Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Ede
Centre
Grand Cafe de Verleiding
Grand Cafe de Verleiding Reviews

Grand Cafe de Verleiding

Dutch, International

Dishes priced around19€

Photo of restaurant Grand Cafe de Verleiding in Centre, Ede

Fast and free booking for:

Reviews of Grand Cafe de Verleiding (134)

Read what people think about Grand Cafe de Verleiding. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Grand Cafe de Verleiding before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Grand Cafe de Verleiding and book a table with confidence!

5.1/6

134 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
657
552
413
39
23
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
C D.21 days ago · 2 reviews

Goed, zoals altijd !!!!! Prima restaurant, we gaan donderdag weer!

"Very good"
5/6
Acronius L.a month ago · 1 review

even genoten van een diner, smaak was ontzettend goed en leuke uitstraling

"Excellent"
6/6
Robbin v.2 months ago · 1 review

Very nice and quick service, staff was very friendly and polite.

"Good"
4/6
Marleen S.2 months ago · 1 review

Lieve en leuke bediening en het eten was prima! Erg fijn

"Very good"
5/6
Krishna M.2 months ago · 1 review

Hartelijke ontvangst,vriendelijke personeel en vooral het dessert was erg lekker

"Average"
3/6
René B.3 months ago · 1 review

Het was op sommige momenten erg luidruchtig hoewel het restaurant niet vol was waardoor praten in die gevallen niet mogelijk was Voor de sfeer hoef je er dus niet heen te gaan Het eten en de bediening was prima in orde De schnitzel had wat malser gemogen

"Average"
3/6
Piet d.4 months ago · 1 review

Mooi ingericht, heerlijk eten, vriendelijke mensen, veel lawaai van gasten ook al zaten die ver weg, achter de bar vielen meerdere keren dingen met zeer veel lawaai

"Very good"
5/6
Ilona W.4 months ago · 3 reviews

Zoals verzocht hadden we een tafel bij het raam, waarbij ook rekening was gehouden met onze hond die mee was (rustige plek), heel attent. Eten was goed en lekker, de puree was wel koud. We waren met 4 personen maar kregen maar 3 bakjes frites. Had ik natuurlijk wat van kunnen zeggen maar het was in dit geval voldoende. stond alleen een beetje raar. Bediening was vriendelijk en vlot.

"Average"
3/6
J.T.R. T.5 months ago · 1 review

Prima gegeten. Vriendelijke bediening. Broodplank voor 4 personen erg mager, dus maar 1 extra besteld

"Good"
4/6
Ans B.5 months ago · 1 review

ik kom al jaren bij dit restaurant de verleiding tot volle tevredenheid

"Very good"
5/6
Annita v.6 months ago · 1 review

Heerlijk gezeten en ook heerlijk gegeten, vlotte en vriendelijke bediening

"Very good"
5/6
Marcel v.6 months ago · 1 review

gewoon goed lekker gegeten voor keurige prijs, muziek wat te hard, maar ook weer niet dramatisch. leuke vlotte dames

"Very good"
5/6
Annemieke M.6 months ago · 1 review

Zeer vriendelijke en persoonlijke bediening, ondanks de drukte! Lekker eten met zorg opgemaakt.

"Average"
3/6
Bettie V.7 months ago · 1 review

Veel te weinig licht: je kon niet zien wat je at,!!! Zoveel herrie, dat je elkaar haast niet kon verstaan. Dit was mijn laatste bezoek.

"Good"
4/6
Danielle N.7 months ago · 1 review

De prijs-kwaliteit was oké, maar de porties waren veel te klein in verhouding met de prijs die ik er voor heb betaald. Vooral de porties van het voorgerecht en dessert hadden wat weg van een tapas concept terwijl dit niet het geval was.

"Very good"
5/6
Eric M.7 months ago · 1 review

De biefstuk was echt voortreffelijk. Zeer mals om te eten!

"Very good"
5/6
Steven D.7 months ago · 1 review

Leuke tent, goed eten, vlotte bediening, helemaal prima, voor herhaling vatbaar.

"Average"
3/6
Remke F.7 months ago · 1 review

Was goed, maar wij vonden het minder dan de vorige keer. Verzoek om wat extra groente was niet mogelijk, maar stond wel op de rekening (werd wel gecorrigeerd).

"Very good"
5/6
Christel K.7 months ago · 1 review

Lekker geluncht met vrienden. Vriendelijk personeel. Vlotte bediening. Leuk restaurant.

"Very good"
5/6
Stefanie v.7 months ago · 1 review

Heerlijk vegetarisch gegeten in een gezellige sfeer. Het hoofdgerecht en dessert waren erg smaakvol en verfijnd. De kop koffie maakte het af. De bediening was vlot en prettig. Het eten werd tegelijk voor iedereen geserveerd.

"Very good"
5/6
H. J. O.8 months ago · 1 review

Ontspannen genieten van het heerlijke eten tijdens een leuk gesprek.

"Very good"
5/6
Bram V.9 months ago · 1 review

Lekkere lunch met onze dochter, mooie plek en een fijne gelegenheid

"Very good"
5/6
Lia K.a year ago · 1 review

Gezellige plek om bij te praten met een oud collega

"Very good"
5/6
Kees v.a year ago · 1 review

Ik ben drager van twee gehoorapparaten. Meestal door muziek wordt het dan onmogelijk om te luisteren naar de tafelgasten. Gisteren kon ik redelijk meekomen en dat nodigt uit tot een bezoek in de toekomst. Het interieur is gezellig, het eten was lekker en de prijs prima. Heb genoten.

