Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Apeldoorn
Centre
De Heerlijckheyt Het Loo
De Heerlijckheyt Het Loo Reviews

De Heerlijckheyt Het Loo

Photo of restaurant De Heerlijckheyt Het Loo in Centre, Apeldoorn

Fast and free booking for:

Reviews of De Heerlijckheyt Het Loo (15)

Read what people think about De Heerlijckheyt Het Loo. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about De Heerlijckheyt Het Loo before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about De Heerlijckheyt Het Loo and book a table with confidence!

5.5/6

15 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
69
55
41
3
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Good"
4/6
Rik K.13 days ago · 1 review

Het eten was erg goed bediening een klein beetje formeel.

"Very good"
5/6
Hetty v.23 days ago · 1 review

Het is jammer dat er over de opmerkingen, rustige tafel ivm hoorprobleem en 1 persoon glutenvrij is heen gelezen. De manier waarop het is gecompenseerd een compliment waard. De borden zien er prachtig uit en het eten smaakte heerlijk. We gaan zeker nog eens terug

"Very good"
5/6
Liesbeth B.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening en een sfeervolle omgeving. Ook de prijs was oke

"Excellent"
6/6
Emmy J.3 months ago · 2 reviews

Het is altijd een feestje! Wat een mooie en fantastisch lekkere gerechten!

"Very good"
5/6
Philip F.5 months ago · 1 review

Dit verzoek was er al voordat wij de menukaart hadden gezien : Naast ons grote tafel met 15 personen waarbij wij konden horen hoe goed de zaken gingen .verder prima diner !

"Excellent"
6/6
Paul M.5 months ago · 1 review

Wij komen er vaker dus dat zegt genoeg. Ook nu weer heerlijk gegeten in een goede ambiance. Gewoon een zeer sympathiek restaurant. De bediening is perfect en professioneel. Dus wat wil een “mens” meer.

"Excellent"
6/6
M. L.a year ago · 1 review

Leuke attente bediening en heerlijk genoten van een geweldig maandmenu voor februari 2023: vis- en vleeskeuzen beide voortreffelijk

"Excellent"
6/6
E B.a year ago · 1 review

Heerlijk gegeten en een erg fijne bediening! Is zeker voor herhaling vatbaar!

"Excellent"
6/6
Teus C.a year ago · 1 review

Goed personeel, hartelijk welkom, uitstekende maaltijd, je voelt je een voorname gast die ze zonder dat ze overdrijven in de watte leggen. Het lijkt bij ieder bezoek nog iets verder ontwikkeld te zijn.

"Very good"
5/6
Wim F.2 years ago · 1 review

Weer zoals altijd, HEERLIJK, GEZELLIG. ook vegetarië's zo lekker, mooi opgemaakte borden en aardige bediening.

"Excellent"
6/6
F S.4 years ago · 1 review

Perfecte bedieningen de lunch was uitstekend prijs technisch meer dan goed.

"Excellent"
6/6
Greetje L.4 years ago · 1 review

Het eten was topkwaliteit, delicaat en origineel.De bediening was adequaat, vriendelijk en oplettend. Een fijn terras. Kortom een aanrader voor een heerlijke avond.

"Very good"
5/6
Ton v.4 years ago · 1 review

Het was een heerlijke avond in een sfeervolle omgeving. We hebben genoten En het was een mooie gelegenheid om samen rustig te praten.

"Excellent"
6/6
Marja B.4 years ago · 1 review

Van een geweldige tapas lunch genoten. Rustige omgeving, vriendelijke bediening

"Excellent"
6/6
Annie R.4 years ago · 1 review

Ik heb er weer heerlijk gegeten met een Kennis .Die vond het ook heel goed Ja de bediening is super daar Daarom kom ik er ook graag Mevr Annie Ropers