Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
City Centre
Chez Georges
Chez Georges Reviews

Chez Georges

French, Gourmet, European

Dishes priced around28€

Photo of restaurant Chez Georges in City Centre, Amsterdam
Chez Georges is not bookable via Quandoo. To make a reservation, contact the restaurant using the details below.

Reviews of Chez Georges (68)

Read what people think about Chez Georges. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Chez Georges before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Chez Georges and book a table with confidence!

5.5/6

68 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
647
515
43
32
21
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Hans v.3 years ago · 1 review

Het was heerlijk en de maaltijd was perfect en bediening top!

"Excellent"
6/6
Patrick H.4 years ago · 1 review

What a superb dining experience. Our waiter and the chef made our anniversary dinner one to remember. We had a three course fish menu and they were amazing, cooked to perfection and the beurre blanc sauce divine.. We loved the intimate dining room. What a special experience!

"Excellent"
6/6
Jeremy B.4 years ago · 1 review

Dat was een ouderwets chique restaurantmaaltijd met een intieme woonkamersfeer

"Good"
4/6
Jan V.4 years ago · 1 review

Mooie plek, goed eten. Bediening was wat onbeholpen ondanks grote ervaring die ze hebben.

"Excellent"
6/6
Astrid R.4 years ago · 1 review

Fantastisch, heerlijk gegeten. Wijn excellent en bij elk gerecht een passende wijn.

"Very good"
5/6
Dries K.5 years ago · 1 review

Leuke jongensachtige bediening. goeie organisatie, prima "grondstoffen" (ingredienten). Komen graag terug

"Excellent"
6/6
Panay S.5 years ago · 1 review

Great food and excellent service. The steak was delicious. Thanks

"Excellent"
6/6
Marcel G.5 years ago · 1 review

Super restaurant echt een aanrader . Bediening en eten is subliem.

"Very good"
5/6
Ingeborg B.5 years ago · 1 review

Een aanrader, leuke ervaring, gewoon een keer per jaar doen:-)

"Very good"
5/6
Wendy F.5 years ago · 1 review

Het eten was superlekker! De bediening was vlot en vriendelijk. Het was er aangenaam om te zitten. Een minpuntje waren de borden die niet helemaal proper waren en het tafellaken waar er vlekken op zaten.

"Excellent"
6/6
An C.5 years ago · 1 review

Na bijna 20 jaar ( tijdens mijn 8-jarig verblijf in Amsterdam kwam ik er maandelijks) nog eens langs geweest bij Chez Georges. Het is alsof ik er nooit ben weg geweest. Fantantisch en zeer lekker eten, een top service en een gezellige sfeer.....meer moet dat niet zijn. Zal zeker geen twintig jaar meer wachten voor mijn volgend bezoek.

"Excellent"
6/6
Olivia H.5 years ago · 1 review

Great location. Wonderful, friendly and knowledgeable service. Delicious food. Warm and elegant ambiance.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Random research gave us a Great night out. Food was delicious. Wine list adventurous. Waitstaff went above and beyond. I would recommend Chez George for an excellent evening of dining.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Wederom een 7 gangen menu om je vingers bij af te likken. Het huiskamer gevoel.De heerlijke bijpassende Franse wijntjes. Kijk al uit naar de volgende keer.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

We did the famous seven course meat dinner. Every single course was a little celebration! Great food, great presentation, delicious, and awesome service. And when we had to pay it was just great value for money. We will be back for sure. Soon!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Het eten was lekker maar de ruimte in het restaurant van te klein om zich te ontspannen en te genieten. De hartelijke groeten van Gordana

"Average"
3/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Niet meer voor mij. De wijn ging wel. Het eten was te veel gemaakt met boter en vet zodat ik de hele nacht en dag diarree had. De smaak van het eten was goed.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Excellent food and a good wine list, attentive and friendly staff with good service. Based on our experience others visiting Chez Georges should be delighted with their evening.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijke intieme entourage, prachtig verrassende gerechten, volle smaken, rijk in saus, mooie porties, ouderwets optimaal genieten van heerlijke spijs/wijncombinaties. Gastheerschap, service, oog voor detail. Wars van geminimaliseerde oogstrelende eenhaps-afzetterij tegen mega-prijzen. Een absolute must/lust! Hulde!!!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Wij hebben een prettige avond gehad het eten was prima en de wijn keus is uitstekend. De kinderen die mee waren vonden het ook gezellig en vonden het eten ook heerlijk

