Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
City Centre
De Avonden
De Avonden Reviews

De Avonden

International, European, Dutch

Dishes priced around13€

Photo of restaurant De Avonden in City Centre, Amsterdam

Fast and free booking for:

Reviews of De Avonden (178)

Read what people think about De Avonden. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about De Avonden before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about De Avonden and book a table with confidence!

5.5/6

178 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6112
555
48
31
22
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Jan V.12 hours ago · 1 review

Heerlijk eten dus n goeie kok gastvrije bediening lekker Amsterdams

New"Very good"
5/6
Lia (bekend v Maurice ) d.19 hours ago · 1 review

Geweldig eetcafé in één woord. We komen er al jaren

"Good"
4/6
Marjolijn S.19 days ago · 1 review

Heel gezellig en hartelijke bediening . Wat ik wel gek vind is dat er wordt gerookt op het terras terwijl er in koeienletters boven elk tafeltje een verzoek staat om dit buiten het terras te doen. Heb er zelf iets van gezegd.

"Excellent"
6/6
Jelle V.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten voor een goede prijs. Gezellige oud Amsterdamse sfeer.

"Very good"
5/6
Annemieke W.2 months ago · 1 review

Heel gezellig , amicaal eetcafé met goed eten wat betreft kwaliteit, opmaak can de borden, hoeveelheid en prijs. Iedereen lijkt iedereen te kennen, ook als je er niet zo vaak komt

"Very good"
5/6
Lon O.2 months ago · 1 review

Het was weer fantastisch. Het eten,de bediening, de gezelligheid en de hartelijkheid waarmee we weer werden ontvangen. Wat een feestje was het weer. Bedankt allemaal.😘

"Excellent"
6/6
Susan F.2 months ago · 1 review

De smaken van het eten: fantastisch. Het personeel: no nonsense, erg attent en gezellig

"Not good "
2/6
Roos G.3 months ago · 1 review

Gezellig eetcafé wachttijd tussen bestellen en opdienen was anderhalf uur

"Excellent"
6/6
Margit J.3 months ago · 1 review

Fantastisch eetcafe, leuke bediening, heerlijk eten, normale prijzen. Kortom super tent.

"Very good"
5/6
Rob R.3 months ago · 1 review

Als vanouds waren we weer heel tevreden. Tot de volgende keer.

"Excellent"
6/6
Tanja v.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, in een gezellige omgeving met megaa vriendelijk bediening

"Very good"
5/6
Harry B.3 months ago · 1 review

Heel gezellig , fijne bediening , heerlijk gegeten, top omgeving

"Excellent"
6/6
Evert K.4 months ago · 24 reviews

Mijn vrouw en ik eten er regelmatig en soms nemen wij iemand mee. maar deze keer was het ons jaarlijks eten met de vis club en voor de eerste keer bij De Avonden en ik moet zeggen ze hebben hun uiterste best gedaan om ook deze avond te laten slagen. het moet wel heel gezellig zijn geweest wanneer je om 16.30 uur aan tafel gaat en je vertrekt om 22.10 uur dit is bijna 6 uur. Het schema liep precies op tijd voor de avond en het eten was zoals iedere keer om op te vreten. Deze keer was een proef met 12 persoenen volgende keer komen er 20 en dan nemen wij ons eigen muziek mee dus nog meer plezier en genieten.

"Excellent"
6/6
Rebecca S.4 months ago · 1 review

Gezellig en lekker! Leuke Amsterdamse sfeer. En op een fijne locatie?

"Excellent"
6/6
E.S. M.4 months ago · 1 review

Een nonsense, heerlijke tent. Mooi cafe waar je een eenvoudige, maar heerlijk kunt eten. Leuke, vlotte bediening die oprecht interim hun klanten hebben. Top

"Excellent"
6/6
karin b.5 months ago · 1 review

Altijd gezellig en goed eten. Prijs kwaliteit perfect. Gewoon ouwe jongens krentenbrood

"Excellent"
6/6
Alice N.6 months ago · 2 reviews

Een van de allerleukste locaties die ik ken, en wat een geluk dat dit in Betondorp is, waar ik woon. Eten is heerlijk, sfeer is geweldig, service altijd top. Ik ga er altijd erg blij vandaan en geniet dan thuis nog helemaal na.

"Very good"
5/6
Peter R.6 months ago · 1 review

Gezellig, heb lekker gegeten in goede sfeer, kom graag terug !

"Excellent"
6/6
Jim J.6 months ago · 3 reviews

Altijd gezelligheid...lekker eten, vriendelijk personeel en gasten en allemaal voor niet veel geld 👍👊

"Excellent"
6/6
Evert K.7 months ago · 24 reviews

Zoals iedere keer het was weer heerlijk en gezellig een aanrader voor een ieder kom eens langs en probeer het gewoon.

"Excellent"
6/6
Kim W.7 months ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten en super vriendelijk personeel . Echt een aanrader!

"Very good"
5/6
Rico K.8 months ago · 1 review

Lekker gegeten en gezellig samen voetbal gekeken gelukkig mooie uitslag

"Very good"
5/6
Lia A.8 months ago · 1 review

Gezeqllig ,alleen confortabele stoelen zou fijn zijn. Leuke bediening en gezellig

"Very good"
5/6
Marion Z.9 months ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten in een echt gezellig en oud Amsterdams café.