"Very good"
5/6
Rachelle L.a year ago · 6 reviews

Heerlijk gegeten zoals altijd! Vriendelijk personeel en een fijne sfeer

"Excellent"
6/6
Rachelle L.2 years ago · 6 reviews

Heerlijk genoten van een lekkere lunch. Club sandwich kip bacon was weer voortreffelijk.

"Excellent"
6/6
Bastiaan R.2 years ago · 1 review

Wij hebben Heel erg lekker gegeten en fijn en vriendelijk personeel.

"Excellent"
6/6
Rayna S.2 years ago · 1 review

1 van mijn favoriete restaurants!! Personeel is top en altijd vriendelijk. Enorm sociaal. En de eigenaren zijn de liefste en leukste mensen die er maar zijn!

"Excellent"
6/6
Rachelle L.2 years ago · 6 reviews

Heel erg goed geluncht. Het is mijn favoriete tentje om gezellig iets te eten of drinken. Echt altijd top!

"Excellent"
6/6
Rachelle L.2 years ago · 6 reviews

Heerlijk gegeten en genoten van de club sandwich kip. Dikke aanrader

"Good"
4/6
Judith v.2 years ago · 1 review

Heerlijk, gezellig, maar vooral heel relaxed gegeten op het terras !!!

"Excellent"
6/6
Rachelle L.2 years ago · 6 reviews

Erg lekker geborreld met mijn moeder en opa. Geholpen door mijn lieve zusje en alles was er snel en goed.

"Excellent"
6/6
Rachelle L.2 years ago · 6 reviews

Vriendelijk personeel en heerlijk geluncht. Fijn terras waar je half in de zon en half in de schaduw kunt zitten. Genoten van een heerlijke club sandwich en kom hier zeker terug!

"Very good"
5/6
Eddie M.2 years ago · 1 review

Weinig op aan te merken. Ik had biefstuk met verleiding jus. De biefstuk was voortreffelijk en de jus ook heerlijk. Alleen jammer dat ik een bord krijg met alleen vlees,jus en een paar sneetjes wit brood. Helaas niks geen groente, friet of aardappelen.

"Very good"
5/6
Ton en aleta V.2 years ago · 1 review

Goede service, super gezellige sfeer, heerlijk eten, een absolute aanrader

"Very good"
5/6
Eric J.2 years ago · 1 review

The atmosphere of De Verleiding, the quality of the food and the cheerful friendly staff make this a place I recommend!

"Excellent"
6/6
L.J P.3 years ago · 1 review

Was echt super lekker Voor herhaling vatbaar En vriendelijk allemaal

"Good"
4/6
A. P.3 years ago · 1 review

Het eten was lekker, beetje droog omdat er geen saus o.i.d. bij was. Verder lekker buiten gezeten en goede service.

"Very good"
5/6
Ilona W.3 years ago · 3 reviews

Very friendly staff, almost everything was possible. No long waiting, food was good but not in balance with the price I think. A suggestion: lounge music at the terrace would be nice.

"Very good"
5/6
Britt V.4 years ago · 1 review

heel erg lekker geluncht, sfeer was fijn en de bediening was snel

"Very good"
5/6
henri d.4 years ago · 1 review

gezellig terras. Misschien iets meer wespen vangers aanbrengen om het voor iedereen gezellig te houden, maar dat is overmacht

"Very good"
5/6
John T.4 years ago · 3 reviews

Wat we geserveerd kregen was in 1 woord geweldig, goed van temperatuur en zeker van smaak. Qua sfeer ook prima, zeker n aanrader. Prima was ook dat ons bij aanmelding werd verteld dat het binnen wat benauwd aanvoelde, dus buiten op t terras heerlijk onze 28e TROUWDAG hebben gevierd met n prachtig diner. Wij gaan bij de Verleiding zeker terug komen. Shampoo.

"Excellent"
6/6
John T.4 years ago · 3 reviews

Een topper qua smaak en ook van de temperatuur van t geserveerde. Goede sfeer en prima service zullen ons zeker voor n vervolg naar De Verleiding doen reserveren.

"Good"
4/6
Wilma S.4 years ago · 1 review

Lekker buiten gezeten op het terras. Bediening vriendelijk en eten lekker

"Excellent"
6/6
Chantal M.4 years ago · 1 review

Gezellig, kwaliteit en prijs kwamen goed overeen. Voor herhaling vatbaar!

"Good"
4/6
F. P.4 years ago · 1 review

Goed restaurant met heerlijk eten en keurige bediening. Maar het geluidsniveau is super slecht mede door de muziek op de achtergrond !

"Very good"
5/6
R W T.4 years ago · 1 review

Prima verzorgde lunch. Redelijke prijs. Veel keuzes voor de lunch.

"Very good"
5/6
Jeannette B.4 years ago · 1 review

Vriendelijke bediening en heerlijk gegeten. Het was weer erg goed.

"Very good"
5/6
Abigaïl P.4 years ago · 1 review

Gezellige bediening. Lekker eten zeker de moeite waard om elke dag te terrassen.

"Excellent"
6/6
Stefan K.4 years ago · 1 review

Leker eten in een gezellige omgeving en hee leuk personeel