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Wij hebben erg genoten van de bediening de uitleg van de 5 gangen de wijn die hierbij het beste bij iedere gang paste en het heerlijke eten niet te vergeten SUPER bedankt hebben genoten met 11 personen

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijke avond gehad bij Chez George, het restaurant heeft een prettige sfeer. Wij werden hartelijk ontvangen en ook meteen attent gefeliciteerd met onze verjaardagen. Om dit te vieren kregen we een glaasje bubbels van het huis wat wij zeer waardeerden.! Wij kozen voor het 5 gangen verrrassingsmenu, je kon aangeven als er iets was waar je niet van hield . Wij vonden het lekker maar de porties waren behoorlijk dus wat dat betreft volstaat 3 of 4 gangen waarschijnlijk ook:-) het visgerecht vonden we bijzonder smaakvol, de rest ook maar deze sprong er voor ons uit. Timing van de gerechten was goed en ook bij het dessert nog een attente felicitatie op het bord zelf , heerlijke wijnen!!Kortom ,wij hebben enorm genoten!!!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Excellent food lovely atmosphere Centrally located an a quiet street We had a la carte meal but they also have a gourmet one Will go back for it again

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Dit restaurant biedt prima Vlaamse kost. We hebben heerlijk gegeten. Prettige bediening, Kleine en gezellig setting. Beneden heb je wat meer "last" van organiserende obers.

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Leuke ambiance, vriendelijke bediening met kennis van zaken, eten minder dan verwacht. Zullen zeker nog wel een keer teruggaan maar wordt niet ons favoriete restaurant van Amsterdam

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Dit is zo'n geweldige klassieke plek, ver weg van al dat modernistische kook- en eetgedoe. Een eetboudoir zoals iemand het noemde. Met bediening in stijl, topwijnen (die ook nog betaalbaar zijn) en een overall gevoel van welbehagen.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Een mooi restaurant met een goede sfeer, heel lekker eten en een goede bediening op een mooie locatie in het centrum (Herenstraat) van gezellig Amsterdam

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Een super mooie avond. Het eten, samen met de ambiance, maakten de avond een perfecte combinatie. Persoonlijk en uitermate gastvrij. Kleine aanpassingrn met het menu maakte het dat we allemaal een fantastisch 4 gangen menu kregen.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Het eten was fantastisch ! Dit was de eerste keer weer na het overlijden van George dat wij hier weer zijn gaan eten en dat was absoluut geen teleurstelling ! De ambiance nog steeds authentiek en het eten was geweldig ! Absolute aanrader en ik Kijk alweer uit naar de volgende keer

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Uitstekend gegeten! Vijf gangen verrassingsmenu met bijpassende wijnen. Forse porties. Het was ook mogelijk om als hoofdgerecht lam te bestellen hoewel dit niet bij het set menu hoorde! Keurig!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

In één zin: alsof we een avond uiteten in een oud Parijs restaurant zijn geweest, en dat midden in het centrum van Amsterdam. We hebben een heerlijke avond gehad Chez George et Betsie. Het 5 gangen verrassingsmenu Gourmande, was echt ontzettend lekker. Kundige, aardige en vriendelijke bediening. En we waren ook blij verrast dat we last minute terecht konden. Echt de moeite waard hier een keer te gaan eten.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

vernieuwde goede ervaring met het voortreffelijke eten jaar of 5 geleden was het een goed restaurant nu bevestigd dat het nog steeds goed is totziens

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Kleiner dan wij dachten, eenmaal binnen zit het tempo er in. Topkwaliteit. Belgisch. Heerlijk met bij iedere gang een passende wijn, waaronder een blanke Rioja Muga. Gezellige kok die zijn vak verstaat. Tip in Amsterdam.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Op 8 oktober hebben wij gegeten bij Chez George met twee Duitse en twee Engelse vrienden. Zoals gevraagd kregen wij een tafel op de bovenverdieping. De ervaring was wat ons betreft als vanouds, maar ook onze gasten waren zeer enthousiast. Uitstekende keuken en uitstekende bediening, die zelfs bij wat moeilijke allergie beperkingen, fantastische oplossingen wist te vinden en hele goede hulp bij de selectie van wijnen, Alles ook met een tempo dat ruimte liet voor heerlijk genieten en toch niet te traag. Kortom een bevestiging van bijzondere kwaliteit