"Excellent"
6/6
Chantal v.10 months ago · 1 review

Heel fijn geholpen door het personeel. Het eten was heerlijk.

"Very good"
5/6
joyce d.10 months ago · 1 review

Prima gegeten . Het eten was erg veel Maar erg lekker

"Excellent"
6/6
Evert K.10 months ago · 24 reviews

Het eten was opnieuw fantastisch klaar gemaakt en het smaakte ook zo en dit tijdens het kijken naar de beklimming van de prachtige col Altu de l'Angliru in De Ronde van Spanje en de gezelligheid van de bediening.

"Excellent"
6/6
Remco B.10 months ago · 1 review

Altijd leuk lekker fijn geprijsd gezellig gastvrij en een aanrader

"Excellent"
6/6
Evert K.2 years ago · 24 reviews

Het was weer super gezellig en heerlijk gegeten en ook de kok is gezellig aanwezig en het eten is iedere keer goed klaar gemaakt en alles is mogelijk zonder te morren.

"Excellent"
6/6
Evert K.2 years ago · 24 reviews

Het was weer top niet alleen het eten maar ook het grote scherm met de laatste grote bergrit in de Ronde van Frankrijk het was opnieuw super gezellig met iedereen die aanwezig was.

"Excellent"
6/6
Evert K.2 years ago · 24 reviews

Heerlijk gegeten gezellig gepraat en de tijd vloog om top tent

"Good"
4/6
Jaden D.2 years ago · 1 review

It was a very nice restaurant the food is great

"Excellent"
6/6
Evert K.2 years ago · 24 reviews

Het eren was weer als vanouds en de sfeer was heel gezellig ondanks dat AJAX uit de C.L. Lag

"Very good"
5/6
Els L.3 years ago · 1 review

Wat een gezellige tent! En het eten was heerlijk. Bedankt!

"Very good"
5/6
Marianne M.3 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten voor goede prijs, vriendelijke bediening No-nonsens eetcafé, ga graag terug

"Average"
3/6
Ab V.3 years ago · 1 review

Het eten was goed, de bediening was goed de lokatie was goed. Het is alleen jammer dat het ook een “buurtcafé” is. Hierdoor zit je tussen mensen die erg rumoerig zijn.

"Excellent"
6/6
Linnie L.3 years ago · 1 review

Zeer vriendelijk en heerlijk gegeten Echt een aanrader!!! Geweldig goed

"Very good"
5/6
Gert M.4 years ago · 1 review

Heerlijk eten op een bedje van goede bediening en amsterdamse humor !

"Excellent"
6/6
Yvonne G.4 years ago · 1 review

Gezellig ongedwongen eten was heerlijk een aanrader als je gewoon lekker wil eten en borrelen

"Excellent"
6/6
Rinie S.4 years ago · 1 review

Echt Amsterdamse sfeer, wat top is. Eten is meer dan prima verzorgd en dat nog voor een faire prijs ook. Een heerlijk relaxde avond gehad. Dank de Avonden.

"Very good"
5/6
Boudy B.4 years ago · 2 reviews

Een prettig restaurant, vriendelijke bediening en lekker eten. Een plezier om eens rustig met vrienden een hapje te eten.

"Very good"
5/6
Kees G.4 years ago · 1 review

Prima sfeer, prima eten. Vooral de Amsterdamse sfeer je moet er van houden, sprak mij aan.

"Excellent"
6/6
Evert K.4 years ago · 24 reviews

Het was weer genieten en zijn iedere keer van harte welkom ook wordt iedere keer de deur open gedaan voor ons.

"Excellent"
6/6
Marion v.4 years ago · 2 reviews

Super gezellige zaak waar je je gelijk thuis voelt! Geen uitgebreide kaart, maar wat er staat is lekker en ziet er goed uit! Gamba piri piri heerlijk!!

"Excellent"
6/6
Dick A.4 years ago · 3 reviews

Heerlijk Amsterdams eetcafé met puur eten! Leuke sfeer en betaalbaar.

"Very good"
5/6
Lisa v.4 years ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten en gezellig personeel, een geslaagde avond

"Excellent"
6/6
Alice N.4 years ago · 2 reviews

Wat ben ik een bofferd dat ik vlakbij de Avonden woon, ik vind het geweldig vrienden mee te nemen naar mijn lievelingsplekje. Het is altijd gezellig, service top en last but not least: heerlijk eten! En ook nog eens heel betaalbare prijzen... Ze verdienen een dikke 9 1/2!

"Very good"
5/6
B R.4 years ago · 1 review

Lekker gegeten, en goede bediening , zeker een aanrader ,👍

"Excellent"
6/6
Bert S.4 years ago · 2 reviews

Altijd gezellig lekker eten en leuke muziek en zeer goede bediening.

"Excellent"
6/6
Evert K.4 years ago · 24 reviews

Een tussendoortje even gezellig gegeten bij De Avonden op een vrijdag ook dan prima

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.