Gefilterd op:
Leeg alle
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveerbaar
Alleen Smart Offers

74 Restaurants in Zuid, Amsterdam

Restaurants Amsterdam-Zuid: culinaire genieten in een fraai stadsdeel

In de restaurants van Amsterdam-Zuid uit eten gaan is een goed idee wanneer je verblijft in dit fraaie stadsdeel van de Nederlandse hoofdstad. Het is dé uitvalsbasis voor culturele, historische en culinaire uitstapjes naar bijzondere locaties, interessante musea en plaatsen waar je veel eigentijds vermaak vindt. Bovendien tref je in de hele stad een bonte verzameling van culturen aan die het bruisende stadsleven nog eens extra onderstrepen. Je kunt er urenlang wandelen en kennismaken met de rijke historie die tot ver voor de middeleeuwen terug gaat. Voor jong en oud valt er zoveel te zien dat je er in een dag niet toe komt om het allemaal goed te bekijken. Als je aan het einde van een dag vol ontdekkingen trek hebt gekregen, dan kun je meer dan goed terecht in een van de vele leuke restaurants in Amsterdam-Zuid waar je met een tapbiertje of een goed glas wijn onder handbereik van diverse heerlijke maaltijden kunt genieten.

Beschikbare restaurants vinden:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Mamouche

Zuid
Arabisch
5.6/6257
Mamouche

Michiu Lounge

Zuid
Aziatisch
5.4/6132
Michiu Lounge

Italiaans Restaurant l'Arena

Zuid
Italiaans
5.1/6100
Italiaans Restaurant l'Arena
Beste restaurants in de buurt?

Ferilli's Caffe

Zuid
Internationaal
4.9/636
Ferilli's Caffe

l'Angolo Italiano

Zuid
Italiaans
5.0/6104
l'Angolo Italiano

Chinees Restaurant Oceania

Zuid
Chinees
5.4/677
Chinees Restaurant Oceania

Orbit Amsterdam

Zuid
Aziatisch
4.7/662
Orbit Amsterdam

Spaans Restaurant Vamos a Ver

Zuid
Spaans
5.2/671
Spaans Restaurant Vamos a Ver

Ristorante Sardegna

Zuid
Italiaans
5.0/615
Ristorante Sardegna

Orontes de Pijp

Zuid
Turks
5.5/651
Orontes de Pijp

Ristorante Due Napoletani

Zuid
Italiaans
5.2/657
Ristorante Due Napoletani

Oriental Restaurant Ruby

Zuid
Chinees
5.4/630
Oriental Restaurant Ruby

Brasserie de Joffers

Zuid
Internationaal
5.5/615
Brasserie de Joffers

Café Lusthof

Zuid
Internationaal
5.3/626
Café Lusthof

El Borne

Zuid
Nederlands
4.6/616
El Borne

Balti House

Zuid
Indiaas
5.5/64
Balti House

Buffalo Steakhouse

Zuid
Steak
5.1/69
Buffalo Steakhouse

Pind Punjabi

Zuid
Indiaas
5.6/68
Pind Punjabi

Saray Lokanta

Zuid
Turks
6.0/61
Saray Lokanta

Colosseo

Zuid
Italiaans
6.0/61
Colosseo
 1. 1.

  Online reserveren is in de restaurants van Amsterdam-Zuid geen probleem

  Op een geheel bij deze moderne tijd passende wijze, kun je in Amsterdam-Zuid verschillende restaurants online met elkaar vergelijken via Quandoo. Je kunt er lezen wat eerdere gasten van diverse gelegenheden vonden en de menukaarten en prijslijsten inzien. Ook het online reserveren van een tafeltje voor de lunch of het diner is via Quandoo geen enkel probleem. Zo weet je van tevoren zeker dat er plaats voor je is en kun je zorgeloos eerst bezoeken brengen aan het Vondelpark, het Van Goghmuseum, de Heineken Experience, het wereldwijd vermaarde Rijksmuseum en de Albert Cuyp. Je kunt ook, vlakbij de beste restaurants van Amsterdam-Zuid deelnemen aan een reuzeleuke Segway City Tour of met een rondvaartboot over het IJ en door de grachten varen.
 2. 2.

