Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Almere
Almere Stad
Kimono
Kimono Reviews

Kimono

Japanese, Asian, Sushi

Photo of restaurant Kimono in Almere Stad, Almere

Fast and free booking for:

Reviews of Kimono (455)

Read what people think about Kimono. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Kimono before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Kimono and book a table with confidence!

4.9/6

455 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
6188
5140
456
334
220
117
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Myra V.a day ago · 2 reviews

Lekker gegeten, snelle bediening. Verse sushi. Wel erg dicht op andere tafels.

New"Excellent"
6/6
Ezra K.2 days ago · 1 review

Het eten was lekker en voldoende, service (vooral van Javan) was geweldig.

"Not good "
2/6
chantal en rene w.22 days ago · 1 review

Onze jongste heeft uiteindelijk niks gegeten omdat de patatjes ondanks 2 keer vragen pas een uur later op tafel kwamen en hij dus niet meer wilde eten. In een ebi avocado maki zat een scherp stukje schaal met een hele scherpe punt die zo in mijn keel stak. Na dit te hebben aangekaart kregen wij als uitleg dat dit altijd in een ebi zit en dat ze daar niks aan kunnen doen. Een aantal gerechten hebben wij niet gehad. 1 gerecht terug laten brengen omdat het koud was, die hebben wij ook niet meer terug gehad. Uiteindelijk voor 1 kind niet hoeven te betalen maar wij zullen hier niet meer gaan eten

"Good"
4/6
Bas E.25 days ago · 2 reviews

Het was wel oke beter dan de vorige keren dat ik er was

"Not good "
2/6
Han d.a month ago · 1 review

Kwalitatief was het veel minder dan het ooit geweest was. Ook op de nieuwe kaart ontbraken nogal wat gerechten die voorheen er wel waren. Tenslotte meermaals werden er gerechten geserveerd die niet besteld waren.

"Excellent"
6/6
Debora V.a month ago · 1 review

Eten wat lekker en alles snel op tafel. Top avond.

"Very good"
5/6
Tom B.a month ago · 2 reviews

Had a nice evening while dining for two. No complaints. Good sushi!

"Very good"
5/6
Tom B.a month ago · 2 reviews

It was a calm evening and the sushi tasted great. No annoyances.

"Excellent"
6/6
Petra K.a month ago · 2 reviews

Zoals altijd zijn we echt tevreden heel lieve mensen service goed en eten altijd snel en echt lekker daarom komen we hier al jaren ons favoriete restaurant

"Excellent"
6/6
Wim K.a month ago · 1 review

Super lekkere sushi, de andere gerechtjes warm en snel uitgeserveerd. Prima gastheer. Topavond gehad.

"Very good"
5/6
Bas E.a month ago · 2 reviews

Het eten was lekker en goed warm zoals het hoort

"Excellent"
6/6
Robbin G.a month ago · 1 review

Beste sushi restaurant in Almere! Vers eten en vriendelijk personeel.

"Good"
4/6
Iwan B.2 months ago · 1 review

Jammer dat enkele medewerkers niet even de tijd namen om even uit te leggen wat zij op tafel neerzetten. En als je dan andere tarieven hanteert voor feestdagen, maak deze dan ook van tevoren duidelijk bekent op de site.

"Very good"
5/6
Chris D.2 months ago · 1 review

De lekkerste sushi die we sinds lange tijd gegeten hebben. Kwaliteit van het vlees was top,de bediening was vriendelijk en snel. De prijs is ook prima.

"Very good"
5/6
Nina T.2 months ago · 1 review

We werden goed ontvangen, het eten werd snel geserveerd en voor buiten waren er comfortabele kussens.

"Excellent"
6/6
Chris D.2 months ago · 1 review

Geweldig Sushi restaurant met veel lekkere sushi op het menu. Vlotte bediening en vriendelijk personeel maakt dit gewoon een prettig restaurant.

"Excellent"
6/6
Channelfa P.2 months ago · 1 review

Altijd tevreden! Kom altijd graag bij jullie met mijn gezin.

