5.5/64
De Admiraal Zwolle

Hearth

Centrum
Vegetarisch
5.6/628
Hearth

Ferilli's Caffe

Zuid
Italiaans
4.8/685
Ferilli's Caffe

Olijfje

Centrum
Mediterraans
5.6/6598
Olijfje

Gouden Huis - Almere

Almere Stad
Aziatisch
5.3/6573
Gouden Huis - Almere

Amstelhoeck

Centrum
Nederlands
4.7/6226
Amstelhoeck

Ristorante Assaggi

Centrum
Italiaans
5.0/670
Ristorante Assaggi
 1. 1.

  Snel en eenvoudig goede restaurants in Zwolle vinden

  Het valt niet mee om zelf vlot een goede keuze te kunnen maken uit het grote aanbod restaurants in Zwolle. Dat is precies de reden waarom je beslist gebruik moet maken van de online diensten van Quandoo. Via de website of de app kun je met een paar klikken op je computer, telefoon of tablet een overzicht van alle horecagelegenheden in de stad bekijken. Je vindt er de menu’s, prijslijsten en reviews van eerdere gasten. En als je wilt, kun je zelfs direct een tafeltje reserveren in het etablissement van je voorkeur. Zo ben je na je bezoek aan The Great Escape, het Bonami Spelcomputer Museum en een rondvaart over de stadsgrachten verzekerd van een plek in een van de beste restaurants van Zwolle.
 2. 2.

  De restaurants van Zwolle: genieten van internationale keukens

  Vanzelfsprekend zijn er restaurants in Zwolle waar je een goede Hollandse maaltijd kunt nuttigen. Maar ook liefhebbers van de buitenlandse keuken komen in de stad volop aan hun trekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Italiaanse specialiteiten, de Indiase keuken, Chinees eten, Surinaamse lekkernijen en Griekse gerechten! Je vindt door de hele stad heen diverse locaties waar je kunt genieten van geweldige menu’s uit internationaal gewaardeerde keukens. Via Quandoo kun je vlot online bij jouw voorkeuren passende restaurants in Zwolle vinden en profiteren van speciale aanbiedingen en de loyalty points van Quandoo. Voor je het weet zit je met je reisgenoten aan een tafeltje in een gezellige eetgelegenheid met een bijzondere sfeer en volop keuze uit smaakvol bereide gerechten voor jong en oud.
 3. 3.

  Nooit een tegenvaller in de restaurants van Zwolle

  Als je gebruik maakt van de online dienstverlening van Quandoo, dan heb je weinig kans op een tegenvaller wanneer je op zoek bent naar de beste restaurants van Zwolle. Quandoo heeft alle etablissementen digitaal in beeld gebracht en biedt je de gelegenheid om online snel te kunnen kiezen voor een eetgelegenheid die past bij jouw persoonlijke smaak, je beschikbare budget en de omgeving waarin je uit eten wilt gaan. Vlakbij bekende locaties zoals de Sassenpoort, de Windesheimer Molen, Bioscoop De Kroon bij nacht, theater De Spiegel en veel leuke winkelstraten, kun je in de restaurants van Zwolle geweldig eten en drinken na een dag vol indrukken en plezier.
 4. 4.

  Vind in Zwolle geschikte restaurants voor iedereen

  Ook voor een gezin met kinderen zijn er in Zwolle verschillende restaurants te vinden waar je ontspannen aan tafel kunt gaan. Via Quandoo kun je online ontdekken of de locatie van je voorkeur een kindvriendelijke omgeving en speciale kindergerechten op de kaart heeft. Zo weet je van tevoren exact waar je aan toe bent en hoef je je rond etenstijd geen zorgen te maken. Hierdoor kun je je voor je bezoek aan de restaurants in Zwolle zorgeloos concentreren op je bezoeken aan het Nederlands Bakkerij Museum, de oude stadsmuur, Park de Wezenlanden, het monumentale Huis Met de Hoofden en het Ten Kate’s Dierenpark in het vlakbij gelegen Nieuwleusen. Op deze manier kies je voor een compleet verzorgde dag met een grote diversiteit aan bezienswaardigheden en culinaire verrassingen.
 5. 5.

  Nagenieten in de restaurants van Zwolle

  Aan het einde van een dag waarop je veel gezien en meegemaakt hebt, kun je aan een tafeltje van een van de goede restaurants van Zwolle nagenieten en tijdens het eten alvast wat foto’s bekijken die je in deze unieke stad gemaakt hebt. In de grote stad moet je vaak veel lopen en je hebt dus ongetwijfeld trek gekregen na het zien van bijvoorbeeld park Eekhout, Doepark Nooterhof en de in de stadsmuur gebouwde Wijndragerstoren. Door gebruik te maken van de online dienstverlening van Quandoo schiet je altijd raak als je op zoek bent naar restaurants in Zwolle waar je je dag smaakvol kunt beëindigen. Na afloop van de maaltijd in je favoriete eetgelegenheid, ben je van harte uitgenodigd om bij Quandoo zelf je eigen review achter te laten als inspiratiebron voor gasten die na jou komen.