Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Apeldoorn
Centre
Green Leaf Restaurant
Green Leaf Restaurant Reviews

Green Leaf Restaurant

Asian Fusion, Asian, Sushi

Photo of restaurant Green Leaf Restaurant in Centre, Apeldoorn

Fast and free booking for:

Reviews of Green Leaf Restaurant (21)

Read what people think about Green Leaf Restaurant. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Green Leaf Restaurant before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Green Leaf Restaurant and book a table with confidence!

5.6/6

21 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
614
55
42
3
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Jolanda B.2 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten altijd goed om hierheen te gaan .een aanrader

"Excellent"
6/6
Gerda N.a year ago · 1 review

Het geluid kwam relaxed over ontspannen sfeer en het eten super goed en erg lekker ,smaakvol !

"Excellent"
6/6
Henry L.4 years ago · 1 review

Prima restaurant Heerlijk gegeten Vlot personeel en goeie prijs kwaliteit

"Excellent"
6/6
Maud O.4 years ago · 1 review

zeer lekker eten! verrassend anders! Ik ben al meedere keren geweest en ben nog niet teleurgesteld. Hoge kwaliteit!

"Very good"
5/6
Jolanda d.5 years ago · 1 review

Heerlijk met vriendinnen bijgekletst en heerlijk gegeten. Ben er 4 keer geweest, ik ben fan!

"Excellent"
6/6
Wim G.5 years ago · 1 review

Wij hebben heerlijk gegeten en zo leuk en vriendelijk ontvangen. Leuke bediening. Echt weer genoten.Komen zeker terug

"Excellent"
6/6
M V.5 years ago · 1 review

Erg lekker gegeten. Het was net of ik weer in China was

"Excellent"
6/6
Petra B.5 years ago · 1 review

Heerlijk eten met vriendelijk personeel en super lekker is de pittige sambal die je kan vragen aan de eigenaar. Hij maakt t zelf heerlijk. Ik ben al wel zo’n 8 x geweest!

"Very good"
5/6
Trudy M.5 years ago · 1 review

Fijne sfeer. Veel ruimte tussen de tafels. Je zit meer privé. Erg prettig

"Very good"
5/6
Willem K.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, veel keus, alle gerechten die we geproefd hebben waren lekker. fijn restaurant!

"Excellent"
6/6
Linda N.5 years ago · 1 review

Wij zijn hier nu voor de derde keer geweest. Wat een heerlijk eten. Alles zeer smaakvol bereid. Vlotte bediening en zeer vriendelijk personeel. En niet geheel onbelangrijk: wat een mooie schone toiletten. Kortom: Wij gaan hier vaker heen.

"Excellent"
6/6
Johan v.5 years ago · 1 review

Zoals altijd weer heerlijk gegeten niets op aan te merken

"Very good"
5/6
Berendina V.5 years ago · 1 review

De uitleg mbt glutenvrij was onduidelijk en ook niet helemaal correct. Ik moest zelf onthouden welk nummer ik had besteld om het goed te laten gaan. het duurde bijna een uur voordat we iets kregen. Het meeste eten was net niet koud. We hebben ons ook niet gerealiseerd echt elk hapje alleen te eten. Eten moet echt warmer. De kou was er net vanaf. Deed de smaak geen goed.

"Excellent"
6/6
Carry G.5 years ago · 1 review

Heerlijk... het was fijne bediening en ook een goede sfeer

"Excellent"
6/6
J. v.5 years ago · 1 review

Er was helaas geen achtergrondmuziek, en de wachttijden konden beter. Verder prima sfeer en super vriendelijke bediening. heerlijk opgediende gerechtjes met voldoende keuze.

"Excellent"
6/6
Ruud d.5 years ago · 1 review

Heel lekker eten, gastvrije ontvangst en bediening, niet lawaaierig, een aanrader.

"Excellent"
6/6
Corry T.5 years ago · 1 review

Heerlijk eten, vriendelijk personeel fijn sfeertje, voor herhaling vatbaar, 👍🏽

"Good"
4/6
Melissa V.5 years ago · 15 reviews

Het eten was prima. Sushi tamelijk warm. Gerechten die aangegeven staan met een peper variëren erg in pittigheid. Sommige helemaal niet pittig. Sommige extreem pittig

"Excellent"
6/6
Monique T.5 years ago · 1 review

voor herhaling vatbaar, bijzondere gerechten met allen een eigen smaak

"Excellent"
6/6
Silvestre D.5 years ago · 1 review

Super lekker gegeten, smaakvol, we voelden ons zeer welkom. Zeer vriendelijke mensen . Top, ga door zo, zeker tot een volgende keer. 🌺🌸🌺

"Good"
4/6
Karen S.5 years ago · 1 review

Lekker gegeten, jammer dat het servies deels van kunststof is en het bestek er erg goedkoop uitziet. De bediening was prima, de gerechtjes, sterk variërend in grootte, lekker maar veelal met dezelfde saus en garnering afgemaakt. Goede prijs/kwaliteit verhouding. TIP: Laat ook een klein dessert metellen als gang binnen het arrangement.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.