  Proeven van buitenlandse gerechten in de restaurants van Amsterdam-Zuid

  Het kan natuurlijk niet anders of je kan in verschillende restaurants in Amsterdam-Zuid gewoon van de Hollandse pot genieten. Maar vooral ook fans van buitenlandse gerechten zullen hun ogen uitkijken bij het zien van het grote aanbod van internationale restaurants. Je vindt er via Quandoo online perfecte eetgelegenheden met gerechten uit Italië, Frankrijk, Griekenland, Thailand, Egypte, Mexico, Afrika, Spanje, Turkije, India en China. Zo is er voor iedere smaak in Amsterdam-Zuid een goed restaurant te vinden waar je kunt proeven van buitenlandse gerechten van topkwaliteit. Maar voor je aan tafel gaat, moet je natuurlijk eerst wat gaan zien en beleven. Je vindt in het stadsdeel onder meer het Sarphatipark in woonwijk De Pijp, het aan het Stationsplein gelegen Olympisch Stadion, het Holland Casino, diverse bioscopen, de Stadsschouwburg en het bij fervente shoppers geliefde winkelparadijs de PC Hooftstraat.
 3. 3.

  Uit eten gaan lukt altijd goed in de restaurants van Amsterdam-Zuid

  Het zal je altijd lukken om goed uit eten te gaan in de restaurants van Amsterdam-Zuid. Ongeacht je smaak en je voorkeur voor een bepaalde omgeving vind je er via Quandoo online altijd een geschikte gelegenheid waar je kwalitatief goed kunt eten en drinken. Zowel de lunch als het diner kunnen er genuttigde worden tijdens een dag waarop je bijzondere locaties bezoekt zoals het Concertgebouw aan het Museumplein, rivier de Amstel, het Indië-Nederland Monument en het Willemspark. Je treft er overal in de omgeving de restaurants van Amsterdam-Zuid aan, zodat je nooit lang hoeft te reizen om je honger te stillen en je dorst te lessen.
 4. 4.

  De restaurants in Amsterdam-Zuid: plezierig eten met het hele gezin

  Het vraagt altijd even iets meer van je aandacht wanneer je met kinderen uit eten wilt gaan. Wat dat betreft heeft Quandoo ideale mogelijkheden om je online te helpen met het vinden van voor het hele gezin geschikte restaurants in Amsterdam-Zuid. Reserveer dus online in een van de kindvriendelijke restaurantsdie in Amsterdam-Zuid gesitueerd zijn en je weet zeker dat er op de jongsten onder ons gerekend wordt in een speelse ambiance met aparte menu's voor kinderen. Lekker eten en drinken is tenslotte voor iedereen! Zo heb je dubbel plezier van een dag met trips naar het Duivelseiland, een van de comedyclubs, het Rai-gebouw en tal van andere bijzondere plekken in stadsdeel Zuid.
 5. 5.

  Nergens zo goed afsluiten als in de restaurants van Amsterdam-Zuid

  Je kunt na een bezoek aan de stad je dag nergens zo goed afsluiten als in de restaurants van Amsterdam-Zuid. Terwijl je lekker zit aan een van tevoren gereserveerd tafeltje, kun je met je reisgenoten ontspannen nakaarten over wat je door de dag heen allemaal hebt gedaan en gezien. Ondertussen geniet je samen van een uitstekende maaltijd met een aantrekkelijk voorgerecht, een onvergetelijk hoofdgerecht en een smaakvol dessert als besluit. Daarna keer je moe maar voldaan en vol goede herinneringen voldaan weer huiswaarts.