"Very good"
5/6
R d.2 months ago · 1 review

Goed eten en snel geserveerd. Veel sfeer in huis. Personeel kan wat klantvriendelijker en service gericht zijn, maar was prima. Aardige mensen wel.

"Excellent"
6/6
Marije V.2 months ago · 18 reviews

Heerlijk gegeten ! Nieuw drankje geprobeerd was erg lekker. Goede service vriendelijke personeel

"Good"
4/6
Erwin S.2 months ago · 1 review

Het klopte prima, er bleven wel wat gerechtjes achter die pas na het toetje kwamen.

"Average"
3/6
Justin H.2 months ago · 1 review

We moesten erg lang wachten op een incomplete bestelling waardoor 1 iemand eigenlijk in totaliteit niks had van zijn ronde

"Excellent"
6/6
Maaike V.2 months ago · 1 review

Vriendelijke personeel en snelle bediening. Netjes om 20 uur 2 minuten stil vanwege dodenherdenking (werd netjes rond 19:50 vermeld dat er 2 minuten stilte zou zijn). Voor de prijs lekkere sushi.

"Very good"
5/6
Patricia A.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, snelle vriendelijke bediening. Red Velvet iets groter maken!

"Awful"
1/6
Rafael de P.2 months ago · 1 review

Het eten was echt heel slecht. Ik kwam erg vaak bij kimono en dit keer was het eten erg slecht. Sommige gerechten smaakte naar natte popcorn en de sushi was 50% mayonaise. Ook werden wij naar onze tafel geleid en daarna niet meer aangesproken door het personeel. Ik snap het concept met de QR -code wel, maar zelf niet vragen naar drinken aan het begin is matig. Het voelt dan ook alsof je bij de MC Donalds bent en bij dat zelf bestel ding je eten haalt, en dan je eten ophaalt. Ik vind het erg jammer want ik heb altijd ontzettend lekker gegeten bij Kimono.

"Excellent"
6/6
Atalay C.3 months ago · 1 review

Vriendelijke mensen enthousiaste mensen en het eten is heerlijk zeker een aanrader

"Good"
4/6
Luciao V.3 months ago · 1 review

Zeke lekker eten maar some bestselling niet gekregen voor de rest lekker

"Excellent"
6/6
Martin H.3 months ago · 1 review

De bestellingen kwamen snel en waren van goede kwaliteit. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

"Very good"
5/6
Rebecca B.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, vriendelijke service. Zeker een aanrader. Voor herhaling vatbaar.

"Excellent"
6/6
Cynthia B.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel. Geweldige service. Een absolute aanrader. TOP

"Very good"
5/6
Sjaak K.3 months ago · 1 review

Kimono is our favorite in Almere for many years. Easy to reach, friendly staff, clear menu and quick service :)

"Excellent"
6/6
Marjolein D.3 months ago · 1 review

Was lekker, eindelijk waren de sausjes ook weer wat dikker, zoals het vroeger was. 😃

"Good"
4/6
Marga B.4 months ago · 1 review

Eten was prima, was wel even zoeken hoe het werkte met de app die je eerst weer met qr code moet downloaden op je gsm. Gelukkig hadden we die bij ons (we laten die wel eens thuis) anders hadden we daar niet kunnen eten.

"Average"
3/6
Denise v.4 months ago · 1 review

Het eten was prima. Alleen jammer dat onze tafel steeds verwisseld werd met een andere waardoor we verkeerde bestellingen kregen.

"Awful"
1/6
Fabienne S.4 months ago · 1 review

you have to wait very long for your food (40 -45 min) per round , very unfriendly staff and not very helpfull when explaining the consept or when food does not arrive

"Very good"
5/6
Esseline K.4 months ago · 1 review

De sushi was echt super yummy! Lekker gegeten in dit restaurant.

"Very good"
5/6
Jeanet O.4 months ago · 1 review

We hebben er heerlijk gegeten, Relaxte avond, voor herhaling vatbaar.

"Not good "
2/6
Marc v.4 months ago · 1 review

Niet zoals ik gewend ben. Vaak meer als 30 minuten op het eten moeten wachten. Ook toen het restaurant al bijna leeg was. Bediening erg ongeïnteresseerd. Heel jammer.

