Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
City Centre
La Brasa
La Brasa Reviews

La Brasa

Argentinian, Steak, South American

Dishes priced around24€

Photo of restaurant La Brasa in City Centre, Amsterdam

Fast and free booking for:

Reviews of La Brasa (54)

Read what people think about La Brasa. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about La Brasa before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about La Brasa and book a table with confidence!

5.3/6

54 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
627
522
42
31
21
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Michael B.5 years ago · 1 review

Super zartes Steak vom Holzkohlegrill, schneller Service und gutes Preis-/Leistungsverhältnis

"Very good"
5/6
Paul d.5 years ago · 1 review

Heerlijke steaks gegeten bij La Brasa, zeer mals vlees. Vriendelijke bediening. Muziek mag iets harder want we konden alle gesprekken van andere tafels verstaan. Maar al met al een topavond!

"Very good"
5/6
Sara F.5 years ago · 1 review

Everything was perfect and the waiters very kind and nice

"Very good"
5/6
Keetie S.5 years ago · 1 review

Heerlijk vlees zoals altijd. De tent is gedateerd en ruikt niet zo fris als je de eerste bent. Als de grill aangaat ruik je daar niks meer van :) Salade beetje oubollig...

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Voor een goed stuk vlees ben je bij La Brasa op de juiste plek! Vriendelijk bediening.

"Very good"
5/6
Gabby D.5 years ago · 1 review

Wij werden hartelijk ontvangen ... door lieve personeel/ontspannen en knusse sfeer. Keuze zat qua vlees en sauzen.... Ecnt AES VERS GEMAAKT TOT DE SLA AAN TOE ( lekker knapperig) Hel

"Not good "
2/6
Suzan N.5 years ago · 1 review

Eten was niet lekker en koud. Aardige bediening. Deed erg hun best maar dat kon niet baten.

"Very good"
5/6
Ron V.5 years ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten wie van een zuidamerikaans vleesrestaurant houdt is dit een aanrader. De chimichurri saus is vers en heerlijk. Geserveerd met lekkere groente, salade en frites.

"Excellent"
6/6
Anja H.5 years ago · 1 review

Heerlijk eten bij dit restaurant. De bediening is erg goed en heel erg vriendelijk. Het is zeker een aanrader om hier te gaan eten. Bedankt.

"Excellent"
6/6
Karin B.6 years ago · 1 review

Zo als altijd was het eten voortreffelijk, goed op tijd geserveerd en de prijs kwaliteit was ook een dikke voldoende. Wij kunnen het iedereen aanbevelen om daar eens te gaan dineren.

"Excellent"
6/6
Nancy v.6 years ago · 1 review

Verrukkelijk eten, elke keer weer. Alles is perfect, het vlees, de vis, de groente en dan ook nog eens gemaakt en opgediend door de meest vriendelijke mensen.

"Excellent"
6/6
Laura v.6 years ago · 1 review

Great meat, super sauce and very friendly service. The starters were also very good. Cozy place in a nice neighbourhood. We had a wonderful evening.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Really good food! The waiter seemed a bit confused during the evening, so some small mistakes happened (but were solved), but he seemed to be new, so no big issues.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Een top restaurant met een echte houtskool gril en super mals kwalitatief vlees!! Een aanrader!! Daarnaast ook heerlijke wijnen! Een mooi familie bedrijf waar passie en aandacht voor de gast voorop staat!

"Average"
3/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Eerder een par maal hier gegeten toen was het super, gister hier geweest en viel het tegen, ondanks dat het rustig was was het niet mogelijk om een mixed grill voor 1 persoon te maken, ook kwam het kindermenu een kwartier voor ons eten en was het brood van het huis een liefdeloos opgewarmd afbakbroodje. Jammer want we hebben hier altijd met veel plezier gegeten

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Gezellig restaurant, gastvrije en vriendelijke bediening en heerlijk eten. Dit was ons derde bezoek en er zal zeker ook een vierde keer komen. Zeer aan te bevelen.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Eten is super, bediening wat minder maar maakten dat goed door broodjes van het huis te geven. Had plek aan het raam gevraagd maar deze was helaas niet vrij.