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Het hele totaalplaatje klopt gewoon. We hebben erg lekker gegeten. Fijne vertrouwde bediening. Het is elke keer weer een feestje om bij hen te eten.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Excellent food and service! Great location, only a 10 min walk from Amsterdam Central Station and 10 min walk from the Jordan area with its bars.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Lovely restaurant, excellent food, and very knowledgeable staff. The layout of the restaurant is very suitable for romantic dinners, and although the menu doesn't state it, the kitchen accommodates vegetarians very well.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Chez George is een klein, knus restaurant, waar je prima eet. De bediening is erg attent, miscchien een beetje té. We hadden nog koffie staan toen ons werd gevraagd of de jassen opgehaald konden worden. Wij vonden dat ook wel een beetje de tendens, alsof men iedereen om 10 uur de deur uit wilde hebben. Alles werd erg snel opgediend. Maar voor het overige uitstekend gegeten.

"Average"
3/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Snelle bediening, zakelijke ontvangst. Uitstekend vlees, maar weinig keus in open wijnen. Vrij botte benadering ober bij twijfel over de wijn. Groente garnituur te lang gekookt en bij elk gerecht hetzelfde. Weinig keus in desserts. Prijzig, voor het gebodene. Voor ons niet voor herhaling vatbaar

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

een klein, gezellig, sfeervol restaurant, met hele mooie gerechten en mooie wijnen, mooi avond vullend programma. keurige bediening, zicht in de keuken, we gaan er zeker nog een keer langs

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Mijn vriend en ik hebben heerlijk gegeten en zijn meer dan tevreden Voortreffelijke bediening We komen zeker terug Je bent echt uit eten!!! Gr. Marjan

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijk gegeten bij Chez Georges. Een kleine amuse soepje, en vervolgens een 4 gangen menu genomen. Al het eten was van goede kwaliteit en met name de sauzen zijn bij alle gerechten heerlijk passend en goed van smaak. De bediening was uitstekend. Hij wist goede wijnen te adviseren bij de gerechten en wist ons glas, ondanks alle tafels die hij moest bedienen goed vol te houden, daar houdt ik van. Als je lekker bourgondisch wilt eten met ervaring bediening en een ontspannen sfeer, dan kan ik dit restaurant aanraden.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijk gegeten. Zeer vriendelijke en behulpzame bediening. Absoluut een topper ! Kan Chez Georges iedereen aanbevelen. De zaak zelf is heel mooi en knus. Doordat er niet veel tafels zijn is de sfeer heel intiem. Wij willen Chez Georges graag bedanken voor een zeer geslaagd kerstdiner !

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Exellent food, real belgian sauces, nice atmosphere like a house, not so much a restaurant. Cozy, perfect service and good wines that match the food.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Geen opsmuk, geen verbouwingen of wekelijks veranderen van de kaart om trendy te blijven. George blijft zoals het altijd is geweest: het meest vertrouwde, intieme en lekkerste restaurantje van de stad!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijk gegeten, goede wijnen! Echt Een aanrader! Als we een verbeterpuntje zouden moeten noemen; Misschien een kleine update in het interieur en een iets uitgebreidere wijnkaart.. Maar een echte Bourgondische avond! Heerlijk!!

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Dit was mijn eerste bezoek aan Chez Georges "zonder Georges". Misschein is mijn mening getint door nostalgie, maar ik heb het gevoel datwat Chez Georges zo bijzonder maakte weg is. Er is niet 1 2 3 iets om aan te merken - prima service, prima eten - maar net niet dat bourgondische van Georges.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijk gegeten, mooie gerechten! Tip: vertrouw op de wijn aanbevelingen, ze gaan perfect samen bij ieder gerecht. De gezellige huiskamer sfeer is zeer uniek te noemen.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Chez Georges is een echte topper. Zeer attente en professionele bediening, echt heerlijk eten in een zeer gezellige ambiance. Kan dit restaurant van harte aanbevelen en kom graag weer terug.

"Excellent"
6/6
Danny R.7 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten en bijzonder prettige en aandachtige bediening in een fijne intieme setting.