Menu from Bij Raggers
Check out the menu(s)
Menu highlights
Includes dishes that are:
Vegetarian
Mains
GEMARINEERDE ZALM
Panna Cotta met Wasabi, gel van Papaya & krokantje van Sesam
HALF DOZIJN OESTERS
Vinagrette van Yuzu, Gember & Spaanse Peper
ZEEBAARSFILET
Op de huid gebakken, Gamba, Tagliatelle & Saus van langoustine
PULLED VEAL
Bapao, crème van Mais, Koolsalade & saus van Honing, Mosterd en Chilli
RAVIOLI & ZOMERTRUFFEL
Knolselderijpuree, Truffelsaus & Parmezaanse Kaas
TAARTJE VAN CHAMPIGNON
saus van Truffel
CONFIT DE CANARD
Gekonfijte Eendenbout met Rabarber, mousseline van Aardappel & saus van Bloedsinaasappel
JONGE WILDE EENDFILET
Crème van Chioggia, bitterbal van Confit de Canard & Saus van Chioggia
CARPACCIO RUNDERENTRECOTE
Rucola Pesto, Pijnboompitten, Parmezaanse kaas, Kappertjes & Truffelmayonaise
GANZENLEVER
Krokant gebakken met stroop van Appel, saus van Vanille & Brioche Broodje
Desserts
CHEESECAKE & LIMOENIJS
Gekarameliseerde Rabarber, Aardbei & Citrus Zeste
GESUIKERD ROOD ZOMERFRUIT
Vanille-ijs & Slagroom
SABAYON
Compoté van Sinaasappel, Grand Marnier, Lange Vinger & Passievruchtijs
5 INTERNATIONALE KAASSOORTEN
met Noten-Dadelbrood. Samengesteld door de 1ste Maitre Fromager van Nederland René Koelman van Bourgondisch Lifestyle
