Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Houten
Centre
Brasserie &Zo
Brasserie &Zo Reviews

Brasserie &Zo

Contemporary, Dutch

Photo of restaurant Brasserie &Zo in Centre, Houten

Fast and free booking for:

Reviews of Brasserie &Zo (74)

Read what people think about Brasserie &Zo. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Brasserie &Zo before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Brasserie &Zo and book a table with confidence!

5.5/6

74 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
647
519
48
3
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Marieke v.17 days ago · 1 review

We hebben weer Super lekker gegeten . Heerlijke gerechten en allemaal plaatjes om te zien hoe ze gemaakt zijn echt TOP

"Good"
4/6
Fieke W.22 days ago · 1 review

Prima eten. Alleen geen mail sturen voor een review als we ons voorgerecht nog niet eens ophebben!

"Excellent"
6/6
Yvonne P.22 days ago · 1 review

Goede ontvangst en heerlijk gegeten. Bedankt! We komen snel weer.

"Excellent"
6/6
marc w.a month ago · 1 review

Gezellig, heerlijk gegeten, Gastvrije bediening. Kortom 1% zeker voor herhaling vatbaar.

"Excellent"
6/6
Rebecca B.2 months ago · 1 review

Huiselijke sfeer, aardig personeel en creatieve kok. Eten was heerlijk!!!

"Very good"
5/6
Commu V.2 months ago · 1 review

Erg vriendelijk personeel. Gerechten zijn met liefde klaar gemaakt. Top

"Excellent"
6/6
Yvonne O.4 months ago · 1 review

Gezellige sfeer. Top bediening en heerlijk eten. Top avond dus.

"Very good"
5/6
Sandra J.4 months ago · 1 review

Heerlijk samen gegeten en genoten van de mooie opmaak. Fijne ambiance.

"Excellent"
6/6
Freya Kirsten v.4 months ago · 1 review

Dikke aanrader! Ontvangst was super, het eten echt voortreffelijk, goede wijn en zeer vriendelijk personeel. Komen zeker een keer terug. En top te combineren met een voorstelling bij de Slinger.

"Good"
4/6
Cobie V.4 months ago · 1 review

Heerlijk eten ,goede wijn. Prima bediening en een gezellige entourage!

"Very good"
5/6
Sacha S.5 months ago · 1 review

Heerlijk eten, lieve medewerkers ,lekkere wijn, helemaal top!! Passie Yeah!

"Good"
4/6
Patty K.5 months ago · 1 review

Bediening was zeer vriendelijk. Keuze uit 'niet' standaard gerechten maar eens iets anders. Kwaliteit zeer goed en de opmaak uitzonderlijk mooi! Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar.

"Very good"
5/6
Marja K.6 months ago · 1 review

Alles was prima, lekkere lunch en uitstekende bediening! Gezellig ingericht!

"Good"
4/6
Tineke W.7 months ago · 1 review

Heerlijk eten, prima hoeveelheid, keurige vriendelijke bediening. Komen graag terug.

"Excellent"
6/6
Sylvia S.8 months ago · 2 reviews

Heerlijke gerechten en wijnen. Ontzettend leuke medewerkers!! Echte aanrader komen zeker weer terug.

"Excellent"
6/6
Tineke O.8 months ago · 1 review

Ontzettend lekker gegeten. Zeer vlotte, uitstekende bediening op een heel gemoedelijke en amicale manier zonder vrijpostig te zijn. Top zijn ook de koffiekopjes uit grootmoeders tijd 😄

"Excellent"
6/6
Jet K.8 months ago · 1 review

Het eten was verrassend, kleurrijk en erg lekker. Prachtig en creatief opgemaakt. Een echte aanrader. Het personeel is heel erg vriendelijk .

"Very good"
5/6
Evelien C.9 months ago · 1 review

Goed, gezellig en bediening top en vriendelijk. Voor herhaling vatbaar

"Excellent"
6/6
Omar B.10 months ago · 1 review

Een menu waar de creativiteit en er vanaf spat en bediening waar je graag voor terugkomt.

"Very good"
5/6
Willeke D.2 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, mooie gerechten, fijne sfeer. Weer een fijn avondje uit

"Excellent"
6/6
Anne v.2 years ago · 1 review

Je kunt bij Jörgen en Trudy fantastisch eten van een weliswaar kleine kaart, maar echt alles is heerlijk!!

"Excellent"
6/6
Eddy v.4 years ago · 1 review

Geweldige avond gehad netjes geholpen en gezien de corona alles op een goede manier behandeld, uitstekende keuken met vriendelijke bediening, zeker een aanrader en we komen graag terug.