"Very good"
5/6
maggie w.7 years ago · 4 reviews

Friendly welcome and service at this cosy South American bistro. I had sole, my partner had steak. Delicious salad, fried potatoes and grilled veg came as accompaniments. Will definitely be back.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Het eten is prima de bediening is vriendelijk, het is een gastvrij restaurant. Restaurant is gevestigd in een gezellige buurt in de stad Amsterdam. En is te bereiken met het openbaar vervoer.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Erg lekkere ossenhaas (Bife de Lomo) gegeten, heerlijk mals. Vooraf de worstjes genomen, ook lekker. Vriendelijke bediening. Boven gezeten, kijkend naar buiten. Leuke locatie op de Haarlemmerdijk.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Ik eet minder vlees, dus vergeet dit soort restaurantjes, maar iedere keer als ik hier kom denk ik " waarom eet ik dit niet altijd". Prachtig vlees, perfect gegrild, zalig. En de hele familie werkt in het restaurant, als jaren. Voelt als thuiskomen, elke keer weer. Tot snel

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

De tortilla met guacamole. We hadden verwacht dat de tortilla's aan het echte ding en niet een zak Doritos e. Bijna perfect. Hopelijk volgende keer. Over het algemeen, het eten was geweldig en zo was het personeel.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

This is simply a very good steak restaurant with a familiar atmosphere. Simple dishes, best quality, even salad, vegetables and potatoes nicely spiced. We will return.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Erg lekker eten en heel gezellig. Alleen duurt het drinken af en toe iets te lang. We hebben genoten met een grote groep. Zeker een aanrader.

"Very good"
5/6
George K.7 years ago · 1 review

Eten is goed. Vooral de gebakken groenten die bij het vlees worden geserveerd. Bediening is héél vriendelijk en attent. Ik kom zeker nog eens terug.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Lekker, vers bereid en vooral een vriendelijke bediening. Jammer alleen dat het zo lang duurde voordat de bestelling gearriveerd was. Pluspunt er zijn alleen vrouwelijke koks dat vind ik echt heel erg leuk

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Ik heb er nu voor de derde keer gegeten en het eten, met name vlees was zeer goed bereid. De bediening was vriendelijk en we kregen alles vlot geserveerd. Enige minpuntje was dat het warm was in het restaurant, ondanks de airconditioning. Maar zeker een aanrader voor wie van een lekker stukje vlees houd.

"Excellent"
6/6
Ronald S.7 years ago · 5 reviews

De bediening was prima het eten was uitstekend en de zweer was prima Ik ga zeker weer terug. Alles op de kaart is erg lekker. Het vlees is tot de laatste hap mals.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Gezellig restaurant met vriendelijk personeel. Heerlijk gegeten. Goede prijs /kwaliteit verhouding. Alleen jammer dat ze geen airco hebben want wij waren er op de warmste september dag sinds jaren.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Vriendelijke, snelle en goede bediening / service. Heerlijk gegeten. Absoluut voor herhaling vatbaar. Lekker gegrild vlees en 2 verschillende soorten groente schoteltjes. Prima dus !

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

wij hebben daar met zijn negenen gegeten en een van de veters kwam na de bestelling binnen , ze hebben alles op alles gezet om hem ook met ons mee te laten eten, deze extra inzet maakt in combinatie met het heerlijk bereide vlees en sardines van de grill het tot een top avond en dat voor een schappelijke prijs

"Awful"
1/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Kan niets anders geven dan een 1. Om vijf uur gereserveerd maar toen we om half acht aankwamen was er geen tafel vrij. Dus moesten we ergens anders gaan eten.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

goede bediening goed eten ruime keus vriendelijke bediening rekening houding met voedsel keuse goede en gezelligge locatie een zeer gezelligge sfeer zeker voor herhaling vatbaar

"Excellent"
6/6
Ronald S.7 years ago · 5 reviews

De bediening was snel en vriendelijk. De was zeer gezellig en het eten was als altijd zeer lekker. Het vlees was goed klaar gemaakt en lekker.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Best steak in town! Small but very cosy restaurant with great food. The 'Bife de lomo' is my favourite. Since tourism picked up, they added a range of burgers to the menu, which they (and the clueless tourists) really do not need: get what they do best....steaks!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Met een gezelschap van vier bij La Brasa gegeten. Informele sfeer, lekker eten. Niet de mooiste inrichting (beetje gedateerd) maar wel ok. Eten was gewoon goed! Echt houtskool gegaard eten, lekkere steaks. Argentijns met een vleugje India. Eten wordt snel en adequaat geserveerd en is ruim voldoende. Lekkere huiswijn!

