Menu from Restaurant De Gaanderij
Menu highlights
Champi-Stampi
Stoofpotje van champignons en pruikzwam met wijn, knoflook tijm gegratineerd met raclette kaas
Kokosnootje gevuld met Japans gelakte zalm
Met een salade van broccoli, peultjes, bosui, gember, taugé en rode peper
Bemelmans bonensalade
Walnoten, mixed beans, groene boontjes,linzen, platte peterselie en zachte geitenkaas
Texelse Hoender
Sappig gebraden kippetje gemarineerd in Texels bockbier en knoflook verse frites en seizoensgroente
Bavette
Runderbiefstuk van de flank met huisgemaakte chimi churry van Rob. geserveerd met verse frites en seizoensgroente
Skrei
Winterkabeljouw met een champignon truffel stampotje en knapperige schorseneren
Desserts
Oreo creme brulee
Walnoten ijs en noten crunch
Warme appelpunt van uit de kunst
Kaneelijs en slagroom
Tiramisu
Lobbige advocaat en witte chocolade
