Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Breda
Centre
Ristorante Il Primo - Breda
Ristorante Il Primo - Breda Reviews

Ristorante Il Primo - Breda

Italian, European

Photo of restaurant Ristorante Il Primo - Breda in Centre, Breda

Fast and free booking for:

Reviews of Ristorante Il Primo - Breda (42)

Read what people think about Ristorante Il Primo - Breda. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Ristorante Il Primo - Breda before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Ristorante Il Primo - Breda and book a table with confidence!

5.4/6

42 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
622
516
44
3
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
J V.a day ago · 1 review

Voor ons de 1e x hier , Echt leuk restaurant en heerlijk gegeten ,vriendelijke bediening

New"Excellent"
6/6
Margreet d.6 days ago · 1 review

Een onverwachts pareltje onderweg naar het Goffert stadion…! Fijn personeel en een leuke ambiance. Heerlijk gegeten.

"Excellent"
6/6
Ciska A.22 days ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten en super vriendelijk personeel en gezellig ingericht.zeer tevreden

"Excellent"
6/6
Stephanie D.a month ago · 1 review

Vriendelijk personeel en heerlijk eten voor een goede prijs!! Aanrader!!

"Excellent"
6/6
Karin L.a month ago · 1 review

Vriendelijke bediening, lekker eten, goede kwaliteit prijsverhouding. Voor herhaling vatbaar.

"Very good"
5/6
Adla K.2 months ago · 1 review

Heel tevreden. Alleen wel erg lange wachttijden. Waarschijnlijk net iets te weinig personeel. Maar wel heel lief.

"Very good"
5/6
Mirjam A.2 months ago · 1 review

2 pizza’s besteld die goed belegd waren en heerlijk smaakten.

"Excellent"
6/6
A v.2 months ago · 1 review

Kom al wat jaren bij il primo en de bediening en het eten is er altijd super

"Excellent"
6/6
Linda u.2 months ago · 1 review

Lekker knus restaurant vriendelijke bediening eten goed warm en super goed van smaak.

"Good"
4/6
Channah V.3 months ago · 1 review

Al het eten was lekker alleen de ananas op mijn pizza verveelde een beetje naarmate ik aan het eten was.

"Very good"
5/6
Saskia v.3 months ago · 1 review

Lekker gegeten, meedenkend personeel. We komen graag teug Sfeervol restaurantje

"Excellent"
6/6
Dimphy H.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Ontzettend vriendelijke bediening. We zaten heerlijk en het was er schoon. Wij komen er graag.

"Very good"
5/6
Jolanda K.3 months ago · 1 review

Geweldig en heerlijk eten! De bediening was aardig en prettig!

"Excellent"
6/6
E. B.3 months ago · 1 review

Goede bediening, vriendelijk ben nog vergeten te vragen aan de serveerster wat voor parfum ze op had zo’n fijne lucht vond ik het en het eten bij Il Primo is altijd super lekker. Wij bestellen ook zeker 2 x in de maand eten bij Il Primo en dan smaakt het net zo lekker als in het restaurant. Sfeer is er altijd goed en het is altijd heel erg verzorgd.

"Excellent"
6/6
Willem D.3 months ago · 1 review

Vriendelijk personeel , lekker eten ! Gewoon top ! Een echte aanrader !

"Very good"
5/6
Jack N.4 months ago · 1 review

Lekker eten, goede vriendelijke bediening, gezellig sfeertje waarbij er zou iets meer verlichting zou mogen zijn. Wij gaan er zeker weer naar terug.....

"Excellent"
6/6
Marcel v.4 months ago · 1 review

Goede service en lekker eten. Pizza met dunne bodem en goed belegd en de gegrilde kip van mijn vrouw was ook lekker en mals. Bediening was snel en spontaan.

"Very good"
5/6
Benno v.4 months ago · 1 review

Lekker gegeten, keurig bediend. Wat valt er nog te wensen?

"Very good"
5/6
Johanna v.4 months ago · 1 review

Was heel gezellig, en het eten was super. Helemaal top

"Very good"
5/6
Helmuth J.4 months ago · 1 review

1e Keer na goede recensies van vrienden en is zeer goed bevallen alles klopt en eten heel erg lekker.