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Really confined space, the seating arrangements wasn't convenient. The service could have been better, often we were all finished with our drinks and had to wait until one of the waiters notices. The food however was delicious! Great steak, really tasty chorizo spicy sausage. I didn't like the salad, it was a bit too plain, but the rest was very tasty!

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Het personeel is erg vriendelijk. Goede service. Het eten is lekker, maar stijgt niet uit boven een doorsnee grill restaurant. Tafel was wat aan de kleine kant voor 5 personen.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Zeker,heerlijk eten aardig personeel familie bedrijf zeker voor herhaling vatbaar de voorgerechten zijn super en hoofdgerecht spare-ribs en biefstuk heerlijk voor de tweede keer hier gegeten

"Excellent"
6/6
Ronald S.7 years ago · 5 reviews

Het was zeer gezellig. Het eten was zeer goed. Een heerlijk stuk vlees met veel toebehoren. De groente prime lekker patat en de rauwkost was genoeg. Bij het vlees was een zelfgemaakte dressing die erg lekker is. een gezellige avond. Die voor herhaling is.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Zoals altijd, kwalitatief eten en vriendelijke bediening. Vlees is mals en niet te duur geprijsd. Er is altijd plek en de service is top. In 1 woord: aanrader!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Best lekker gegeten. Houtskool smaak zat lekker aan het vlees. Salade en groente waren prima. Ik geef het een ruime voldoende

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

We hebben het 3-gangen menu besteld met 5 man. Het vlees was erg lekker. Daarnaast waren er ook verschillende gegrilde groeten die zeker net als het erg smaak waren. Daarnaast hebben we lekkere wijn erbij besteld die de hele maaltijd compleet maakten. Al met al een geslaagde avond! Een zekere aanrader.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijk vlees, fijne (vlotte) bediening, gezellig en knus restaurant! De heerlijke lucht van het houtskoolvuur komt je bij binnenkomst al tegemoet. Uitgebreid menu, dus voor elk wat wils. Aanrader!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Als je nou een echt lekker "stukje" vlees wil eten, dan raad ik de La Brasa aan. Ruime keuze en vriendelijke bediening. Ambiance daar moet je niet voor komen, maar je komt om te eten hier en dat is Top.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Goed restaurant vriendelijke bediening, bereid om gerechten aan te passen aan de klant, vlees of vis, is heerlijk bereid, en meer dan voldoende, zelfs voor grote eters. Wij komen zeker terug, een aanrader, en een sfeervolle locatie.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

One of the best steaks I have ever had. First class, I would have no hesitation in recommending it to anyone. Music and decor could perhaps be updated but doesn't really matter as you cannot take your attention from your dinner. Very reasonable too. A memorable birthday.

"Excellent"
6/6
Otto V.7 years ago · 1 review

Vriendelijke ontvangst,echter het hele personeel bestaat uit Indiaase mensen terwijl ik Argentijnen verwacht. Eten was goed , prijs kwaliteitsverhouding was goed, achteraf was de reservering niet nodig geweest. Ik ging tevreden weg en kan La Brasa aanbevelen

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Geweldig Zuid Amerikaans steak restaurant! Ben er al meerdere keren wezen eten! Heerlijk! Gezellige atmosfeer, vlotte bediening, en super goed vlees! Echt een aanrader als je van goed vlees houdt!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Dinsdag avond geweest je word er gast vrij ontvangen. Het is een niet al te groot restaurant maar wel knus. Open keuken dus je ziet wat er gebeurt. Menu kaart is uitgebreid en eten was super lekker.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.