Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Delft
Binnenstad
India Garden Delft
India Garden Delft Reviews

India Garden Delft

Indian, Asian

Dishes priced around17€

Photo of restaurant India Garden Delft in Binnenstad, Delft

Fast and free booking for:

Reviews of India Garden Delft (15)

Read what people think about India Garden Delft. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about India Garden Delft before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about India Garden Delft and book a table with confidence!

5.5/6

15 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Very pleasant
69
54
42
3
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Good"
4/6
Willem V.3 months ago · 10 reviews

De bedienen was goed. We hebben een Chicken menu genomen voor twee personen. Was ook heel lekker. Alleen een punt van aandacht om de tafelkleedjes te vervangen. Zitten vol met gaten en is gedateerd. Wel schoon overigens.

"Excellent"
6/6
Richard v.5 months ago · 2 reviews

Zeer vriendelijke bediening, goede service en fantastisch lekker eten! Kom hier zeker terug!

"Very good"
5/6
Martin P.7 months ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten, borden worden al warm gemaakt en goede service.

"Excellent"
6/6
Alexander L.7 months ago · 1 review

Zials we gewend zijn heerlijk, vriendelijk,relaxed en aan te raden

"Excellent"
6/6
jeroen s.9 months ago · 1 review

sehr gut gegessen heute Abend Samstag in dem schonen restaurant

"Good"
4/6
MARIETTA P.10 months ago · 2 reviews

Mix grill heel lekker..volgen mij verse grill kip, lamb vlees, sheekabap en garnalen..Groenten en rice heel lekker.. Naturel Nan verse gebak..drankje lassie mango smaak.

"Excellent"
6/6
ed s.5 years ago · 1 review

We hebben ontzettend lekker gegeten. Vriendelijke bediening. Zeker een aanrader👍

"Very good"
5/6
Rob K.5 years ago · 2 reviews

Lekker eten, prima service, vriendelijk personeel. Kortom, om regelmatig te bezoeken, zonder teleurgesteld te worden.

"Excellent"
6/6
Eduard S.6 years ago · 1 review

Zeer vriendelijk personeel. En het eten was erg lekker. Gaan hier zeker meer heen. Zeer aan te bevelen, De prijs is ook prima, 3 gangen en drinken voor 60,-

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

It is my third visit in November. As usual everything was nice:very politie and helpful stuff, guick service, delicious food. This time we tried vegetarian menu. Also rich in taste. Definitely will come back.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Very good restaurant. Food is very nicely balanced. Service is top. Would recommend to those who like indian cuisine with its rich taste. One of the best restaurants in Delft

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Erg lekker eten..zeer vriendelijke bedieinIng..zeer welkim. . Echt indiaas voor herhaling vatbaar Willen het je echt naar de zin maken Goede prijs kwaliteit verhouding Gaan!

"Very good"
5/6
Rob K.6 years ago · 2 reviews

Heerlijk eten, en dit is geenszins gebaseerd op een eenmalige ervaring! Vriendelijke bediening en soepel bij het kenbaar maken van speciale wensen. Tip: bestel peswari nan ipv gewoon nan. (soort brood/pannekoekjes)

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Heerlijke Indiase gerechten, sfeervol en authentiek restaurant met vriendelijke bediening. Ruime keuze aan curries, kip- lam en visgerechten. Ook diverse varianten van mild tot zeer pittige gerechten. Aanrader!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Het eten was heeeerlijk!! We hadden genoten en het is niet al te duur. Als het druk is, wat het toen was, kan het wat duren voor je geholpen wordt nadat je besteld hebt.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.