Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Soest
Centre
Il Sogno
Il Sogno Reviews

Il Sogno

Italian, European

Dishes priced around11€

Photo of restaurant Il Sogno in Centre, Soest

Fast and free booking for:

Reviews of Il Sogno (85)

Read what people think about Il Sogno. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Il Sogno before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Il Sogno and book a table with confidence!

5.3/6

85 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Very pleasant
648
523
46
35
22
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Miranda V.a month ago · 1 review

Super attent personeel en lekker eten! Eentje om naar terug te gaan!

"Excellent"
6/6
Eric D.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, lekker wijntje, superaardige bediening. We komen gauw terug.

"Good"
4/6
Jo R.6 months ago · 1 review

Authentiek en goed. Ook prima om met (kleinere) kinderen te doen.

"Very good"
5/6
Frank W.6 months ago · 4 reviews

Il Sogno is altijd oké. Geen opsmuk, gewoon prima eten voor een zachte prijs in een authentieke sfeer met personeel dat hart heeft voor de zaak en de gasten.

"Excellent"
6/6
Ramona H.6 months ago · 1 review

Het eten was net zo lekker als in Italië. Of er een engeltje op je tong poept. Heerlijk.

"Excellent"
6/6
Teus v.7 months ago · 1 review

Geweldig, lekker Italiaans eten, ontzettend gezellig en vriendelijk personeel. We komen terug!

"Very good"
5/6
Esther V.8 months ago · 1 review

Goed eten in een relaxte sfeer met leuke bediening voor een heel goede prijs. Voor herhaling vatbaar!

"Excellent"
6/6
Frank W.2 years ago · 4 reviews

Het personeel van dit restaurant doet enorm z'n best voor hun gasten. Hen gun je een mooie herstart na alle lockdown-ellende. Uitstekende sfeer, lekker eten.

"Excellent"
6/6
Frank W.2 years ago · 4 reviews

Tweede keer hier, wederom uitstekend bevallen. Intieme sfeer, erg gezellig, prima eten.

"Excellent"
6/6
Frank W.3 years ago · 4 reviews

Hartstikke gezellige avond gehad, prima gegeten. De jarige leuk in het zonnetje gezet en een limoncello van de zaak na afloop. Ook echt goed: de bediening die blijkbaar door had dat we twijfelden of een nagerecht voor elk van ons beiden niet teveel zou zijn en aanbood om een dame bianca met twee lepels te serveren. Kijk, dan denk je in de eerste plaats aan je gasten i.p.v. aan de omzet! Super!

"Very good"
5/6
Steven B.4 years ago · 1 review

Knus Italiaans restaurant. Fijne prijzen, kreeg extra ansjovis op mijn pizza zonder extra kosten. Fijne bediening. Kortom een aanrader!

"Excellent"
6/6
Ingrid B.4 years ago · 1 review

We werden heel vriendelijk ontvangen en zaten op een mooie plek op het terras. Heerlijk gegeten en de sfeer was erg gezellig!

"Excellent"
6/6
Mariëtte W.4 years ago · 1 review

Lieve mensen, fijne bediening en heerlijk eten! Een echte aanrader!

"Excellent"
6/6
Ecco V.4 years ago · 1 review

Het was heerlijk met een heel leuk sfeertje! Zeker een aanrader.

"Excellent"
6/6
Richard G.4 years ago · 2 reviews

Lekker eten in een gezellige ambiance met prettige bediening. Eindelijk weer.

"Excellent"
6/6
R B.4 years ago · 1 review

Heerlijk restaurant met zo een plezierige bediening. Top. Voor herhaling vatbaar.

"Excellent"
6/6
FMM B.4 years ago · 1 review

Bezoek aan dit restaurant is echt genieten Kom graag terug

"Very good"
5/6
Richard G.4 years ago · 2 reviews

Lekker eten met hele prettige bediening. Zeker een keer terug.

"Excellent"
6/6
Judith B.4 years ago · 1 review

Heerlijke Italiaanse keuken met een goede, heel erg goede kok!

"Excellent"
6/6
Miranda e.4 years ago · 1 review

Il Sogno is altijd authentiek, zowel het eten als de bediening, heerlijk, ik kom er graag

"Very good"
5/6
Ronald V.4 years ago · 1 review

Gezellige uitstraling, goede kwaliteit eten en vriendelijk personeel. Echte Italiaan.

"Very good"
5/6
Monique F.4 years ago · 1 review

Gezellige sfeer en live muziek. Vriendelijke bediening. Ze hebben zelfs mijn favoriete pizza met gegrilde aubergine en pesto gemaakt die niet op de kaart staat. Echt heerlijk.

"Very good"
5/6
Ilse L.4 years ago · 1 review

Gezellige plek om met n heel hockeyteam n heerlijke pizza te eten!

"Good"
4/6
Peter N.4 years ago · 1 review

Vlotte bediening. Prima eten. We komen nog eens terug bij Il Sogno.

"Excellent"
6/6
Peter J.4 years ago · 1 review

Gezellige ambiance, rustige muziek, lekker eten, betrokken Chef. Vriendelijk personeel.

