8 Restaurants in Centrum, Amstelveen

Restaurants Amstelveen Centrum: relaxed uit eten onder de rook van Amsterdam

Ten zuiden van Amsterdam en grenzend aan het Amsterdamse Bos ligt Amstelveen. Het is een populaire woonplaats voor forenzen die in de hoofdstad werken, maar liever in een kleinere plaats wonen. Ook voor een dagje uit is Amstelveen een leuke bestemming. Zo zit er een groot winkelcentrum in Amstelveen Centrum. Net als restaurants, cafés en het Cobra Museum voor Moderne Kunst. Bovendien vind je in de binnenstad een schouwburg en het poppodium P60. Dus voor theatervoorstellingen en concerten zit je goed in Amstelveen Centrum. Ook restaurants zijn er in allerlei variaties: van chique tot basic en van Nederlands tot Oriëntaals. Wil je dus voor je avondje uit eerst nog lekker eten? Reserveer dan alvast een tafel via Quandoo. Zo hoef je geen tijd te verspillen met de zoektocht naar een plekje in een van de restaurants van Amstelveen Centrum.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Grand Cafe All Sports

Centrum
Borrel
5.6/621
Grand Cafe All Sports

Blvd Cafe

Centrum
Internationaal
4.6/612
Blvd Cafe

Grill-Bar Rooz

Centrum
Internationaal
6.0/63
Grill-Bar Rooz
Beste restaurants in de buurt?

Diwali Palace

Centrum
Indiaas
6.0/61
Diwali Palace

Veri Sapori

Centrum
Italiaans
5.0/614
Veri Sapori

Restaurant Kronenburg

Centrum
Internationaal
5.5/62
Restaurant Kronenburg

Pasta Pane e Vino

Centrum
Italiaans
5.0/61
Pasta Pane e Vino

Silversant

Centrum
Internationaal
Silversant
 1. 1.

  Historisch of modern: kies de juiste restaurants in Amstelveen Centrum

  In de Middeleeuwen ontstond aan de westelijke oever van de Amstel het turfdorp Amstelveen. In de 17e en 18e eeuw veranderde het dorp in een toevluchtsoord voor rijkere Amsterdammers die rust en ruimte wilden. De aantrekkingskracht op welgestelden heeft enkele eeuwen geduurd. Ook bijzonder aan de plaats is dat het zowel een nieuwe als een oude kern heeft. Zo vind je restaurants in Amstelveen Centrum in het zogenaamde Oude Dorp met zijn kleine huizen en smalle straten. Wanneer je uit eten gaat in een van de restaurants in Amstelveen Centrum kun je dus kiezen voor een grootstedelijke moderne omgeving of een knus historisch Nederlands dorp.
 2. 2.

  Amstelveen Centrum: restaurants in een gezellig dorp

  Wil in het Oude Dorp een van de restaurants in Amstelveen Centrum bezoeken, dan wacht er onder andere een sfeervolle Italiaanse eetgelegenheid. Bij Villa Borghese beheersen ze alle facetten van de Italiaanse keuken. Van een gesneden ribeye met rucola en Parmezaanse kaas tot en met de absolute klassiekers onder de pizza's: de Margherita. Zoek je de Nederlandse gezelligheid? Die vind je in Grand Café 't Oude Dorp. De kaart biedt gerechten uit alle windstreken, maar je kunt er ook terecht voor verse tomatensoep met een huisgemaakte soepstengel.
 3. 3.

  Lees de ervaringen voordat je kiest voor restaurants in Amstelveen Centrum

  Wil je liever eten in het nieuwe Amstelveen Centrum? Restaurants in allerlei soorten vind je ook daar volop. Probeer bijvoorbeeld de creatieve sushi van de Japanse eetgelegenheid Tanuki. Of geniet van een authentiek Nederlands broodje tartaar bij restaurant Popov. Wat je ook besluit, het is een goed idee om eerst de reviews op Quandoo te checken. Zo weet je zeker of je de goede keuze maakt.