"Very good"
5/6
Lisette V.4 months ago · 1 review

Maandagavond ideale avond om uiteten te gaan, was heel rustig in restaurant maar de sfeer, service en het eten waren geweldig

"Excellent"
6/6
Suzanne N.4 months ago · 1 review

Heerlijk restaurant waar je rustig kunt zitten met vriendelijk personeel.

"Excellent"
6/6
Glenn O.4 months ago · 1 review

We waren op een drukke dag (Valentijn) door verkeer en omstandigheden een kwatiertje te laat. Normaal zou de reservering worden weggegeven. Maar wij mochten gelukkig toch plaatsnemen. Het restaurant was heel leuk versiert. En de sfeer was heel goed. Er werd een polaroid foto van ons gemaakt als aandenken om mee te nemen naar huis. Plus een roos. Heel leuk bedacht! Het eten kwam snel op tafel bij elke ronde van bestellen. En de kwaliteit van de sushi was top! Wij hebben een top avond gehad!

"Average"
3/6
Maryvonne v.5 months ago · 1 review

Het eten was heerlijk. De bediening vond ik wat nors.

"Good"
4/6
PM v.5 months ago · 1 review

Leuke aandacht voor valentijn, middels polaroidfoto en roos voor kIante. In de loop van de avond moesten we steeds langer wachten met alle klanten. (minder gasten) Tijdperiode van 2 uur hierdoor overschreden. Maar dat was geen probleem.

"Very good"
5/6
Tatiana M.5 months ago · 1 review

Delicious food, perfect service. Good prices. Good quality. The Best japanese restaurant in town

"Very good"
5/6
Djulitah L.5 months ago · 1 review

Zoals altijd heerlijk gegeten.. komen er elke keer met veel plezier

"Good"
4/6
Diana S.5 months ago · 1 review

Het systeem waarmee je je bestellingen doet werkt niet prettig en moest meerdere keren opnieuw opgestart worden. De drankjes komen supersnel door, op de sushi hoef je ook niet lang te wachten, maar op de grillgerechten extreem lang. Om 18.45 een gerecht besteld dat om 20.15 gebracht werd. Zou je alleen voor de grillgerechten bij Kimono gaan eten, dan heb je dus niet genoeg aan de 2 uur en het is ook niet echt gezellig eten als de één sushi besteld heeft en de ander grillgerechten.

"Excellent"
6/6
Marije V.5 months ago · 18 reviews

Het was weer even geleden, maar we hebben weer als vanouds genoten! Nieuwe cocktail was super

"Average"
3/6
WALTER K.6 months ago · 1 review

Soms iets langer wachten op gemaakte bestelling.Kwaliteit van gerechten minder dan vorige bezoek 2 jaar geleden.

"Very good"
5/6
Marije V.6 months ago · 18 reviews

Na lange tijd weer heerlijk gegeten! Nieuwe cocktail mogen proberen, die echt super lekker was!

"Average"
3/6
Dave M.6 months ago · 1 review

Tafel gereserveerd om 19.00 uur, waren we om 18.55, maar konden pas om 19.15 aan tafel, niet ideaal met een kleuter bij je. Eerste bestelling geplaatst om 19.20 en alhoewel er al vrij snel enkele bijgerechtjes kwamen, kwam de shushi pas rond 19.45. Omdat het zo lang duurde voor de eerste gang compleet kwam, daarna vrij snel de tweede, derde en vierde gang besteld. Die kwamen uiteindelijk bijna allemaal tegelijk, dus van bijna niks naar opeens alles voor je neus, dat is niet wat je wil. Daarbij vond ik zelf het eten ook niet geweldig, het was prima en ik denk dat je dit ook mag verwachten bij een all you can eat. Serveerster was verder erg aardig, daar lag t niet aan, denk het organisatorisch wel beter had gekund, was iig niet volgens verwachting.

"Average"
3/6
Rico B.6 months ago · 1 review

Het viel erg tegen door de lange wachttijden, we hebben op sommige maaltijden wel een uur moeten wachten, nou was het restaurant wel vol dus denk gewoon dat ze niet genoeg capaciteit hebben in de keuken

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.