Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Almere
Almere Haven
Brasserie Julia
Brasserie Julia Reviews

Brasserie Julia

International, French, European, Dutch

Dishes priced around22€

Photo of restaurant Brasserie Julia in Almere Haven, Almere

Fast and free booking for:

Reviews of Brasserie Julia (209)

Read what people think about Brasserie Julia. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Brasserie Julia before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Brasserie Julia and book a table with confidence!

5.5/6

209 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6117
579
48
32
22
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Ingrid K.10 days ago · 1 review

Gezellig restaurant, heel goed personeel, eten prima. We gaan er vaker naar toe.

"Very good"
5/6
C.G. O.15 days ago · 7 reviews

Gezellige ongedwongen sfeer. Eten is van prima kwaliteit en een normale prijs

"Very good"
5/6
Jacqueline d.a month ago · 1 review

Vaak gegeten. Altijd prima prijs/ kwaliteit. Heerlijk, komen zeker weer. Top👍

"Very good"
5/6
Lyda L.a month ago · 1 review

Heerlijke lunch en fijne sfeer. Aardige bediening die ook keurig onze jassen aannam.

"Very good"
5/6
Saskia v.2 months ago · 2 reviews

De service en het eten was goed. Het is er nu heel mooi ( gesloten) terras

"Excellent"
6/6
Nico v.3 months ago · 1 review

Altijd lekker eten. Goed van smaak en kwaliteit. Heerlijk om daar te zijn

"Very good"
5/6
C.G. O.4 months ago · 7 reviews

Gezellige ongedwongen sfeer met heerlijk eten. Er werd zelfs gevraagd of de gerechten al geserveerd konden worden.

"Very good"
5/6
Maarten V.4 months ago · 1 review

lekker gegeten en vriendelijke bediening. mooie gerechten en een heerlijke lokatie

"Very good"
5/6
Caroline B.5 months ago · 1 review

Heerlijk geluncht, leuke vriendelijke bediening. Gezellige lokatie, zeker een aanrader

"Very good"
5/6
Bianca V.7 months ago · 1 review

Altijd goed lachen bediening en het eten is van goede kwaliteit.

"Very good"
5/6
Luuk M.9 months ago · 1 review

prima gegeten en goede wijn, gezellige sfeer met dit weekend Jazz muziek

"Very good"
5/6
Rein v.a year ago · 1 review

Met 6 personen gegeten, mooie zaak, vriendelijke en correcte bediening. Zowel vlees als vis erg lekker

"Good"
4/6
Ros d.a year ago · 1 review

Jammer van de rioollucht maar verder was alles goed. De kok had zijn best gedaan. Prima bediening.

"Excellent"
6/6
James S.2 years ago · 1 review

Uitstekend gegeten en uitermate goede bediening. Keuze genoeg op de menukaart. Een aanrader !

"Very good"
5/6
Gerard P.2 years ago · 1 review

Mooi en rustig lunch restaurant met een goede prijs - kwaliteit verhouding. Vriendelijk personeel.

"Very good"
5/6
Mirjam L.3 years ago · 1 review

Heerlijk geluncht en genoten. Goede bediening. Het was wel wat druk en iets te weinig personeel, dus soms even wat langer wachten. Maar de aardige meiden maakten dit goed!

"Excellent"
6/6
Rianne H.3 years ago · 1 review

Personeel echt super leuk! En eten heerlijk!! Echt helemaal super!

"Excellent"
6/6
Michele D.3 years ago · 1 review

Weer top gegeten! 👌Gezellig en goede bediening. Bedankt Julia en John!

"Excellent"
6/6
Josje B.4 years ago · 1 review

wat hebben we hier lekker gegeten en vriendelijk personeel.komen zeker weer terug .

"Excellent"
6/6
Hellen W.4 years ago · 1 review

Altijd goed eten, heerlijk bereid en prachtig opgediend. Bediening is super en doen alles om je een heerlijk avond te bezorgen.

"Good"
4/6
Leida B.4 years ago · 1 review

Lekker gegeten en prettige bediening. Mooi uitzicht over de Havenkom.

"Very good"
5/6
Hans B.4 years ago · 1 review

Heerlijk weer op het terras, prima gegeten, dank voor de gastvrijheid Julia!

"Good"
4/6
zsuzsi m.4 years ago · 1 review

Wij hebben gezellig en lekker gegeten, de bediening was vriendelijk, aan het eind, kregen wij het idee, dat wij weg moesten, omdat wij niets meer bestelden. Dat was ongemakkelijk. Soms zit je vol, terwijl je nog niet uitgeklets bent.

"Very good"
5/6
Nelly D.4 years ago · 1 review

Lekker gegeten, leuke bediening en gastvrouw. Goede wijnen lekkere kaart.

"Very good"
5/6
Huib S.4 years ago · 1 review

Leuke bediening en goed gegeten. Prachtige locatie. Een echte aanrader.

"Excellent"
6/6
Ying L.4 years ago · 1 review

Prima eten gezellige sfeer goede prijs kwaliteit verhouding gewoon goed dus.

"Very good"
5/6
Erica W.4 years ago · 1 review

Heerlijk weer, voor het eerst weer op een terras. Lekkere hete cappuccino en een lekkere lunch!

"Excellent"
6/6
Bianca d.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten!! Heel goed geregeld allemaal en je hebt het idee dat alles gewoon normaal is zoals het voor de corona was!

"Excellent"
6/6
Noël G.4 years ago · 1 review

Zoals vanouds lekker gegeten en erg gezellig. Aanrader. Steak tartaar. Dankjewel.

"Very good"
5/6
Monique v.4 years ago · 2 reviews

Prima eten, fijne bediening. Komen zeker weer eens terug hoor

"Very good"
5/6
Bert K.4 years ago · 1 review

Blijft geweldig brasserie en geweldige bediening😇altijd terugkomen en genieten 😉

"Excellent"
6/6
Dennis v.4 years ago · 1 review

Goed verzorgd terras, vriendelijk personeel. En het eten was erg lekker, en mooi gepresenteerd.

"Excellent"
6/6
Fred B.4 years ago · 3 reviews

Na de sluiting ivm Corona konden we weer uit eten! Heerlijk gegeten ondanks alle maatregelen, die zeer goed werden nageleefd. Lekker verwend door het team, en alles smaakte geweldig.

"Excellent"
6/6
Dorothé B.4 years ago · 1 review

Terras was goed ingericht volgens RIVM normen en personeel was erg aardig. Lekker geluncht!

"Excellent"
6/6
Mirjam T.4 years ago · 1 review

De sfeer en het eten was uitstekend. De bediening is zeer beleefd en let goed op of alles naar wens is. Het was een uitstekend avondje uit eten.

"Excellent"
6/6
Theo P.4 years ago · 2 reviews

Na de sluitingsperiode weer zoals wij het gewend zijn. John & Julia met medewerkers zijn toppers in de horeca aan de Haven in Almere

"Excellent"
6/6
Frank D.4 years ago · 1 review

tafel boven gehad maar was perfect niks achteraf bediening was prima

"Very good"
5/6
Trudy V.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten en super vriendelijke bediening We komen zeker gauw terug top

"Excellent"
6/6
Theo G.4 years ago · 2 reviews

Eten en bediening top, alleen toen wij er waren was er weinig keuze van verschillende soorten vis op de kaart alleen div. tong soorten.

"Excellent"
6/6
Irma A.4 years ago · 2 reviews

Een fantastische keuken en gezellige ambiance, gewoon een échte aanrader.