"Excellent"
6/6
Marc F.4 months ago · 1 review

Fijne tafel in de hoek gekregen, vriendelijke bediening, mooie portie’s en gezellige Entourage. Heerlijk avondje uit eten.

"Excellent"
6/6
Bregje K.4 months ago · 1 review

Ik moet glutenvrij eten. Iedereen heeft z’n best gedaan om ervoor te zorgen dat ik ook zorgeloos kon genieten. De hoofd chef is zelfs aan onze tafel geweest om alles door te nemen. Echt top.

"Good"
4/6
Donja v.6 months ago · 1 review

De bediening is zeer vriendelijk en denkt mee. Het eten was uitstekend

"Good"
4/6
Marian B.6 months ago · 1 review

De pizzas hebben altijd dezelfde kwaliteit, heerlijk! Prima plek ook met kinderen

"Very good"
5/6
Peter S.6 months ago · 1 review

Zoals altijd heerlijk eten en een vriendelijke bediening in een gezellige sfeer.

"Excellent"
6/6
Patrick B.6 months ago · 1 review

Altijd fantastisch. Goed eten en vriendelijke snelle bediening met de juiste mensen maakt een fantastische avond. Patrick B

"Very good"
5/6
Bas D.7 months ago · 1 review

Prima gegeten en fijne bediening. Gaan vaker terug komen bij hen.

"Very good"
5/6
Bi P.8 months ago · 1 review

Hele lekkere gerechten, vriendelijk en betaalbaar. Aanrader voor een hapje eten

"Very good"
5/6
Harmen V.8 months ago · 1 review

We hebben met zijn allen lekker gegeten. Hmm lekker hoor

"Excellent"
6/6
Wim H.8 months ago · 1 review

Gezellig gegeten in een leuke sfeer. Het is een gezellig restaurant met een lekkere mediterrane kaart. Beste pizza van breda.

"Excellent"
6/6
Paul E.a year ago · 1 review

Heerlijk eten, perfecte service, fijne sfeer echt een aanrader top

"Excellent"
6/6
Hugo V.a year ago · 1 review

Weer heerlijk gegeten en vlotte bediening. Wij komen erg graag bij dit restaurant.

"Excellent"
6/6
Ciska A.a year ago · 2 reviews

Lekker gegeten, leuke bediening en heel betaalbaar was super voor ons

"Excellent"
6/6
Ingrid S.a year ago · 1 review

Was weer een super gezellige geslaagde avond met heerlijk eten.

"Very good"
5/6
Jack V.a year ago · 1 review

De service is uitstekend. Het eten wordt smaakvol opgediend. De kwaliteit is erg goed. Een sfeervol restaurant

"Very good"
5/6
Chris S.a year ago · 1 review

Heerlijk gegeten, fijne relaxte sfeer, we gaan zeker snel weer terug.

"Very good"
5/6
Wilma S.a year ago · 1 review

Prijs kwaliteit geweldig en leuk personeel 👌 Gratis parkeren en lekker gegeten

"Excellent"
6/6
John M.2 years ago · 1 review

Veel keuze, goede kwaliteit, gezellig sfeer en goed betaalbaar! Een aanrader!

"Very good"
5/6
Debby v.2 years ago · 1 review

Prettige ambiance, met vriendelijk personeel. Ondanks dat het redelijk druk was ervaar je toch een rustige sfeer in het restaurant. Heerlijk gegeten en niet steeds personeel aan de tafel die komt vragen of alles naar wens is, of je nog iets wilt drinken. Heerlijk rustig en lekker kunnen eten. Wij komen hier regelmatig en zullen dit blijven doen.

"Good"
4/6
Marc B.2 years ago · 1 review

Gezellig en relaxed restaurant. Prima prijs kwaliteit verhouding. Gewoon leuk voor een lekker diner.

"Excellent"
6/6
John D.2 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten super kwaliteit,voor nette prijs. Helemaal top absoluut aanrader

"Excellent"
6/6
Jannie N.2 years ago · 1 review

Het was Prima. Lekker gegeten. Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.