"Very good"
5/6
Carla M.4 years ago · 1 review

Héérlijk op terras geluncht , lekker eten en aardige bediening

"Good"
4/6
Daan V.4 years ago · 1 review

Waren hier voor de lunch, prima, leuk terras. Kom graag terug.

"Excellent"
6/6
Daisy W.4 years ago · 1 review

Mooie terras, vriendelijk personeel, heerlijk eten en een geweldige relaxte sfeer.

"Good"
4/6
Ans S.4 years ago · 1 review

Heerlijk op Terras met vriendin geluncht Lunch was heerlijk .bediening vriendelijk en gezellige sfeer . Ik ga er zeker vaker naar toe .😃🥂

"Very good"
5/6
Hanneke v.4 years ago · 1 review

super relaxed en goed / lekker eten zeker een aan rader

"Excellent"
6/6
Margot V.4 years ago · 1 review

Super professioneel team en heerlijk gegeten. Echt een top avond gehad. Komen zeker terug!

"Very good"
5/6
Marleen H.4 years ago · 1 review

Verassende smaken, zeer smaakvol opgediend en attent en goede bediening

"Good"
4/6
Jolanda s.4 years ago · 1 review

Goed gegeten in een ontspannen sfeer. Geen opdringere bediening. Bijna onzichtbaar maar als je iets nodig had, stond men paraat.

"Excellent"
6/6
Ellen A.4 years ago · 1 review

Het was weer een avondje met heerlijk eten, goede wijn en alle aandacht voor de klant!! Top!!

"Excellent"
6/6
Ella v.4 years ago · 1 review

Culinaire creatieve smaaksensaties! Verwarmende gastvrijheid. Dank, we genieten nog na!

"Very good"
5/6
Eric M.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten in een relaxte sfeer. Helemaal prima, aanbevolen !

"Excellent"
6/6
Jolien V.4 years ago · 1 review

Sfeervol , gezellig, goede bediening en heerlijk gegeten! Een aanrader!

"Excellent"
6/6
Marianne v.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Prachtig opgemaakte borden en mooie smaakcombinaties. Een gastvrije bediening. Wij komen zeker terug

"Excellent"
6/6
Karin K.4 years ago · 1 review

Superlekker gegeten, lekker klaargemaakt en prachtig opgediend en een hele attente en positieve bediening!

"Excellent"
6/6
Irene R.4 years ago · 1 review

Zoals altijd heerlijk gegeten en top service ! ! !

"Very good"
5/6
Mandy B.4 years ago · 1 review

The soup of the day was tasty! I only missed the bread, but I could have asked for it. Therefore not perfect score, but otherwise excellent!

"Very good"
5/6
Egon V.4 years ago · 1 review

Top, prima eten in een prima sfeer op een leuke locatie

"Excellent"
6/6
Mirella B.4 years ago · 1 review

De hele ervaring is top! Goed eten en een fantastische bediening/sfeer!

"Very good"
5/6
Remco v.4 years ago · 2 reviews

Genoten van een heerlijke verrassingslunch met lekkere wijnen en een goede service. Wij komen zeker terug!

"Excellent"
6/6
Marion H.4 years ago · 1 review

Met ons gezin heerlijk gegeten van mooi opgemaakte borden en met een supervriendelijke bediening

"Excellent"
6/6
Maria S.4 years ago · 1 review

Het is elke keer weer een feestje om uit eten te gaan bij Brasserie & Zo.

"Very good"
5/6
Han K.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, we komen zeker terug. Eindelijk weer op een terras na zoveel weken.

"Excellent"
6/6
Robert P.4 years ago · 1 review

Toppertje. Gezellig restaurant, perfect terras. Ze doen altijd erg hun best om het de gasten naar de zin te maken.

"Excellent"
6/6
Erika M.4 years ago · 1 review

Heerlijk eten op mooi opgemaakt bord zoals altijd hier! Gezellige sfeer ook.

"Excellent"
6/6
olga w.4 years ago · 1 review

Lekker eten, leuke bediening en goede prijs kwaliteit!!! Dus wat wil je nog meer😋

"Excellent"
6/6
Liesbeth M.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Zo mooi allemaal. Heel prettige bediening. Gezellige sfeer.

"Excellent"
6/6
Robbert B.4 years ago · 1 review

Top avond zoals altijd👍🏻 Uiterst vriendelijke bediening en lekker eten.

"Excellent"
6/6
Suzanne B.4 years ago · 2 reviews

De nieuwe kaart ontdekken is altijd heerlijk. Het personeel weet voordat we arriveren al van onze allergieën en houdt daar rekening mee. We hebben zoals altijd genoten

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.