1 Restaurant in Centrum, Breda

Breda centrum: uitstekende restaurants en fraaie bezienswaardigheden

Noord-Brabant heeft een verrassende diversiteit aan mogelijkheden op het gebied van kunst, cultuur, vermaak, indrukwekkende bezienswaardigheden en culinaire hoogstandjes. Zo kun je in Breda centrumdiverse goede restaurants bezoeken nadat je in de bijzondere oude binnenstad uitgebreid hebt rondgekeken. Je kunt er genieten van prachtige oude gebouwen die onder architectuur gebouwd zijn en heerlijk shoppen in gezellige winkelstraten met een ruim aanbod. Ook de vele Rijksmonumenten en andere bijzondere locaties weten jaarlijks de vele internationale bezoekers van de stad te inspireren. En als je onderweg trek krijgt, dan zijn er in Breda centrum veel verschillende restaurants te vinden waar je terecht kunt voor smaakvolle gerechten uit onder andere de Hollandse, Aziatische, Griekse, Franse, Indiase, Turkse of Surinaamse keuken. Het is maar net waar je van houdt. Overal in de stad kun je in gastvrije horecagelegenheden kennis maken met het beste dat Noord-Brabant je op culinair gebied te bieden heeft.

Zoek snel naar:
Sorteren op:Meest relevante eerst
 • Meest relevante eerst
 • Best beoordeelde eerst
 • Meest beoordeelde eerst
 • Duurste eerst
 • Goedkoopste eerst

Sumo Breda

Centrum
Sushi
5.1/6508
Sumo Breda
Beste restaurants in de buurt?
 1. 1.

  Vind en reserveer via Quandoo uitstekende restaurants in Breda centrum

  In het zuiden van Nederland kun je al een beetje proeven van het Bourgondische leven. De gemoedelijke sfeer en gastvrijheid vindt je overal terug in Breda centrum en de restaurants van de stad. Je kunt er goed eten en drinken nadat je gedenkwaardige bezoeken hebt gebracht aan onder andere het Begijnhof, de Grote Kerk, het stadskasteel of het Stedelijk Museum. Overal waar je komt, ervaar je de rijke historie van de stad met zijn eeuwenoude gebouwen en bijzondere monumenten. Na een dag vol met indrukken en intensieve bezigheden, is het plezierig om in een leuk etablissement te kunnen genieten van heerlijke dranken en smaakvolle gerechten. Op dit gebied hebben de restaurants in Breda centrum je veel te bieden. Overal wordt je met de typisch Brabantse gastvrijheid met open armen ontvangen. Via Quandoo kun je op overzichtelijke wijze alvast online alle eetgelegenheden in de stad met elkaar vergelijken om tot een goede persoonlijke keuze te komen. Met Quandoo kun je op je telefoon, computer of tablet de menukaarten en prijslijsten bekijken en reviews van anderen lezen. Ook is het mogelijk om online alvast je reservering te plaatsen in een van de restaurants in Breda centrum.
 2. 2.

  Genieten en smullen voor iedereen in de restaurants van Breda centrum

  In Breda centrum en zijn restaurants kun je heerlijk genieten en smullen van ontspannende bezigheden en perfecte maaltijden. Je kunt deze unieke stad gaan ontdekken aan de hand van bezoeken aan onder meer het Gamemuseum waar jong en oud veel plezier kunnen beleven. Maar ook met leuke en interessante bezienswaardigheden als Reptielenhuis De Aarde, het Van Goghhuis, het Bierreclame Museum en de Willem Merkxtuin, kun je je prima vermaken. Voor een goede lunch of een aantrekkelijk diner, kun je onderweg terecht in de restaurants van Breda centrum die je snel online kunt bekijken en reserveren via Quandoo. Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een smartphone, computer of tablet. Wel zo gemakkelijk, als je graag precies weet waar je aan toe bent.
 3. 3.

  Maximaal plezier en optimaal gemak in de restaurants van Breda centrum

  Al met al staat een bezoek aan Breda centrum en zijn restaurants altijd voor een leuk dagje uit, onvergetelijke herinneringen en perfecte culinaire belevenissen. In historische sferen kun je er profiteren van smakelijke vlees- en visgerechten of vegetarische en biologisch verantwoorden menu’s. De stad heeft op alle fronten veel te bieden voor volwassene en kinderen die op zoek zijn naar een gevarieerd uitstapje in een stad waar veel te ontdekken valt. Met behulp van Quandoo vindt je in Breda centrum online gemakkelijk restaurants waar je met je familie of vrienden je trip op aangename wijze kunt afsluiten.