"Very good"
5/6
Marcel V.5 years ago · 1 review

uitstekend zoals af te lezen is uit de antwoorden. Over het geluidsniveau: dit is het enige puntje van aandacht, aangezien wij in de hoek zaten nabij een speaker gaf dit een relatief hoog volume. Er was een ouder persoon bij met een minder goed gehoor en dan is de muziek al gauw te veel. Wellicht dat andere personen dit ook ervaren.

"Excellent"
6/6
Suzan v.5 years ago · 1 review

Fijn italiaans restaurant met op zaterdag live muziek, fijne sfeer!

"Excellent"
6/6
Riny v.5 years ago · 1 review

Prima restaurant. Goede sfeer en goede bediening Zeker nog een keer bezoeken

"Very good"
5/6
Christoph Maria R.5 years ago · 1 review

Fijn eten met prettige bediening. We komen hier een paar keer per jaar eten, omdat we in de buurt zijn.

"Excellent"
6/6
Chantal V.5 years ago · 1 review

Fijne sfeer, prima service en goed eten. Voldoende grote porties..

"Very good"
5/6
Paul D.5 years ago · 1 review

Lekker eten en goede huiswijn, prima eten voor prima prijs! Niet per se hoge verwachtingen vooraf maar het is gewoon goed!!

"Excellent"
6/6
Chris P.5 years ago · 1 review

Vriendelijke en attente bediening, die eigen wijnen goed kent en daarin prima adviseert. Lekker eten dat echt Italiaans smaakt. We hebben een heerlijke avond gehad voor een mooie prijs.

"Excellent"
6/6
Theo d.5 years ago · 1 review

Zoals eerder, ook nu weer heerlijk gegeten,, prima service en nu ook met live muziek.

"Excellent"
6/6
Eleonore R.5 years ago · 1 review

gezellig gezeten met vriendelijke behulpzame bediening die ons ook met rust liet. eten uitstekend

"Excellent"
6/6
Arjan V.5 years ago · 1 review

Lekker eten en superprettige bediening! Voor herhaling vatbaar en dat vinden meer mensen, want het was gezellig druk.

"Very good"
5/6
Elvera J.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, aardige medewerkers. Geslaagde avond dus! Hartelijke groet van Elvera uit Joure

"Excellent"
6/6
Cathelijne V.5 years ago · 1 review

Goed eten en mooie muziek, wel een beetje trage bediening.

"Excellent"
6/6
J.P v.5 years ago · 1 review

Wat een heerlijk eten en een fijne bediening. Alles was mogelijk. Bedankt.

"Very good"
5/6
Jan Pieter B.5 years ago · 1 review

Helemaal prima, prijs - kwaliteit verhouding is echt erg goed.

"Excellent"
6/6
Mirthe v.5 years ago · 1 review

Heerlijk eten, prettige mensen. We komen zeker nog eens terug.

"Very good"
5/6
Carla B.5 years ago · 1 review

Het eten was lekker en de bediening was erg vriendelijk

"Excellent"
6/6
Yoran R.5 years ago · 1 review

Goed eten, erg vriendelijk personeel , snelle service en natuurlijk dat italiaanse gevoel !

"Very good"
5/6
Ben M.5 years ago · 1 review

Hele fijne keuken met prettige wijnen. Eventjes terug in Noord-Italië...

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner5 years ago · 1 review

Super eten! Heel lekker! Leuk personeel en zeer gastvrij! Ik kom zeker nog een keer terug!

"Average"
3/6
Clementine B.5 years ago · 1 review

De bediening was super vriendelijk en ondanks de drukte zijn we snel en goed geholpen. Ik hou ervan als er een karaf kraanwater op tafel wordt gezet. Echter de tagliatelle met zalm bleek achteraf niet goed te vallen. Zowel mijn dochter als ik hebben hievan gegeten en onze maag is hiervan van streek geraakt. De pizza's waren lekker!

"Awful"
1/6
Claudia S.5 years ago · 2 reviews

Al bij binnenkomst was er niet op ons gerekend, ondanks de reservering. Er werd fout na fout gemaakt. Gerechten niet compleet, geen bestek, vergaten drinken. En voor dat we het voorgerecht kregen, minimaal een uur gewacht. Viel echt tegen. Als we er wat van zeiden, alleen sorry. Dat hebben we meerdere malen gehoord deze avond.

"Excellent"
6/6
Robert H.6 years ago · 1 review

We hebben een uur van te voren online gereserveerd. Bij aankomst was dat inderdaad bekend en konden zo aanschuiven. Lekkere tomatensoep vooraf, daarna heerlijke pizza en ijs na. Vlotte en vriendelijke bediening voor een nette prijs.

"Good"
4/6
Duuk G.6 years ago · 1 review

Echt Italiaans, gezellige muziek, gemiddeld eten, goede bediening, dicht bij huis. Je kunt er het beste naar toe voor een lekkere, goed gebakken knapperige pizza.

"Excellent"
6/6
G. v.6 years ago · 2 reviews

Heerlijke Italiaanse sfeer, heerlijk eten. Vriendelijke eigenaar en vlotte bediening. Goede kwaliteit. Wij bevelen dit restaurant ten zeerste aan en zullen hier vaker uit eten gaan.

"Average"
3/6
Stijn L.6 years ago · 1 review

Bestellen duurde te veels te lang en het eten was nou ook niet geweldig, dus ga er persoonlijk niet meer heen. Verder wel aardige bediening.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.